Sevgili HaYaBuSaAhmetim Kamer ablacim ve Reha sizlerin yakin ilgisine misafir perverliginize cok tesekkür ederim sagolun varolun beni mahcup ettiniz
Medari iftarimiz nami deger Tekteker Arif abicim sanada yakin ilgi alakandan KonyaMD ye özel yapmis oldugun sovlardan bunlarlada burakmadin bide beni o kadar gezdirdin eglendirdin cok tesekkür ederim Abicim seni en kisa zamanda Konyaya bekliyorum
Şükrü abi ne yaptınız oralarda öğle yaaa paparazzilare falan yakalanmamışsınızdır işallah _________________ 27/08/2007 ÖMER YILMAZ MERSİN ÇEVRE YOLU KARAYOLLARI KAVŞAĞI: SEN BİZİ BIRAKSANDA SEN İÇİMİZDE HEP YAŞIYORSUN CANIM ABİM
06/06/2008 UMUT ÖZ -ADIYAMAN CANIM ARKADAŞIM SANA ÖLÜM YAKIŞMIYOR
Tarih: 07.09.2007 - 08:50 Mesaj konusu:
fotoğraflara bak bak bitiremedim valla bunları eklemekte sabır işi takdir ettim HaYaBuSa, son kararım biraz yemek yemen gerektiğine karar verdim capodelcapo, sende maşallah iyi eğlenmişsin bide o elinizdekiler miller mıydı? bana mı öyle geldi ? _________________ nofeaRR*pınaRR*hondaRR*pınişk*
pın isk
Im still afraid, but Im stronger than my fear
pinar@motordelisi.com
tabi konyadan buraya ahkam kes o biralar ne filan alanyada tc diil tabi.. ulen capooo allah iyiliğini vermesin..miller diil o evde koycaka bardak kalmamıs limonlu çay o heheheheh _________________ VIZ VIZ ARIIII VIZ VIZ ARIII..
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8Sonraki
1. sayfa (Toplam 8 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız