Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - helikopter motorlu motorsiklet ve f16 ile kapışması

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

helikopter motorlu motorsiklet ve f16 ile kapışması

helikopter motorlu motorsiklet ve f16 ile kapışması
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
motodrag
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: konya

MesajTarih: 04.09.2007 - 17:48    Mesaj konusu: helikopter motorlu motorsiklet ve f16 ile kapışması Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Link

arkadaşlar bir kaç gündür en hızlı race araştırmalarım sonucu en fazla dikkatimi çeken motorsiklet markası y2k belki ismi bize farklı gelebilir ama isterseniz önce videoyu izleyin Bravo Bravo

En son motodrag tarafından 04.09.2007 - 17:54 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
motodrag Çevrimdışı motodrag Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
crayz_84
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KoNyA

MesajTarih: 04.09.2007 - 17:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

eline sağlık güzel çalışma Bravo
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 04.09.2007 - 18:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

crayz_84 demiş ki:
eline sağlık güzel çalışma Bravo

sende sağol kardeşim Delirdim
Başa dön
motodrag Çevrimdışı motodrag Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Racer50
Üye
Üye

Nereden: Marmara Bölg.

MesajTarih: 04.09.2007 - 18:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

OK

Başa dön
Racer50 Çevrimdışı Racer50 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
skp
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us

MesajTarih: 04.09.2007 - 18:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İyide verildi bu Üzgünüm
Başa dön
skp Çevrimdışı skp Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
karizmabrk
Üye
Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 04.09.2007 - 18:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Beğenmedim Arkadaş bu daha önce verilmişti.Keşke topiği açmadan önce bi araştırsaydın.. Beğenmedim

.......:::::::Kazasız sürüşler dilerim:::::::.......
Başa dön
karizmabrk Çevrimdışı karizmabrk Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
vayk_006
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ANGARA M.D.

MesajTarih: 04.09.2007 - 18:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum güzel çalışma

Shot at 2007-07-26
Başa dön
vayk_006 Çevrimdışı vayk_006 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
sedicovalvole
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 06.09.2007 - 21:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

o f16 mı ?emin misiniz ?
motodrag
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 06.09.2007 - 21:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sedicovalvole demiş ki:
o f16 mı ?emin misiniz ?

Dil çıkarıyorum f15 olsun hatrınımı kıracaz senin Dil çıkarıyorum
Başa dön
VALEO
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çerkezköy/Tekirdağ

MesajTarih: 06.09.2007 - 21:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

super bişeyyyy Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
VALEO Çevrimdışı VALEO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
silverhawk
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İSTANBUL

MesajTarih: 06.09.2007 - 22:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu bir F16 değil !!!
bir helikopterin bir jeti geçemeyeceğinden hatta karada giden hiç bir şeyin bir F16yı geçemeyeceğinden eminiim. ibreleri görelim.... çakma test bu!!! Beğenmedim

Esirgemeyiz eşekten şekeri ama, eşek yaratılışı bakımından otu beğenir.

En son silverhawk tarafından 06.09.2007 - 22:26 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
silverhawk Çevrimdışı silverhawk Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
hussar_125
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 06.09.2007 - 22:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bunu daha önce discoveryde sen iyi 10 motorsiklet programında izlemiştim 1 numara honda cup 50cc 3 vites...

orda adam başından geçen bi olayı anlatıyordu

birgün evden piste gidiyormuş ışıklarda durmuş ve arkasında meraklı bi sürücü yavaş yavaş motora yaklaşıyormuş ve sonunda egsozdan çıkan ısı adamın pilastik tamponu top haline getirmiş
Başa dön
hussar_125 Çevrimdışı hussar_125 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
writertr
Üye
Üye

Nereden: Konya

MesajTarih: 08.09.2007 - 11:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok ilginç paylaşım için teşekkürler Bravo
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 08.09.2007 - 12:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Adamın Jay Leno(ki amerikanın en meşhur karakterlerinden biridir.) olduğunu ve motrun arkasındaki yaklaşmayın yazısına dikkat çekmek isterim.Trafikçe birkaç arabayı erittiğinide duyduk.
Başa dön
stranger71 Çevrimdışı stranger71 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
iso600f
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İst/Büyükçekmece

MesajTarih: 08.09.2007 - 13:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

daha önce izlememiştim paylaşım için sagol.
Başa dön
iso600f Çevrimdışı iso600f Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal