Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - HaYaBuSa ile Alanya Tatilimiz

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

HaYaBuSa ile Alanya Tatilimiz

HaYaBuSa ile Alanya Tatilimiz
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
capodelcapo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 07.09.2007 - 01:38    Mesaj konusu: HaYaBuSa ile Alanya Tatilimiz Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bir SALI günü HaYaBuSa beni aradi ve beni Alanya'ya davet etti.

Kendi kendime bu davet kacmaz dedim ve daha telefonu bile kapatmadan düstüm yola...

Almanya'dan HaYaBuSa yi ziyarete gelen Reha ve Kamer abla ilede tanismis olduk.ikiside gercekten cok degerli insanlar

Alanya'da HaYaBuSa tarafindan cok iyi karsilandim.Sahsen ben böyle bir ilgiyi bu sipadan beklemiyordum...
Delirdim

Gecenin bir vakti motorla gezmeye cikan Reha ve HaYaBuSa yolda turistin fotolarini cekip,ayak üstü Hans'i MD li yapmislar Delirdim

Link

Diger Videolar

Link

Link

Yatiyorum iste kahretsin

Eve girer girmez bir öglen kahvaltisi...

Ben ve Reha (HaYaBuSa nin Almanya'dan gelen misafiri)

Reha-HaYaBuSa

Kahvaltidan sonra Tek Teker Arif abinin yanina ugradik..Ertesi gün icin gösteri sözü alip tekrar HaYaBuSa nin eve yol aldik

Alanya'dada kablosuz baglaniyor Beğenmedim

Reha ve Ahmet gardasim benim icin herseyi düsünmüs ^alkis

München'in meshur Tektekeri REHA

HaYaBuSa yi pis yakaladim Delirdim

Cok yorulduk...Yatma vakti geldi artik Şok oldum

Sabahta erken kalktim,uyuyanlari yakaladim

HaYaBuSa nin evinden manzaralar

Bu ne hal HaYaBuSam-Ahmetim benim bildigim ev sahibi erken uyanir Beğenmedim

Sabah kahvaltisi hazirliklari

Birazda sahile gidelim dedik

Reha-HaYaBuSa

Birak kizlarin gözlügünü Göz kırpıyorum

Hayranlarim ordada beni yanliz birakmadi Göz kırpıyorum

MiraY Göz kırpıyorum

HaYaBuSa

Reha

capodelcapo-Reha

capodelcapo

Yarasin

Kamer-Ahmet

Kamer-HaYaBuSa-Reha

Gösteri icin Tek Teker Arif'in ordayiz

Tek Teker Arif'in yegeni ilknurR1

Reha-Tekteker Arif

Toprak

Diskodayiz

Tek Teker Arif'in Konya MD'ye Özel Yaptigi Gösteri Videolari

Link

Link

Link

Link

Link

Link

Link

Link
Başa dön
capodelcapo Çevrimdışı capodelcapo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Yahoo Messenger MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Batuuu
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 07.09.2007 - 01:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ahmet abi cevizleri kırdın mı baree Dil çıkarıyorum Delirdim

"Doğruların gözle görülmeyen orduları vardır"..
Başa dön
Batuuu Çevrimdışı Batuuu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Hayabusa
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: KoNYa

MesajTarih: 07.09.2007 - 01:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Batuuu, yok abim ne cevizi ben anlamam öyle seylerden.Biz tatilimizi yaptik. Göz kırpıyorum

AhMeT BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
Başa dön
Hayabusa Çevrimdışı Hayabusa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
On7_li
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ÇanFrancisco

MesajTarih: 07.09.2007 - 01:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Fotoroman gibim olmuş yahu ama fotoğraflar zınk diye kesiliyo, Eeee devamı yokmu Gülümsüyorum Dil çıkarıyorum

Arbeit Macht Frei
Başa dön
On7_li Çevrimdışı On7_li Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Hayabusa
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: KoNYa

MesajTarih: 07.09.2007 - 02:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

On7_li, nasil fotoroman gibi olmus kardes anlamadim..Devami yok be kardesim.Hepsi bu kadar Bravo

AhMeT BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
Başa dön
Hayabusa Çevrimdışı Hayabusa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
capodelcapo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 07.09.2007 - 05:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sevgili HaYaBuSa Ahmetim Kamer ablacim ve Reha sizlerin yakin ilgisine misafir perverliginize cok tesekkür ederim sagolun varolun beni mahcup ettiniz Bravo Bravo Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

Medari iftarimiz nami deger Tekteker Arif abicim sanada yakin ilgi alakandan Konya MD ye özel yapmis oldugun sovlardan bunlarlada burakmadin bide beni o kadar gezdirdin eglendirdin cok tesekkür ederim Abicim seni en kisa zamanda Konyaya bekliyorum Bravo Bravo Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
capodelcapo Çevrimdışı capodelcapo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Yahoo Messenger MSN Messenger
ERDEM-R1
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: MERSiN Silifke

MesajTarih: 07.09.2007 - 05:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Şükrü abi ne yaptınız oralarda öğle yaaa paparazzilare falan yakalanmamışsınızdır işallah Bravo
ERDEM-R1 Çevrimdışı ERDEM-R1 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
nofeaRR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çanakkale

MesajTarih: 07.09.2007 - 08:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

fotoğraflara bak bak bitiremedim valla bunları eklemekte sabır işi takdir ettim Alkışlıyorum HaYaBuSa, son kararım biraz yemek yemen gerektiğine karar verdim Gülümsüyorum capodelcapo, sende maşallah iyi eğlenmişsin Delirdim bide o elinizdekiler miller mıydı? bana mı öyle geldi ? Çok gülüyorum
pinar@motordelisi.com
Başa dön
nofeaRR Çevrimdışı nofeaRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
crazy_81
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: iskeletler diyarından(Düzce)

MesajTarih: 07.09.2007 - 08:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

helal olsun dıyorum baskada bısey demıyorum Alkışlıyorum
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ANKARA

MesajTarih: 07.09.2007 - 09:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tabi konyadan buraya ahkam kes o biralar ne filan alanyada tc diil tabi.. ulen capooo allah iyiliğini vermesin..miller diil o evde koycaka bardak kalmamıs limonlu çay o heheheheh
volkankurul
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Konya

MesajTarih: 07.09.2007 - 09:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Konya md organizatörleri iyi tatil yapmışsınız.Neyse bu haftasonu da sıra bende.Ama benden foto beklemeyin Gülümsüyorum
Üye
Üye

Nereden: denizli

MesajTarih: 07.09.2007 - 09:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Paylaşım için tesekkur .
çok güzeldi resımler ve TABIKI T.T.A abinın gösterisi
ama gözüme takılan bişi oldu T.T.ARİF abının gosterısını kaydeden dıger motorlu arkadaşlarda kask ve korumalıklar yoktu
LÜTFEN DİKKAT EDİN .
Başa dön
xx1100xx Çevrimdışı xx1100xx Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger
OnurKaraca
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: HAYAL ETTIGIN YERDEN..!!!

MesajTarih: 07.09.2007 - 09:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

supersınız beyler Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

onurkaraca19@hotmail.com
Başa dön
OnurKaraca Çevrimdışı OnurKaraca Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 07.09.2007 - 09:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

capodelcapo, lastiğin resmini 10ur1 görmesin Dil çıkarıyorum
güzel dağıtmışsınız,brawo Bravo
http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu Gülümsüyorum
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
NORTHLAND
Üye
Üye

Nereden: İstanbul

Ne güzel keyifler gıcır gıcırGülümsüyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
NORTHLAND Çevrimdışı NORTHLAND Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki
1. sayfa (Toplam 8 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.19 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal