Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Hyosung GT250R alıcam görüşleriniz...

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Hyosung GT250R alıcam görüşleriniz...

Hyosung GT250R alıcam görüşleriniz...
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> İkinci El
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
by_molla
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: antalya-serik

MesajTarih: 07.09.2007 - 06:51    Mesaj konusu: Hyosung GT250R alıcam görüşleriniz... Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar nasip olursa motoru öğlen sonu teslim alıcam.2600 KM de kırmızı-siyah 6000ytl.yorumlarınızı bekliyorum.

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
ERDEM-R1
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: MERSiN Silifke

MesajTarih: 07.09.2007 - 06:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bravo Çok güzel bi motor şimdiden hayırlı olsun diyeyim yalnız biraz parça sıkıntısı var şuan sorun yaşarsın ilerisini bilmem artık ama motor güzel
ERDEM-R1 Çevrimdışı ERDEM-R1 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
max_49
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 07.09.2007 - 07:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

iii bi motor hadi hayırlısı kazasız belasız kullanmak nasip etsin yarrabbim...

BiZiM oLdUğUmUz YeRdE HeRşEy BİZİM yÜzÜmÜzDeN oLuR... max_49
hacker-yoq@hotmail.com
Başa dön
max_49 Çevrimdışı max_49 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
by_molla
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 07.09.2007 - 07:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sağolun arkadaşlar Allah razı olsun,sitede onlıne durumda fazla üye olmadığı için detayları net olarak alamıyorum.kullanıcılarıda birşeyler yazsa iyi olurdu.birde fiyatı nasıl uygun mu?neyse artık hayırlısı.
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: MERSiN Silifke

MesajTarih: 07.09.2007 - 07:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşım benim 3 müşterimde bu motordan var hepsi memnun sadece bu motordan ses beklme fiyatı uygun temizlik durumu nasıl onu sen bileceksin bu motor 250cc nin bence en profu diyebilirim süper bi kullanım tarzı var kullanıcıyı 250cc ye göre doyuruyor
ERDEM-R1 Çevrimdışı ERDEM-R1 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
mysugar
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/istinye

MesajTarih: 07.09.2007 - 08:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sen bence forumları iice bi araştır ondan sonra bir daha düşün derim...
efendy_iso
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: Adana

MesajTarih: 07.09.2007 - 08:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ben kullanıcı olarak hiç bi problem yaşamadımmm evet dört silinidir sıralı sesi vermiyo ama kötüde değill dikkat çekici bi makinaaa o paraya temizzse alınır
Başa dön
efendy_iso Çevrimdışı efendy_iso Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
hakann
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kayseri

MesajTarih: 07.09.2007 - 08:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

temizse al hayırlı olsun şimdiden Bravo
Başa dön
hakann Çevrimdışı hakann Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ahmet232
Üye
Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 07.09.2007 - 09:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

parca problemi var o motorların internette gezerken okudum adamın biri kaza yapmış 6 ay olmus sadece sinyal camlarını bulabilmiş sen bilirsin gene de. Bak Bende CBF 250 var ona bi bak güzel motor

HONDA CBF 250
Başa dön
ahmet232 Çevrimdışı ahmet232 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
orangecountrychooprs
Üye
Üye

MesajTarih: 07.09.2007 - 11:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence sen forumlarda felan cok dalasma sonra .kafana baska seyler sokma git al motoru.
Başa dön
orangecountrychooprs Çevrimdışı orangecountrychooprs Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
by_molla
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 07.09.2007 - 11:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

nasip olursa alıcam zaten kardeşlerimin fikrinide alayım diye topic açtım.Hayırlısı olsun diyelim artık.
Üye
Üye

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 07.09.2007 - 11:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bende 12.000 kilometre oldu.
fren balataları normal bir motorda olamacayacak kadar bitiyor.
debriyaj teli kronik arıza çok kopuyor.
ama cbf 250'den daha etli ve daha seri.
s2000 e kadar her arabayı yersin.
600 şasisi kadar büyük.
uzun yol yapılıyor
çok rahat çok güzel ancak aynaları yalama olıyor kapandımı hemen gevşer.
tiger egzoz tak sesi güzel çıkıyor.

Ayagının altına bir kere aldın mı ruzgarı inemezsin atından!
Başa dön
skunk Çevrimdışı skunk Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
On7_li
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ÇanFrancisco

MesajTarih: 07.09.2007 - 12:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Madem 6.000 lirayı gözden çıkardın git Er-5 bak, Gs500 bak...
Bende zamanında GT250 mi CBF250 mi derken baktım 6.000 lira para veriyorum ne diye bunlarla uğraşayım deyip cillop gibi bir er-5 almıştım.
En azından taş gibi japon motorun olur altında, hemde 500cc Göz kırpıyorum

Arbeit Macht Frei
Başa dön
On7_li Çevrimdışı On7_li Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
blackbery
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 07.09.2007 - 12:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yaf bende cok istiyordum bu motoru ama bir türlü kafamı sarmadı
bide yedek parçaları olması gerekenden daha pahalı ve ankarada tek el

ama alırsan hayırlı olsun güle güle bin
MSami
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: esti şimdi...

MesajTarih: 07.09.2007 - 13:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yıl kaç? kaç model? 6.000ytl 3600 km için biraz ucuz geldi bana...
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> İkinci El Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal