Tarih: 10.09.2007 - 14:31 Mesaj konusu: üzücü bir haber adapazarından
arkadaşımız haktan yamanoglunu buğün topraga verdik dün gece yaptıgı kazada hayatını yitirdi motorla yan yoldan cıkan dikatsiz bir bayan sürücüye carpantı
ALLAHRAHMET EYLESİN. AİLESİNE SABIR LARVERSİN
Kayıt: Nov 07, 2005 Mesajlar: 3547 Nereden: Bahçesehir/Istanbul
Tarih: 10.09.2007 - 14:33 Mesaj konusu:
yargic_adp başınız sağolsun allah rahmet eylesin... _________________ Gilera Runner VXR 200 (pert)
Piaggio Xevo 250
Three little words and a question why. . .
Çok üzücü Allah rahmet eylesin geride kalanlara sabır diliyorum. _________________ Gecelerin Gecesi Dolunayli_Gecem
Çıktığı ini bilmeyen,kaç asırlık kini bilmez.Soyunu,dinini bilmeyen,gün gelir haddini bilmez
başınız sağolsun allah rahmet eylesin geride kalanlara sabır versin çok üzüldüm yine bi dikkatsiz yüzünden bir can daha gitti _________________ ÖzGüRlÜk SoNu MeÇhUl BiR FİRARDIR!!!!
allahtan rahmet dılıyorum...kaza ve motor kardes gıbıler maalesef.. _________________ "I'm not a brand fanatic,I just ride the best!" "TüYsiKlet TeaM"&"KaraRR"
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız