Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Kaza ve Vefat...

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Kaza ve Vefat...

Kaza ve Vefat...
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
AlenAlper
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 06.09.2007 - 09:43    Mesaj konusu: Kaza ve Vefat... Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Dün akşam 22-23:00 Sıralarında kardeşimiz Ömer'i motosikleti ile yaptıgı bir kaza sonucu Ümraniye tarafında kaybettik...Cenaze ile ilgili bilgiyi gün içinde aktaracagım..Resimde Krem renkli yelekli olan arkadaş...

Ailesine sabır diliyorum...

CENAZESİ İKİNDİ NAMAZINDAN SONRA -MODA CAMİİ-SİNDEN KALDIRILACAK.CUMA GÜNÜ..
Abisinin Amerikan gelmesi bekleniyor..
Değişiklik olursa yazarım..

http://www.motordelisi.com/ftopic-21565-days0-orderasc-15.html

En son AlenAlper tarafından 06.09.2007 - 15:12 tarihinde değiştirildi, toplamda 4 kere değiştirildi
Başa dön
AlenAlper Çevrimdışı AlenAlper Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Kaptanpoyraz
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ahmetli /MANISA

MesajTarih: 06.09.2007 - 09:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Daha çok gençmiş yaa. Allah taksiratını affetsin. Allah Anasına babasına sabır versin. Ağlıyorum
alptoker
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Suadiye

MesajTarih: 06.09.2007 - 09:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah rahmet eylesin, taksiratını affetsin
Başa dön
alptoker Çevrimdışı alptoker Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
tifosi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İZMİR

MesajTarih: 06.09.2007 - 09:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah rahmet eylesin... ailesine sabır versin....
tifosi Çevrimdışı tifosi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
EkremSen
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 06.09.2007 - 09:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.
Allah ailesine sabır versin...
sokemon
Üye
Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 06.09.2007 - 09:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah rahmet eylesin... Üzgünüm
kadiRR_delisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: S Virajından

MesajTarih: 06.09.2007 - 09:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Cümlemizin başı sağolsun. Kardeşim gibi sevdiğim bi insanı kaybettik.

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah gülyüzlü kardeşimin.

Çok üzgünüm. İnanasım gelmiyo hala..
_KAPTAN_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 06.09.2007 - 09:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Başınız sağ olsun.....Allah sabır versin....çok üzücü.....
Başa dön
_KAPTAN_ Çevrimdışı _KAPTAN_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
ZenMen
Üye
Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 06.09.2007 - 09:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah rahmet eylesin.
Ailesine sabır versin Üzgünüm
Başa dön
ZenMen Çevrimdışı ZenMen Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
nofeaRR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çanakkale

MesajTarih: 06.09.2007 - 09:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

alenalper, başınız sağolsun.. inanılmaz üzüldüm.. anlatılacak gibi değil yani.. Ağlıyorum
pinar@motordelisi.com
Başa dön
nofeaRR Çevrimdışı nofeaRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
MaGICLeF
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul Kızıltoprak/İzmir

MesajTarih: 06.09.2007 - 09:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok Kötüyüm Ağlıyorum Ağlıyorum
Başımız Sağolsun Ağlıyorum
MaGICLeF Çevrimdışı MaGICLeF Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
volkankurul
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Konya

MesajTarih: 06.09.2007 - 09:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Mekanı cennet olsun inşallah.Çok üzüldüm Ağlıyorum
Moderatör
Moderatör

Nereden: Rize

MesajTarih: 06.09.2007 - 09:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Toprağı bol olsun kardeşimin.Allah geride kalanlara sabir ihsan eylesin.Sabah 9 da Korlasda korhan verdi haberi. Çok üzüldüm dudaklarım titredi. Allah mekanını cennet etsin...Öğlen izmire hareket edeceğim için cenazeye katılamayacağım. Hakkım varsa eğer HELAL dir.

LEGENDS ARE NOT DIE...

En son DOUBLE_R_750 tarafından 06.09.2007 - 09:56 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
DOUBLE_R_750 Çevrimdışı DOUBLE_R_750 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
sempatik_1982
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA

Ağlıyorum Çoook seviyorum Ağlıyorum Allah rahmet eylesin ailesine sabır diliyorum mekanı cennet olsun
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: HAYAL ETTIGIN YERDEN..!!!

allah yar ve yardımcısı olsun...rabbım gunahlarını bagıslasın..aılesıne sabır versın..

onurkaraca1313@hotmail.com
Başa dön
OnurKaraca Çevrimdışı OnurKaraca Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sonraki
1. sayfa (Toplam 10 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal