Arkadaşlar Diğer topic 7. sayfasında ve arada kaynamasın bu foto. Merakla bekleyenler için ön farların fotosunu yoğun uğraşlar sonucu bulduk ve takdim ediyoruz çalışmalarımız sürecek
_________________ şaka gibi...
CBR 1000RR
En son alpiser tarafından 06.09.2007 - 19:12 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
trafikte aynaları kapat diyorum sana o kadar kardeşim
alpiser-->Teşekkürler, kesinleşti bu durumda yeni 1000RR...
armyy-->kardeşim teknik özellikler açıklanana kadar yeni 1000RR almama bahanemiz var gibi
Ama bu adamlar yapmıştır gene birşeyler kesin... Doldur 600'üüü
Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:
Hondayı anlamak mümkün değil
600RR'da stobu egzost altına alıp bizi o kadar zahmet ve masrafa sokuyor; yeni 1000RR'da ise stopla sinyalleri R6 gibi ayrı ayrı koyuyor _________________ HeRKeS RoSSi!! DoKuNMa BaBa TıRT!!!
I dont ride fast, I fly low!
www.istanbulracingteam.org / TüySiKLeT TeaM
kαγα™
Tarih: 06.09.2007 - 18:56 Mesaj konusu:
diyer topic te de yorumumu yazdım ... benim görüşüm kimse kızmasın ama berbatt honda 1000 rr a yakışmamış ne bu ön yaww yemiş gibii, eksoz zaten hayal kırıklığı.....keza arka kuyrukta öyle ben alacak olsam bu motoru tercih etmem SUZUKİ yada YAMAHA derimm
Lanet olası herifler içine etmişler 1000Rr 'ın önden bakınca 600F gibi gözüküyo _________________ Bir Pazar Sabahi Liv Tyler ile Uyandin mi Hiç?
eminatar@hotmail.com
farlar 1098 ducati kuyruk ve egsoz yamaha r6 aynalar gsx r ne kaldı bide kawadan da
bişiler çalsalardı bare _________________ http://www.bikepics.com/members/kdrygz/
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız