Tarih: 05.09.2007 - 11:03 Mesaj konusu: Kocaeli MD "7" Eylül Toplanıyoruz
Sevgili Motordelisi,
Her hafta Cuma günleri saat 19:00 dan sonra buluşmaya devam ediyoruz.
İzmit de bizimle birlikte olmak isteyen herkesi bekleriz
İşte mekandan görüntüler:
Adres: Hürriyet cad. yürüyüş yolu üzeri ( eski adıyla demiryolu caddesi olarak da gecmektedir.) "Yıldız Pastahanesin"de toplanıyoruz. _________________ Cem Karaçetin
Komork Başkanı.
işim dolayısıyla katılamıcam... bu haftaki vardiyamm 15.30--23.30 saatleri..
size bol eglenceler bol bol foto bekliyorum..kocaeli
katılamacagım için _________________ HAYAT ATEŞİM SÖNERKEN GRİ BİR BİR ŞEHRİN SAVAŞÇIL NAMLUSUNUN AĞZINDA BİR YAKARIŞIM KALDI SAVAŞA BİR DE DEVRİMCİ ATEŞİM HEDİYE İNSANLIĞA... Delikanlım... senki ya bir köşebaşında kaşından kan sızarak gebereceksin yada bir DEVRİMCİ gibi darağacında can vere
Kayıt: Mar 21, 2005 Mesajlar: 7063 Nereden: ...:::iZMiR:::...
Tarih: 06.09.2007 - 09:03 Mesaj konusu:
Birgün Yurdumdaki her il için bir buluşma topici görebileceğim burada çok iyi biliyorum _________________ Halil Akkaşoğlu 16 nisan halilakkasoglu@hotmail.com
[img]http://img395.imageshack.us/img395/7806/44522774ap3.gif[/img]
Tarih: 06.09.2007 - 09:12 Mesaj konusu:
HalilRR demiş ki:
Birgün Yurdumdaki her il için bir buluşma topici görebileceğim burada çok iyi biliyorum
inşallah inşallah. md ağı büyüyor gün geçtikçe.
bu sene çok istememe rağmen izmire sürmek kısmet olmadı.
seneye dalışlı organizasyonlardan birinde bulunmayı çok istiyorum _________________ şadan akar / kocaeli
Bir gün Green cafede toplaşırsanız haberim olsun bende gelicem ... güzel bir mekan _________________ Bir Pazar Sabahi Liv Tyler ile Uyandin mi Hiç?
eminatar@hotmail.com
Tarih: 06.09.2007 - 21:53 Mesaj konusu:
Aksilik olmazsa orda olmaya çalışacagım deliemin, toplanma mekanı zaten Green cafeye pek uzak sayılmaz 100 metre var arası sen gel orayada bı el atarız _________________ Üssü var,üstü yok
Tarih: 06.09.2007 - 23:46 Mesaj konusu:
fast_rider, dogru söylüyor.greenle cafe arasında 100 metre bile yok. bekliyoruz.haydi kocaeli MD buluşmaya _________________ Cem Karaçetin
Komork Başkanı.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız