Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Terbiyesizliğin Bu Kadarı!!!

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Terbiyesizliğin Bu Kadarı!!!

Terbiyesizliğin Bu Kadarı!!!
Sayfa 1, 2, 3 ... 9, 10, 11  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
max_49
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 10.09.2007 - 08:58    Mesaj konusu: Terbiyesizliğin Bu Kadarı!!! Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hafta sonu kız arkadaşımla biraz turluyalım dedik demez olaydık...
ana yolda ilerliyorum hızım 90 falan ara yoldan bi arabanın çıktığını gördüm oda beni gördü duru gibi oldu göz göze geldik heralde durdu dedim ve devam ettim birden fırlamazmı araba yaklaşık 25,30 metre fren yaptım zor durdum hemen motordan inip adama koştum sen napıyon die görmüyormusun nerdeyse öldürecen bizi dedim adamın dediği tek laf...sen beklemelisin hem sen motorlusun dedi...O lafı duydum yaa sankı beynımden vurulmuşa döndüm ulan motorluysak can değilmiyiz bizde ana evladı değilmiyiz die die daldım adama etrafdakı esnaf olayı sakınleştırdi adam bastı gitti iyiki gitti yoksa elımde kalacaktı ya bu kadarmı basit bizim hayatımız nolur söleyin??? Üzgünüm Beğenmedim

BiZiM oLdUğUmUz YeRdE HeRşEy BİZİM yÜzÜmÜzDeN oLuR... max_49
hacker-yoq@hotmail.com
Başa dön
max_49 Çevrimdışı max_49 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
spedy_burak
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 10.09.2007 - 09:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dıııttttt yanlış cevap Sinirlendim direk dalıcan ağzını burnunu kırıcan sonra motor gördüğü zaman sen motorcusun devam et deyip yol vericek şrfsz Sinirlendim Sinirlendim Sinirlendim Sinirlendim
Başa dön
spedy_burak Çevrimdışı spedy_burak Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
gelisim_surucu_kursu
Sponsor

Nereden: istanbul/kadıköy

MesajTarih: 10.09.2007 - 09:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Geçmiş olsun...
Malesef bu bir Türkiye gerçeği....Umarım bir gün bizleride FARKEDERLER, bizlerinde bir can taşıdığını hatta kaza anında yaralanma,ölüm ve sakat kalmaların diğer araç sürücülerine oranla daha fazla olduğunu ANLARLAR....
216 330 54 44 kadıköy
Başa dön
gelisim_surucu_kursu Çevrimdışı gelisim_surucu_kursu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
zigbog
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: »»»»»»izmiRR««««««

MesajTarih: 10.09.2007 - 09:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

spedy_burak demiş ki:
dıııttttt yanlış cevap Sinirlendim direk dalıcan ağzını burnunu kırıcan sonra motor gördüğü zaman sen motorcusun devam et deyip yol vericek şrfsz Sinirlendim Sinirlendim Sinirlendim Sinirlendim

+1000000 katılıyorum orda sana bişi olabilirdi yaptığı hayvanlığı ödemeli Sinirlendim

onur_zigbog@hotmail.com zigbog-@hotmail.com
Başa dön
zigbog Çevrimdışı zigbog Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
max_49
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 10.09.2007 - 09:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abi bu kadar olmaz yaa burak dalacam agzını burnunu kıracam ama işte oda bize yakışmaz sonra motorlular holıgan oluyoo günümüyüz turkıyesinden seçmeler işte...

hacker-yoq@hotmail.com
Başa dön
max_49 Çevrimdışı max_49 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
spedy_burak
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 10.09.2007 - 09:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bize yakışmıyacağı kesinlikle doğru ama onlar bugün bizim arkadaşlarımızı yarın bizi tehlikeye atıp belkide öldürecekler beni sıkıştırıp üstüne haklı gibi konuşan manyaklara aynı dilden cevap veriyorum ama sıkıldım artık çünkü gün geçtikçe bilinç artıcağına azalıyor Sinirlendim Sinirlendim Sinirlendim Üzgünüm
Başa dön
spedy_burak Çevrimdışı spedy_burak Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
MeTiN_C
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ist

MesajTarih: 10.09.2007 - 09:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Geçmiş olsun ...

Bu gibi durumlar her zaman herkesin başına geliyo malesef ,

ben motoru yogun trafiğin oldugu yerlerde kullanmadığım için bu denli sıkıntılar yaşamıyorum ,

genelde geceleri otobanda stresimi atıp bırakıyorum motoru ,

dibime kadar giren arabalar yol versem de peşimi bırakmıyolar , gazlıyorum sonra arada dinlenmek için belli hızlara düşüp orta şeritte dewam ediyorum , mesela 150-160 gibi , araba giriyo kıcıma kadar illa gazlıycam yoksa bırakmıyo peşini insanın , yol versen de ayrılmıyo , artık gazla da sesini duyuyım mı demek istiyo yoksa kücücük motorsun dibine girersem aha böyle tırsar kaçarsın mı demek istiyolar bilmiyorum Gülümsüyorum

Bu arada her arabanın yada şöyle demek gerek trafikteki her taşıtın bizim için potansiyel tehlike olduğu varsayımıyla araclarımızı sürerken minimum kaza riskiyle yolculuk yapabiliriz ... Madem insanların bilinç sevyesi gelişmiyo , bizde onların bilinçsizliğinin bilincinde olarak tek parça yaşamımızı devam ettirmeye gayret gösterelim ...
Başa dön
MeTiN_C Çevrimdışı MeTiN_C Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kawasakihsn
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 10.09.2007 - 09:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

spedy_burak: sana aynen katılıyorum madem biz motorcuyuz ama böyle motorcuyuz zaten efendi olsakda serseri gözüyle bakıyorlar onun için motor modundayken direk dalacan
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 10.09.2007 - 10:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

siz yinede sakın olun arkadaşlar gerekirse hep beraber dalarız!!! Göz kırpıyorum Göz kırpıyorum

hacker-yoq@hotmail.com
Başa dön
bicirik
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: bodrum

MesajTarih: 10.09.2007 - 10:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Madem insanların bilinç sevyesi gelişmiyo , bizde onların bilinçsizliğinin bilincinde olarak tek parça yaşamımızı devam ettirmeye gayret gösterelim ...

bu kadar cahil insanların olduğu yerde motor kullanmak sabır işi
biz efendiliğimizi bozmayalım bence
kötüyle kötü olmaya gerek yok
bide hangisini temizleyecen ki
5 tane 10 tane değillerki dibine kibrit suyu döksende kurtulsan
etrafta onlardan sürüsüne bereket
biz biz olalım bunların varlığını unutmayalım

yolunuz açık olsun
Başa dön
bicirik Çevrimdışı bicirik Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
max_49
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 10.09.2007 - 10:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

eyw..biricik haklısın ama yınede göz açtırmamalıyız bunlara...

hacker-yoq@hotmail.com
Başa dön
daytm
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: TRNC-Turkish Cypriot-Lefkosa

MesajTarih: 10.09.2007 - 10:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kendimizi korumazsak onlardan bize hayır yok.Tabi ki bilincli sürücüler de var aralarında ama bambaşka psikoloji otomobil sürenlerde.Her ikisini de devamlı kullanan insan motorluyu korur dikkat eder çünkü kendi başına gelenlerden ve gelmesini istemediği şeylerden ders alır.Ama malesef motor kültürü sadece şeytanın icadı olarak dimahlara kazınmış.Motor=keyif tutku aşk özgürlük kişilik ve yaşam tarzı yerine motor = ölüm tehlike serserilik delilik aptallık ve yürüyen tabut gözüyle bakılmış...Değişmesi icin elimizden geleni yapıyorsak da cok zaman alıcak.Trafikteki anormal insanları da mazur görün onlar beyinden sakat diyin.Çünkü bazıları gercekten eğitim alsa da anlamayacak yaratıklar...
hadoken
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 10.09.2007 - 10:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

canım Türkiyem Alkışlıyorum
Başa dön
hadoken Çevrimdışı hadoken Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
taylamon
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 10.09.2007 - 10:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ya napcaz bu manyakları bende aynı sorunları yaşayıp duruyorum günüm bütüngün kötü geçiyor hadi dal nasıl dalcan ya nasıl kırcan adamın ağzını burnunu adamın biri bana bu sabah dünya kadar hakaret ve küfür etti ya kahroldum
Başa dön
taylamon Çevrimdışı taylamon Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
_KAPTAN_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 10.09.2007 - 10:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Geçmiş olsun.....Bu tip insanların hepsi.................................u. Beğenmedim
Başa dön
_KAPTAN_ Çevrimdışı _KAPTAN_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3 ... 9, 10, 11  Sonraki
1. sayfa (Toplam 11 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal