Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Kardeşinizi seçin.

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Kardeşinizi seçin.

Kardeşinizi seçin.
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
RedStar
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: 35..½..Karşıyaka....!!

MesajTarih: 06.09.2007 - 01:12    Mesaj konusu: Kardeşinizi seçin. Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yeni eğitim dönemi başlarken Rabbit ablaya destek amaclı bu proje aklıma geldi.
Şu anda şehir dışında olduğun ve leptopun şarzının bitmek üzere olduğundan sadece kopyala yapıştır yapabilirim kusura bakmaın daha sonra geniş geniş anlatırım ama sitede zaten herşey anlaşılıyor

Burası Diyarbakır' ın Eğil kazası içinden geçen Dicle Barajı. Bu gördükleriniz de öğrenci servisleri. Boş ve dolu halleri ile karşınızda. Farkındaysanız bu serviste emniyet kemeri takma ve hostes bulundurma mecburiyeti yok. Fotoğraflar 45 gün evvel çekildi, yani havalar daha soğumadan. 2005 yılının bu muhteşem servis aracı, teknolojinin en son imkanlarından faydalanıyor.

Sekiz tane kamyon iç lastiğinin iplerle birbirine bağlanmış ve üzerlerine tahta parçaları yine iplerle monte edilmiş. Öğrenciler karda kışta bu teknoloji harikasıyla (buna sal veya kayık diyorlar) okullarından çıkıp, barajın karşı yakasındaki köylerine gidiyorlar.

Sal sahibi fotoğraf çekmemize engel olmak istedi ama beceremedi. Fotoğraf yayınlanırsa işine mani olunacağından korkuyordu. Ama bu salın ve salcının kutsal görevinin alternatifi henüz dünya üzerinde yok. Uygun teknolojinin henüz bulunamamış olması nedeniyle, bu çağdaş durumun uzun bir süre daha aynen böyle devam edeceği söyleniyor...

bu site, kardeşten kardeşe uzanan gönül birliği sitesidir... Hiç bir dernek ve de vakıfla ilişkisi yoktur. Okullu kardeşlerimizi desteklemeyi amaçlayan tek kişilik sivil harekettir…Onlara yardım değil, hediye yolluyorsunuz....Küçük kardeşleriniz, gönüllüler tarafından ihtiyaç sahibi öğrenciler arasından, titizlikle seçilip listelere yazılıyor. Hediyelerinizi abartmayın, sık sık yollayın. Bir defter, bir kalem, bir mont bir bot dünyalara bedel... Kardeşlerinize eğitim öğretim hayatı boyunca destek olmaya, onlarla sonuna kadar el ele yürümeye karar verin... Eğer bunu yapamayacaksanız kardeş seçmeyin... Bu çocuklar bizim, Türkiye’mizin çocukları... ONLARI HİÇ UNUTMAYIN... Mutlaka mektup yazın . Kardeşinize sevginizi yollayın... Kişiliklerini geliştirin... Yolumuz, önderimiz ATATÜRK'ümüzün yolu. Doğudan batıya, kuzeyden güneye tek vücut olmanın yolu. Yolumuz açık olsun.

İLK YAPILACAKLAR…

Lütfen önce kardeşinizle temas kurun. Öğretmeni ile konuşun. Mektup yazın kendinizi anlatın, oda size kendisini anlatsın.Böylece kardeşiniz sanaldan gerçeğe dönüşsün.Mektup, onların okuyup/yazmalarını geliştiriyor.Yolladığınız kitapların özetini isteyin.Düzeltmeleri yapıp tekrar onlara yollayın.Mektubunuza bir defter bir de kalem ilave edin.Bütçenizi sarsmayın.Bir çocuğa yılda harcayacağınız 200 YTL onu kurtarır.Bahşiş olarak dağıttığımız,ya da otoparkçılara verdiklerimizi düşünün...Mektuplarınız ve hediyeleriniz onlara insan olduklarını,arandıklarını ve sevildiklerini gösterecek.Kişilikleri gelişecek, ufukları açılacak,yaşama sevinci verecek.Kısacası bir çocuğumuzu yoktan var edeceksiniz.Topluma kazandıracaksınız.Ama inanın bana,sizler daha çok kazanacaksınız.Bir gün, seçtiğiniz kardeşlerimizden biri, bizleri arayıp "Ben de kardeşimi seçtim." dediğinde, hedefimize ulaşacağız.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum WWW.KARDESİNİSEC.COM Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

En son RedStar tarafından 06.09.2007 - 01:18 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
RedStar Çevrimdışı RedStar Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
oskyy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 06.09.2007 - 01:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
oskyy Çevrimdışı oskyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
betin
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: antalya

MesajTarih: 06.09.2007 - 01:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

RedStar, sadece
Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
yazıcak onca sey warkı ama suan yazamıyorum bısı bulamıyorum
betin Çevrimdışı betin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
designserhat
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ist/ gop/ baglarbasi/zngldk/alapli

MesajTarih: 06.09.2007 - 01:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum OK Bravo Delirdim Bravo OK Delirdim Çok gülüyorum
designserhat şimdi Çevrimiçi designserhat Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
RedStar
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 06.09.2007 - 01:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

betin,
Bana teşekkür etmen gerek yok sadece aklım geldi sizlerle paylaşmak istedim.

Kim ola bunu paylaşır. Ben sadece böyle böyle birşey var insanların dikkatini çekmek istedim.
benim adıyamanda bir kardeşim var 2005 kasımından beri.
Ve inşallah hakkarideki 37 kardeş bekliyen çocuklarımızda hepsi MD den olan abiler ablalar kazanır...
Başa dön
RedStar Çevrimdışı RedStar Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
SEDATGUVEN
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 06.09.2007 - 12:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arama yapmış olsaydınız böyle bir topic olduğunu gözünüzden kaçmazdı. Çok gülüyorum

http://www.motordelisi.com/ftopic-21984-days0-orderasc-0.html
Başa dön
SEDATGUVEN Çevrimdışı SEDATGUVEN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
MEMOCAN
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ''YOLDAKİ GÖLGESİZLERDEN''

MesajTarih: 06.09.2007 - 12:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

RedStar, Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum ayakta alkışlıyorum abi diyarbakırda yaşadiğim için bu gibi olumsuzluklar çok var inşallah yardımcı ola biliriz onlara ALLAH razı olsun senden böyle bir konuya el attiğin için saygılar herkese
didimli
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: aydın

MesajTarih: 06.09.2007 - 12:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
didimli Çevrimdışı didimli Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
boraks250
Üye
Üye

Nereden: ZONGULDAK

MesajTarih: 06.09.2007 - 12:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bi topicte soruyodu neden md diye.
al sana sebebi. MDyi bu yüzden seviyorum.
Deliyiz ama insanız dimi Alkışlıyorum
Başa dön
boraks250 Çevrimdışı boraks250 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
meLanchoLie
Haber Editörü
Haber Editörü

Nereden: UsaK M.D.

MesajTarih: 06.09.2007 - 13:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Güzel bir eğilim bende hemen kardeşimi seçeceğim.

Başkasının İzinde Yürüyen İz Bırakamaz!
Başa dön
meLanchoLie Çevrimdışı meLanchoLie Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
stonerr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: konya & istanbul

MesajTarih: 06.09.2007 - 13:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
stonerr Çevrimdışı stonerr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
RedStar
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 06.09.2007 - 14:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SEDATGUVEN,
Dediğim gibi akşam fazla araştırma fırsatım olmadı.
Bu demekki hepimiz birşeyler yapmaya çalışıyoruz.
Başa dön
Sercat 46
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: _iS+anBuL_

MesajTarih: 06.09.2007 - 23:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tebrik ediyorum Bravo duyarlı olup alkışlarımızla kalmayıp destek olma dileklerimle OK

------iStAnBuL------
Başa dön
Sercat 46 Çevrimdışı Sercat 46 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
RedStar
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 07.09.2007 - 01:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Umarın burda mesaj atan kadar değilde. Konuyu okuyan sayısı kadar kardeş edinilmiş olur.
Başa dön
motorcusado
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 07.09.2007 - 02:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

elimden geleni yapıcam redstar
Başa dön
motorcusado Çevrimdışı motorcusado Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal