Tarih: 07.09.2007 - 22:20 Mesaj konusu: Niçin neden iki teker üzerindeyiz?
Bugün akşam bir arkadaş toplantısından çıktım ve ilk gördüğüm şey sırasıyla, ybr 125 ile tek teker, arkasından gayet sakin giden bir scooter ve en arkadan bir sakat arabası, bunlar 5 saniye içinde olan şeyler,
( bu arada ben pazar günü nereyi gezeyim acaba düşücesindeyim, büyük
ihtimalle ödemiş drag) bu olayı gördükten sonra kendi kendime sordum
'' neden iki teker üzerindeyiz?''
En son turist tarafından 07.09.2007 - 22:29 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
bence 4 tekerli yığıntılar pek tatmin etmediği için ayrıca motor daha zevkli? hem park sorunu yok? trafik derdi yok?hem mesala 6-7 milyara çok güzel mi marauder 800 alabilirm fakat bu fiyatlara çok güzel bi araba bilmiyorum? yani araba pahalı hem fazla yakıo araba? bence yeterli? ama arabanın bi güzelliği var yağmurda karda kışta gidiyo meret
hem bi arabanın arızalanması fazla maddi sonuçlar doğurabilir? hem düşünsene her sene arabana lastik alacaksın 4 adet bide stepne 5 adet nerden baksan 2 bin ytl motorda en fazla çifti 500 ytl
yaw bu akşam acayip maddiyat konuştum.hadi hayırlısı..
Kayıt: Jan 27, 2007 Mesajlar: 1363 Nereden: E5&TEM sol şeritten
Tarih: 07.09.2007 - 22:37 Mesaj konusu:
mesut16 demiş ki:
ama arabanın bi güzelliği var yağmurda karda kışta gidiyo meret
walla bizde yaz kış yok 365 gün üstündeyiz ALLAH ıma çok şükürr _________________ Hamit Canbay 0 rh (+) O Şimdi Tatilde (Asker)
116.Jandarma Eğitim Alayı 5. Bölük ÇANAKKALE
aspuzu44@msn.com
4 teker üzerindeyken kendini ne kadar özgür hissedebilirsinki
2 teker her zaman dinamik hissettirmiştir beni _________________ MOTOR DELİSİDİR NE YAPSA YERİDİR
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız