Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Honda motosiklet eğitim merkezi

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Honda motosiklet eğitim merkezi

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Sürüş Teknikleri
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
SilverRider
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 05.09.2007 - 14:24    Mesaj konusu: Honda motosiklet eğitim merkezi Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Selamlar, Honda'nın her seviyeden sürücü için yapmış olduğu bu eğitim programına katılan arkadaşlar varmı acaba ? program 4 kurdan oluşuyor fakat ben motora yeni başlayacağım için güvenli sürüş 1'e kayıt olmayı düşünüyorum, eğer bu programa katılmış arkadaşlar varsa nedir ne değildir biraz bahsederse sevinirim verdiğim paraya deysin istiyorum Gülümsüyorum
Başa dön
SilverRider Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
lazybones
Üye
Üye

Nereden: SolarSystem

MesajTarih: 27.09.2007 - 02:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Eğer motosiklet kullanmaktaysan temel birkaç işlemi gerçekleştirebiliyorsan fren vites stop ettirmeden kalkış hatta trafikte kullanabiliyorsan 2kurdan başlamalısın bunu eğitimlerde hocaların tarifinden yola çıkarak söylüyorum zaten bu yıl itibarı ile 2.yi almadan 3'e almıyorlar zaten öncelikle 2 katılman %100 gerekli.

Verdiğin paranın karşılığını kesinlikle alacaksın hatta yağmur yağsa bile git iptal etme kesinlikle
Başa dön
lazybones Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Ante
Photographer
Photographer

Nereden: Kripton

MesajTarih: 27.09.2007 - 02:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Forumda arat. Bu konuda çok başlık açıldı gidenler detayları ile baya bir yazdı. Yeni başlayacaksan 2'yi tavsiye etmem. yanlış anımsamıyor isem Kuka araları 6 metre GS'2'de gs3'te 5 ve gs4'te de 4 metre...

Ainesi iştir insanın, lafına bakılmaz!
Başa dön
Ante Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
SilverRider
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 01.10.2007 - 01:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

lazybones teşekkürler dostum ama daha önce vitesli tecrübem olmadı, scooter kullanıyorum her şekilde çok rahat, ama vitesli motordada çok zorlanıcağımı zannetmiyorum denge konusunda hiçbir problemim yok çünkü, Ante ise 2. kuru tavsiye etmemiş, kafam oldukça karışık İstemiyorum
Başa dön
Ante
Photographer
Photographer

Nereden: Kripton

MesajTarih: 01.10.2007 - 01:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SilverRider,

Benim tavsiye etmememin nedeni ilk mesajında yeni başlıyorum demiştin. Scooter kullandığını yazmamıştın.

O kurslarda sonuçta 11-12 kişi aynı anda pistte oluyor arada belirli bir mesafe ile... Eğer seviyen guruptan düşük olursa hem senin için zor olur hemde gurup için. Vites konusu bu kurslarda o kadar önemli değil. Çünkü maksimum 3. vitese çıkabilirsin o da sadece bazı parkurlarda, hızlar düşük yani. Ben direk GS2'ye katıldım ama katıldığımda 8000km'deydim ve zorlanmadım. Eğer son yazdığın mesajdaki gibiysen ve kendine güveniyorsan -çünkü bence güven çok önemli- direk 2 ye git.

Ainesi iştir insanın, lafına bakılmaz!
Başa dön
Ante Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
SilverRider
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 01.10.2007 - 02:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ante çok teşekkürler bilgiler için ilk mesajdada scooter kullandığımı belirtmemişim cidden bunun için kusura bakma, motor yeni başlamaktan kastım vitesli olaraktı zaten kendime ait bir motorum henüz yok ve scooter'ıda trafiğin çok fazla olmadığı bi tatil bölgesinde kullanmıştım bu nedenle eğitimin şart olacağını düşünüm,dediğim gibide hiç vitesli motor kullanmadım 2. kurda zorlanırmıyım bilmiyorum geçen yaz scooter kullandım benim için problemsizdi, ama Honda'nın sitesinde scooter kullanıcıları için gene güvenli sürüş 1 tavsiye edilmiş, 2 bana biraz ileri seviye gibi geliyor. Tavsiyeler için teşekkürler sanırım 1 den başlasam iyi olucak

En son SilverRider tarafından 01.10.2007 - 03:03 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Başa dön
eczaci101
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir - Otoban Samurai

MesajTarih: 01.10.2007 - 02:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ön rezervasyonla çalışıyorlar ;

Sıra size gelmeyebilir....

Çok arkadaşımız eğitim için beklediğini söylemişti burada....
SilverRider
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 01.10.2007 - 03:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

eczaci101 rezervasyonlar sadece internet üzerindenmi yapılıyor ?
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Sürüş Teknikleri Tüm saatler GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye