Tarih: 10.09.2007 - 08:58 Mesaj konusu: Terbiyesizliğin Bu Kadarı!!!
Hafta sonu kız arkadaşımla biraz turluyalım dedik demez olaydık...
ana yolda ilerliyorum hızım 90 falan ara yoldan bi arabanın çıktığını gördüm oda beni gördü duru gibi oldu göz göze geldik heralde durdu dedim ve devam ettim birden fırlamazmı araba yaklaşık 25,30 metre fren yaptım zor durdum hemen motordan inip adama koştum sen napıyon die görmüyormusun nerdeyse öldürecen bizi dedim adamın dediği tek laf...sen beklemelisin hem sen motorlusun dedi...O lafı duydum yaa sankı beynımden vurulmuşa döndüm ulan motorluysak can değilmiyiz bizde ana evladı değilmiyiz die die daldım adama etrafdakı esnaf olayı sakınleştırdi adam bastı gitti iyiki gitti yoksa elımde kalacaktı ya bu kadarmı basit bizim hayatımız nolur söleyin??? _________________ ...:::Geçtiğim Yollardan Geçebilirsin Yaşadıklarımı Asla,Ama Asla Yaşayamazsın:::...
Kayıt: Jan 03, 2006 Mesajlar: 558 Nereden: istanbul/kadıköy
Tarih: 10.09.2007 - 09:12 Mesaj konusu:
Geçmiş olsun...
Malesef bu bir Türkiye gerçeği....Umarım bir gün bizleride FARKEDERLER, bizlerinde bir can taşıdığını hatta kaza anında yaralanma,ölüm ve sakat kalmaların diğer araç sürücülerine oranla daha fazla olduğunu ANLARLAR.... _________________ Gelişim Sürücü Kursu
www.gelisimsurucu.com
msn:ehliyet@msn.com
216 330 54 44 kadıköy
abi bu kadar olmaz yaa burak dalacam agzını burnunu kıracam ama işte oda bize yakışmaz sonra motorlular holıgan oluyoo günümüyüz turkıyesinden seçmeler işte... _________________ ...:::Geçtiğim Yollardan Geçebilirsin Yaşadıklarımı Asla,Ama Asla Yaşayamazsın:::...
bize yakışmıyacağı kesinlikle doğru ama onlar bugün bizim arkadaşlarımızı yarın bizi tehlikeye atıp belkide öldürecekler beni sıkıştırıp üstüne haklı gibi konuşan manyaklara aynı dilden cevap veriyorum ama sıkıldım artık çünkü gün geçtikçe bilinç artıcağına azalıyor
Bu gibi durumlar her zaman herkesin başına geliyo malesef ,
ben motoru yogun trafiğin oldugu yerlerde kullanmadığım için bu denli sıkıntılar yaşamıyorum ,
genelde geceleri otobanda stresimi atıp bırakıyorum motoru ,
dibime kadar giren arabalar yol versem de peşimi bırakmıyolar , gazlıyorum sonra arada dinlenmek için belli hızlara düşüp orta şeritte dewam ediyorum , mesela 150-160 gibi , araba giriyo kıcıma kadar illa gazlıycam yoksa bırakmıyo peşini insanın , yol versen de ayrılmıyo , artık gazla da sesini duyuyım mı demek istiyo yoksa kücücük motorsun dibine girersem aha böyle tırsar kaçarsın mı demek istiyolar bilmiyorum
Bu arada her arabanın yada şöyle demek gerek trafikteki her taşıtın bizim için potansiyel tehlike olduğu varsayımıyla araclarımızı sürerken minimum kaza riskiyle yolculuk yapabiliriz ... Madem insanların bilinç sevyesi gelişmiyo , bizde onların bilinçsizliğinin bilincinde olarak tek parça yaşamımızı devam ettirmeye gayret gösterelim ... _________________ ------------------------------------------
------------------------------------------
------------------------------------------
spedy_burak: sana aynen katılıyorum madem biz motorcuyuz ama böyle motorcuyuz zaten efendi olsakda serseri gözüyle bakıyorlar onun için motor modundayken direk dalacan _________________
siz yinede sakın olun arkadaşlar gerekirse hep beraber dalarız!!! _________________ ...:::Geçtiğim Yollardan Geçebilirsin Yaşadıklarımı Asla,Ama Asla Yaşayamazsın:::...
Madem insanların bilinç sevyesi gelişmiyo , bizde onların bilinçsizliğinin bilincinde olarak tek parça yaşamımızı devam ettirmeye gayret gösterelim ...
bu kadar cahil insanların olduğu yerde motor kullanmak sabır işi
biz efendiliğimizi bozmayalım bence
kötüyle kötü olmaya gerek yok
bide hangisini temizleyecen ki
5 tane 10 tane değillerki dibine kibrit suyu döksende kurtulsan
etrafta onlardan sürüsüne bereket
biz biz olalım bunların varlığını unutmayalım
eyw..biricik haklısın ama yınede göz açtırmamalıyız bunlara... _________________ ...:::Geçtiğim Yollardan Geçebilirsin Yaşadıklarımı Asla,Ama Asla Yaşayamazsın:::...
Kendimizi korumazsak onlardan bize hayır yok.Tabi ki bilincli sürücüler de var aralarında ama bambaşka psikoloji otomobil sürenlerde.Her ikisini de devamlı kullanan insan motorluyu korur dikkat eder çünkü kendi başına gelenlerden ve gelmesini istemediği şeylerden ders alır.Ama malesef motor kültürü sadece şeytanın icadı olarak dimahlara kazınmış.Motor=keyif tutku aşk özgürlük kişilik ve yaşam tarzı yerine motor = ölüm tehlike serserilik delilik aptallık ve yürüyen tabut gözüyle bakılmış...Değişmesi icin elimizden geleni yapıyorsak da cok zaman alıcak.Trafikteki anormal insanları da mazur görün onlar beyinden sakat diyin.Çünkü bazıları gercekten eğitim alsa da anlamayacak yaratıklar... _________________ Amateur
Tarih: 10.09.2007 - 10:21 Mesaj konusu:
ya napcaz bu manyakları bende aynı sorunları yaşayıp duruyorum günüm bütüngün kötü geçiyor hadi dal nasıl dalcan ya nasıl kırcan adamın ağzını burnunu adamın biri bana bu sabah dünya kadar hakaret ve küfür etti ya kahroldum
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3 ... 9, 10, 11Sonraki
1. sayfa (Toplam 11 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız