Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - başlangıç için en500 kawasaki olabilirmi

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

başlangıç için en500 kawasaki olabilirmi

başlangıç için en500 kawasaki olabilirmi
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
monster28
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 07.09.2007 - 23:10    Mesaj konusu: başlangıç için en500 kawasaki olabilirmi Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar uzun zamandan beri motor kullanıyorum ama vitessiz olarak yani scooter tarzı çok kullandım
direk bir EN500 alsam sizce üstesinden gelebilirmiyim çokta güzel bir motor gibi geliyor almak istedigim model 96-98 arası nasıl sizce sorun çıkartıyormu bu modeller başım agrırmı sizce
Başa dön
monster28 Çevrimdışı monster28 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
On7_li
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ÇanFrancisco

MesajTarih: 07.09.2007 - 23:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sonuçta 2 teker üzerinde gidebiliyorsan ve de vites debriyaj kombinasyonunu biliyorsan sorun olmaz.
Model olarakta 10 yaşında motosiklet alacaksın neredeyse, çok iyi incele mutlaka bir bilenle birlikte al. Bu yaştaki bir motosikletin başını ağrıtma olasılığı yüksek...

Arbeit Macht Frei
Başa dön
On7_li Çevrimdışı On7_li Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
SeyyahKedi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KARŞIYAKA/İZMİR

MesajTarih: 07.09.2007 - 23:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

EN500 kıyak motordur.. arkadaşın dediği gibi 10 yaşında birini alacaksan, ne yaparsan yap ekmeğini yemiş olacaktır. Bari bakımlısını al da daha az masraf et.. Bir yandan da tamircilere abone olacağından, motosiklet hakkında derin bilgilere sahip olacaksın demektir. Gülümsüyorum Bir nevi eğitim işte.. Bu arada kullanmaya başladığında aşama aşama git ve kapasiteni aşan hareketlerden kaçın derim. Öğrendikçe ilerle, emin olmadan diğer basamağa atlama.. Hadi hayırlı olsun.. Çok gülüyorum
badscream
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: oradan

MesajTarih: 07.09.2007 - 23:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

amaaannn takma kafana motor temizse al gitsin öğrenirsin elbette ve başlangıç için iyidir diye düşünüyorum
Başa dön
badscream Çevrimdışı badscream Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
Patriot99
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bostancı- Istanbul

MesajTarih: 07.09.2007 - 23:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bence sıfır almalısın... kafan rahat eder.. bakıma vereceğin parayı benzine verip gezersin.
Başa dön
Patriot99 Çevrimdışı Patriot99 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
aspuzu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: E5&TEM sol şeritten

MesajTarih: 07.09.2007 - 23:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

http://www.motordelisi.com/ftopict-52913.html bu topic i okumadan alma
Başa dön
aspuzu Çevrimdışı aspuzu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
mezar
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 08.09.2007 - 00:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

En500 almayı düşünürsen bir arkadaşımda var satıyor temiz motordur bilgine bana msn ulaşabilirsin 99 model motor....
Başa dön
mezar Çevrimdışı mezar Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sertac_Cagdas
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kuşadası/İstanbul

MesajTarih: 13.09.2007 - 23:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sana 2004 model EN 500 vereyim. Kendi motorumu: http://www.sahibinden.com/displayitem.php?a=4688439 EN 500 güzel motordur. Eğlencelidir. Eğer vites- debrriyaj kombinasyonunu biliyorsan (motora iyice alışana kadar gaza gelmiyeceksen) kullanabilirsin. 2. el alırken km'ye aldanma. Çünkü 98-97 model bi motorun km'si 20.000 civarı olamaz. (ben 5 ayda 15.000 km yaptım 10 seneyi sen düşün. Hadi ben çok biniyorum az binse de o kadar olamaz.) Motoru mümkünse bi ustaya baktır almadan önce kazası belası varmı bi baksın.

www.kusadasiriders.com
Başa dön
Sertac_Cagdas Çevrimdışı Sertac_Cagdas Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
argus
Üye
Üye

Nereden: bursa

MesajTarih: 14.09.2007 - 01:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşım ben derimki git ikinci el bir ybr al ortalama 2000 ytl satarken en fazla 1700 e geri satarsın aradaki 300 lira ya dersinki ben direksiyon dersi aldım hem kafan rahat olur hemde bol bol yol yaparsın çok az yakıyor yaklaşık kilometrede 90kuruş inan ondan daha iyi bir hoca bulamazsın.
Başa dön
argus Çevrimdışı argus Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
eczaci101
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir - Otoban Samurai

MesajTarih: 14.09.2007 - 01:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bence de uygun bir makina alacaktır...

500 cc ; motoru tanıyana kadar gaza gelmediği sürece sorun çıkarmayacaktır...

125 liklere de gerek yok bence...
1-2 ay sonra zaten beğenmeyip satacak...
(alım satım açıktan 250 +250 = 500 ytl ve boşa masraf)

Saygılar
argus
Üye
Üye

Nereden: bursa

MesajTarih: 14.09.2007 - 02:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kesinlikle haklısın. Ben enfazla 2 ay veriyorum hatta vitessiz motor kullandığı için aynıymış bile diyebilir benim tek dikkat çekmek istediğim şey 1 kesinlikle gaza gelecek (hayır diyen yalan söyler) 2. el ayak kombinasyonu yani debriyaj arka ve ön fren kullanımını çok daha rahat öğrenecek ve vitesli motorla nasıl durulur kompresör diyeyim en önemlisi bunu öğrenecek. Birde şu varki eğer at binmek için eğitim almaya gidersen seni en önce yaşlı bir atla gezdirmeye başlatırlar. nedeni at senin isteklerine hemen cevap vermesinki refleksleri zayıf olsunki hata yapma. bence bunları öğrenmesi için 500 ytl çok deği.125 cc yi 2 ay kullansın sonra neye istiyorsa ona binsin tabi bunlar tamamen benim düşüncelerim.
Başa dön
argus Çevrimdışı argus Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ManyakMakineci
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 14.09.2007 - 02:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

en500 bnce o kdr güzel bi motor deil kardeşim başlangıç için hyosung gt250r da ii motordur onuda düşünebilirsin Göz kırpıyorum
Başa dön
ManyakMakineci Çevrimdışı ManyakMakineci Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
On7_li
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ÇanFrancisco

MesajTarih: 14.09.2007 - 08:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ManyakMakineci demiş ki:
en500 bnce o kdr güzel bi motor deil kardeşim başlangıç için hyosung gt250r da ii motordur onuda düşünebilirsin Göz kırpıyorum

Sebep..? Neden En500 o kadar güzel bir motor değil. Neden Hyosung GT250R öneriyosun, kendi motorun olduğu içinmi.
Bırakın kardeşim artık bu zihniyeti, bırakın takım tutar gibi marka bağımlılıklarını Öfkeliyim

Arbeit Macht Frei
Başa dön
On7_li Çevrimdışı On7_li Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
HIZ-TUTKUNU
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KIBRIS/GİRNE

MesajTarih: 14.09.2007 - 08:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bence 500cc'lik makine ufak kalır vitesliye başlangıçta Beğenmedim
3-Tereddüt ettiğinde kaybedersin
Başa dön
HIZ-TUTKUNU Çevrimdışı HIZ-TUTKUNU Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Arthas
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 14.09.2007 - 08:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ben cruiser tipi motor da yüksek cc nin önemi olduğunu düşünmüyorum. Hani derler ya aman yüksek cc ile başlama diye. EN 500 ile başlayabilirsin. Kimisi demiş gaza gelme falan diye ama zaten motorun cürümü belli.
ManyakMakineci, Arkadaş cruiser tipi motorlara başlamak istiyor galiba. GT250R ı napsın. Cruiser tipi motora başlamak için 500cc iyidir. Zaten 500 cc nin altında çin motoru alabilirsin cruiser tipinde. Onu da tavsiye etmem motor temizse al başla yavaş yavaş. Bravo
http://www.sahibinden.com/shoei_xr-1000_diabolicWQQaXQQ11344912WQQpXQQdisplayitem
Başa dön
Arthas Çevrimdışı Arthas Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal