Öncelikle Herkese selam gelelim sorunuma 1 sene önce aldığım yamaha x- max 250 motosikletimin beyini yandı buraya kadar herşey normal servise bıraktıgım gün olan 14/07/2007 de beyin ve kontak takımı değişiçegi söylendi kapora verdim 17/07/2007 de sipariş fişi fabrikaya gönderildi. Beyin ve kontak takımı için şimdi ben neredeyse 45 gündür parça bekliyorum ve daha ne zaman geliçegi belli değil şimdi yamaha´ yı mahkemeye versem yedek parçası olmayan ayıplı motosikleti niye bana satıyosun diye bir sonuç çıkarmı yoksa akıntıya kürekmi çekerim. cevaplar için şimdiden teşekkürler. _________________ x-max 250
Kayıt: Mar 16, 2006 Mesajlar: 1290 Nereden: YOLDAKİ GÖLGESİZLERDEN
Tarih: 05.09.2007 - 16:44 Mesaj konusu:
dinoman, benim başimdan böyle bir olay geçti markasını vermiyeyim ayıp olmasın geçmiş zaman serviste makinanın kalma süresi 30 iş günü olması lazım hafta sonları hariç hesapla 45 olduğuna göre mahkemeye baş vura bilirsin benim hesapladğima göre 35 iş günü etmiş hakını ara ben aradim .makinanın yenisi talep et tamiri kabul etme, ALLAH yardımcın olsun . _________________
Kayıt: Nov 07, 2005 Mesajlar: 3547 Nereden: Bahçesehir/Istanbul
Tarih: 05.09.2007 - 16:46 Mesaj konusu:
dinoman yasal sürecini doldurmuşsun önce servise ihtarname çek derim _________________ Gilera Runner VXR 200 (pert)
Piaggio Xevo 250
Three little words and a question why. . .
Tarih: 05.09.2007 - 16:48 Mesaj konusu:
mahkemeye veriyim de ne kadar sürecek ülkede mahkemelerin durumu ortada 3 - 4 sene göze almam gerekirmi. insan niye başka marka almadım diye kendine kızıyo. _________________ x-max 250
Kayıt: Aug 23, 2007 Mesajlar: 224 Nereden: Ufak bir düzeltme Konya değil GONYA
Tarih: 05.09.2007 - 17:23 Mesaj konusu:
Mahkemeye verme kararı vermişsen hiç kimseye söylemeden delilleri topla servis fişini faturasını felan. Ve hiç bir şirket çalışanına fikrini söyleme elinde delillerle bir gün aniden ver. _________________ Selçuk Üniversitesi YADAM Mağdurları Derneği Asil Üyesi.
Önce yasal süren dolduğu için noterden ihtar çek. Baktın herhangi bir değişiklik daha yok bir hafta daha bekle (bu sana bağlı) ve tekrar ihtar çek, devamında ise Yamaha Türkiye DistribütörüBELDEYAMA'yı mahkemeye ver; hiç düşünme Ne ilk ne de son vukuatları bu _________________ HeRKeS RoSSi!! DoKuNMa BaBa TıRT!!!
I dont ride fast, I fly low!
www.istanbulracingteam.org / TüySiKLeT TeaM
kαγα™
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız