Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - yamaha´yı mahkemeye verebilirmiyim.

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

yamaha´yı mahkemeye verebilirmiyim.

yamaha´yı mahkemeye verebilirmiyim.
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
dinoman
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ANTALYA

MesajTarih: 05.09.2007 - 16:26    Mesaj konusu: yamaha´yı mahkemeye verebilirmiyim. Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Öncelikle Herkese selam gelelim sorunuma 1 sene önce aldığım yamaha x- max 250 motosikletimin beyini yandı buraya kadar herşey normal servise bıraktıgım gün olan 14/07/2007 de beyin ve kontak takımı değişiçegi söylendi kapora verdim 17/07/2007 de sipariş fişi fabrikaya gönderildi. Beyin ve kontak takımı için şimdi ben neredeyse 45 gündür parça bekliyorum ve daha ne zaman geliçegi belli değil şimdi yamaha´ yı mahkemeye versem yedek parçası olmayan ayıplı motosikleti niye bana satıyosun diye bir sonuç çıkarmı yoksa akıntıya kürekmi çekerim. cevaplar için şimdiden teşekkürler.
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
kaansanver
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 05.09.2007 - 16:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dinoman, yamahayı değilde , beldeyamayı bu işten sorumlu tutmalısın bence türkiye distribütörü ....
Başa dön
kaansanver Çevrimdışı kaansanver Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
dinoman
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 05.09.2007 - 16:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aslında haklısın beldeyama verilmesi gerekli.
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 05.09.2007 - 16:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben olsam hemen veririm Gülümsüyorum
http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu Gülümsüyorum
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kenanrossi
Üye
Üye
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Nereden: gaziantep

MesajTarih: 05.09.2007 - 16:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

DAHA NE DURUYOSUN KARDEŞŞŞŞ HİÇ DURMA BEN CE WER MAHKEMEYE BUNA GÖZ YUMARSAN

DAHA ÇOOOOK KİŞİ BÖYLE ZOR DURUMDA KALIR SENİN GİBİ Bravo Bravo
Başa dön
kenanrossi Çevrimdışı kenanrossi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
MEMOCAN
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: YOLDAKİ GÖLGESİZLERDEN

MesajTarih: 05.09.2007 - 16:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dinoman, benim başimdan böyle bir olay geçti markasını vermiyeyim ayıp olmasın geçmiş zaman serviste makinanın kalma süresi 30 iş günü olması lazım hafta sonları hariç hesapla 45 olduğuna göre mahkemeye baş vura bilirsin benim hesapladğima göre 35 iş günü etmiş hakını ara ben aradim .makinanın yenisi talep et tamiri kabul etme, ALLAH yardımcın olsun .
Haber Editörü
Haber Editörü

Nereden: Bahçesehir/Istanbul

MesajTarih: 05.09.2007 - 16:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dinoman yasal sürecini doldurmuşsun önce servise ihtarname çek derim
Başa dön
banistercaq Çevrimdışı banistercaq Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
MSami
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: esti şimdi...

MesajTarih: 05.09.2007 - 16:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Vermelisin bence...
dinoman
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 05.09.2007 - 16:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mahkemeye veriyim de ne kadar sürecek ülkede mahkemelerin durumu ortada 3 - 4 sene göze almam gerekirmi. insan niye başka marka almadım diye kendine kızıyo.
izmirlihonda
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: valla 45(m@nisa) 06(@nk@r@) arası gidip gelıoz

MesajTarih: 05.09.2007 - 16:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hakkını araman lazım bencede senın motorsuz gecen gunlerının hesabını vermelı adi insanlarrr
izmirlihonda Çevrimdışı izmirlihonda Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ALACA
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Ufak bir düzeltme Konya değil GONYA

MesajTarih: 05.09.2007 - 17:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Mahkemeye verme kararı vermişsen hiç kimseye söylemeden delilleri topla servis fişini faturasını felan. Ve hiç bir şirket çalışanına fikrini söyleme elinde delillerle bir gün aniden ver.
KaraRR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: IsTaNBooL

MesajTarih: 05.09.2007 - 17:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Önce yasal süren dolduğu için noterden ihtar çek. Baktın herhangi bir değişiklik daha yok bir hafta daha bekle (bu sana bağlı) ve tekrar ihtar çek, devamında ise Yamaha Türkiye Distribütörü BELDEYAMA'yı mahkemeye ver; hiç düşünme Bravo Ne ilk ne de son vukuatları bu Beğenmedim
kαγα™
Başa dön
KaraRR Çevrimdışı KaraRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
hera09
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ada

MesajTarih: 05.09.2007 - 17:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

1 ton para ödüyosun tabi verecen hakkını aramalısın bence...
Başa dön
hera09 Çevrimdışı hera09 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
skp
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us

MesajTarih: 05.09.2007 - 17:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ekamba, eminim Dil çıkarıyorum
Başa dön
skp Çevrimdışı skp Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
FIRESTARTER
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 05.09.2007 - 17:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben 2007 R1 üç ay bekledim. senin ki çok deyil
Başa dön
FIRESTARTER Çevrimdışı FIRESTARTER Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal