Kayıt: Aug 01, 2006 Mesajlar: 3578 Nereden: HAYAL ETTIGIN YERDEN..!!!
Tarih: 05.09.2007 - 20:33 Mesaj konusu: izmir sahil yolunda kaza..
sımdı edındıgım bılgıye gore mustafa kemal pasa sahıl yolunda goztepe mevkıınde motor kazası meydana gelmıs..plakası 35 cpb 07 oldugu solenen motorun surucusu 9 eylul hastanesıne kaldırılmıs..bılen tanıyan varsa bılgılerıne sunarım _________________ onurkaraca1313@hotmail.com
Tarih: 05.09.2007 - 20:40 Mesaj konusu:
geçmiş olsun.. umarım ciddi bişeyi yoktur _________________ nofeaRR*pınaRR*hondaRR*pınişk*
pın isk
Im still afraid, but Im stronger than my fear
pinar@motordelisi.com
bir kac sahat önce alsanak civarında iki motorlu gördügüm eski model nijja 636 ve diger motoru tanıyamadım okadar hızlıydılarki anlamadım bile nasıl gecdiler yanımdan dilerim o kişiler degillerdir ikiside gereksiz hız yapıyordı cünki gecmiş olsun acil şifalar diliyorum yapabilecegimiz birşeyler olursa haberdar etmeniz yeterli oluR _________________ MaLiZiYoo35- Asi Bir küheylanım kasmaz beni bu acılar beni vursalar bu puştlar ancak sırtımdan vururlar.. ÖZLEMİŞİM İKİ SATIR YAZMAYI OKUMAYI İZLEMEYİ
Kayıt: Mar 11, 2005 Mesajlar: 5709 Nereden: .:IZMIR:. Bornova
Tarih: 05.09.2007 - 20:59 Mesaj konusu:
alpiser çok sağ ol.. Şu an o istikamette olan biri hakkında endişelendim..
Telefonunu da açmayınca soru işareti kaldı aklımda..
Ama model sanırım bahsettiğin değil..
Kaza yapan kimse umarım büyük bir sorun yoktur..
Çok endişelendim bir an.. Pardon..
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız