07.09.2007 Taner (aspire) kardeşimin börtdeysini kutladık iiki doğdun laz çocuğu Henry-titi-ryangt-aspire-alptoker-bartende_rr-Ali((md den değil ) olaraktan önce caddebostan sahil sonra yine caddebostan havelka daydık..yedik içtik muhabbet derken bide tabularımızı yıktık tabu oynadık
ee tırtlar olaraktan biz alkolik harekete karşıyız bakın herşey ortada
İyiki doğdun Taner.Tabularınız nereye yıktınız.Sizde tabu mu var ki yıktınız? _________________ Görürdü Elmas muamelesi az olsaydı eğer Kum..Çok mu gözüne battı usturuplu durusum..Kasma bosa ben BUYUM...!
Kayıt: Jun 08, 2007 Mesajlar: 984 Nereden: M.S.B. Harita G.K.Lığı Destek Birliği Bilkent/Ankara
Tarih: 08.09.2007 - 14:15 Mesaj konusu:
BeLiaL demiş ki:
İyiki doğdun Taner.Tabularınız nereye yıktınız.Sizde tabu mu var ki yıktınız?
biz ve ekiplerimiz tabuları yıkmak için varız zaten
BangBros Team olarak
Son Mesajdan 57 saniye:
ALACA teşekkür ederim.
dün beni yanlız bırakmayan arkadaşlarıma çok teşekkür ederim. _________________ Profesyonel İstanbul Çocuğu
Askerdemiyim Tatildemi Bilemiyorum.
Şafakta Zaten Çomolokooooo....
titi benıde cagırdıgın ıcın sagol kardesım ama bılıyorsun nıye gelemedıgımı tamer dogum gunun kutlu olsun... _________________ "I'm not a brand fanatic,I just ride the best!" "TüYsiKlet TeaM"&"KaraRR"
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7Sonraki
1. sayfa (Toplam 7 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız