Tarih: 08.09.2007 - 13:37 Mesaj konusu: İzmir MD 7 Eylül Cuma Punta Cafe Buluşma ( Fotoğrafları )
Her hafta Cuma olduğu gibi bu hafta da Punta Cafe buluşması kalabalık ve o kadar da keyifli oldu.Gerçi ben aranıza son anda çok geç katıldım.Sevgili Belial sinem'in doğum gününü de kutladılar.Tekrar nice senelere Ziytin'im her şey gönlünce olsun canım
Geç katılmamdan dolayı Fotoğraflar az oldu bu seferlik
Yeni nişanlanan çiftimiz allah tamamını erdirsin tebrik ederim.
En son kaRRdelen tarafından 08.09.2007 - 14:59 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Kayıt: Mar 21, 2005 Mesajlar: 7063 Nereden: ...:::iZMiR:::...
Tarih: 08.09.2007 - 14:05 Mesaj konusu:
Ellerien sağlık Nurcum. Az olmasına üzülmedin gibi geldi bana ama _________________ Halil Akkaşoğlu 16 nisan halilakkasoglu@hotmail.com
[img]http://img395.imageshack.us/img395/7806/44522774ap3.gif[/img]
NURCUM ELLERİNE SAĞLIK SEÇİLİN FOTORGAFINI ÇEKMİŞSİN NİYE BENİM FOTOGRAFIMI ÇEKMEDİN?
HADİ NEYSE BU SEFERLİK AFFETTİM
Bİ DAHA Kİ SEFERE BENİ DAHA ÇOK ÇEKERSİN _________________ MOTORDAN DAHA FAZLA ZEVK ALABİLMEK İÇİN HAYATTA VE SAGLIKLI OLMAN GEREKİR
evet gerçekten çok güzel ve benim içinde özel bi geceydi ordaki bulunan tüm arkadaşlara çok teşekkür ederim ilk katılımımı dün gerçekleştirdim nasip olursada bundan sonraki buluşmalara katılmak ve aranızda olmak isterim ... sımsıcak bi dostluğunuz var iyiki sizin aileye katılmışım iyiki varsın md _________________ Ben deli değil Zı,rr deliyim... 0 rh (+)
fotorflar için teşekkürler kardelenn hepsi çok güzelll ellerine saglıkkk cuma günümüz yine çokk güzeldii arkadaşlarr cumalar herhafta çok keyiflii çok eğlenceli keşke hergün cuma olsa _________________
bu sene MD organizasyonlarina katilmak nasip degil bana _________________ Then it comes to be
that the soothing light
at the end of your tunnel
was just a frieght train comin' your way...
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız