Çok güzel bi motor şimdiden hayırlı olsun diyeyim yalnız biraz parça sıkıntısı var şuan sorun yaşarsın ilerisini bilmem artık ama motor güzel _________________ 27/08/2007 ÖMER YILMAZ MERSİN ÇEVRE YOLU KARAYOLLARI KAVŞAĞI: SEN BİZİ BIRAKSANDA SEN İÇİMİZDE HEP YAŞIYORSUN CANIM ABİM
06/06/2008 UMUT ÖZ -ADIYAMAN CANIM ARKADAŞIM SANA ÖLÜM YAKIŞMIYOR
iii bi motor hadi hayırlısı kazasız belasız kullanmak nasip etsin yarrabbim... _________________ ...:::Geçtiğim Yollardan Geçebilirsin Yaşadıklarımı Asla,Ama Asla Yaşayamazsın:::...
Tarih: 07.09.2007 - 07:44 Mesaj konusu:
sağolun arkadaşlar Allah razı olsun,sitede onlıne durumda fazla üye olmadığı için detayları net olarak alamıyorum.kullanıcılarıda birşeyler yazsa iyi olurdu.birde fiyatı nasıl uygun mu?neyse artık hayırlısı. _________________
Arkadaşım benim 3 müşterimde bu motordan var hepsi memnun sadece bu motordan ses beklme fiyatı uygun temizlik durumu nasıl onu sen bileceksin bu motor 250cc nin bence en profu diyebilirim süper bi kullanım tarzı var kullanıcıyı 250cc ye göre doyuruyor _________________ 27/08/2007 ÖMER YILMAZ MERSİN ÇEVRE YOLU KARAYOLLARI KAVŞAĞI: SEN BİZİ BIRAKSANDA SEN İÇİMİZDE HEP YAŞIYORSUN CANIM ABİM
06/06/2008 UMUT ÖZ -ADIYAMAN CANIM ARKADAŞIM SANA ÖLÜM YAKIŞMIYOR
Kayıt: Oct 01, 2006 Mesajlar: 767 Nereden: istanbul/istinye
Tarih: 07.09.2007 - 08:06 Mesaj konusu:
sen bence forumları iice bi araştır ondan sonra bir daha düşün derim... _________________ Bu Akşam Hüzünleri evde bıraktım, Kör kütük sarhoş oldum Umrumda DeğiLLL...
Ben kullanıcı olarak hiç bi problem yaşamadımmm evet dört silinidir sıralı sesi vermiyo ama kötüde değill dikkat çekici bi makinaaa o paraya temizzse alınır
parca problemi var o motorların internette gezerken okudum adamın biri kaza yapmış 6 ay olmus sadece sinyal camlarını bulabilmiş sen bilirsin gene de. Bak Bende CBF 250 var ona bi bak güzel motor
Tarih: 07.09.2007 - 11:48 Mesaj konusu:
bende 12.000 kilometre oldu.
fren balataları normal bir motorda olamacayacak kadar bitiyor.
debriyaj teli kronik arıza çok kopuyor.
ama cbf 250'den daha etli ve daha seri.
s2000 e kadar her arabayı yersin.
600 şasisi kadar büyük.
uzun yol yapılıyor
çok rahat çok güzel ancak aynaları yalama olıyor kapandımı hemen gevşer.
tiger egzoz tak sesi güzel çıkıyor. _________________ Motorum satılık haberiniz olaaa.!!
Ayagının altına bir kere aldın mı ruzgarı inemezsin atından!
Tarih: 07.09.2007 - 12:11 Mesaj konusu:
Madem 6.000 lirayı gözden çıkardın git Er-5 bak, Gs500 bak...
Bende zamanında GT250 mi CBF250 mi derken baktım 6.000 lira para veriyorum ne diye bunlarla uğraşayım deyip cillop gibi bir er-5 almıştım.
En azından taş gibi japon motorun olur altında, hemde 500cc _________________
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız