Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - üzücü bir haber adapazarından

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

üzücü bir haber adapazarından

üzücü bir haber adapazarından
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
yargic_adp
Üye
Üye

Nereden: sakarya

MesajTarih: 10.09.2007 - 14:31    Mesaj konusu: üzücü bir haber adapazarından Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşımız haktan yamanoglunu buğün topraga verdik dün gece yaptıgı kazada hayatını yitirdi motorla yan yoldan cıkan dikatsiz bir bayan sürücüye carpantı
ALLAHRAHMET EYLESİN. AİLESİNE SABIR LARVERSİN
Başa dön
yargic_adp Çevrimdışı yargic_adp Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Yahoo Messenger MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
banistercaq
Haber Editörü
Haber Editörü

Nereden: Bahçesehir/Istanbul

MesajTarih: 10.09.2007 - 14:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yargic_adp başınız sağolsun allah rahmet eylesin...
Başa dön
banistercaq Çevrimdışı banistercaq Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
xx1100xx
Üye
Üye

Nereden: denizli

MesajTarih: 10.09.2007 - 14:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah rahmet etsın.gerıde kalanlar a allah sabır versın.
Başa dön
xx1100xx Çevrimdışı xx1100xx Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger
wildwolf
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 10.09.2007 - 14:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok üzücü Allah rahmet eylesin geride kalanlara sabır diliyorum.
wildwolf Çevrimdışı wildwolf Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
_KAPTAN_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 10.09.2007 - 14:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Üzüldüm kardeş.....Başınız sağolsun.....
Başa dön
_KAPTAN_ Çevrimdışı _KAPTAN_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
slayer2694
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: eskişehir

MesajTarih: 10.09.2007 - 14:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

başımız saolsun allah rahmet eylesin yakınlarına sabır versin.
Başa dön
slayer2694 Çevrimdışı slayer2694 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
spedy_burak
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 10.09.2007 - 14:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

o yan yoldan çıkanlarıdaaaaaaaa dikkat etmeyenlerideeeee Sinirlendim Sinirlendim Sinirlendim Sinirlendim Sinirlendim Sinirlendim Sinirlendim Sinirlendim ALLAH bildiği gibi yapsın başımız sağolsun ALLAH rahmet eylesin Ağlıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum İstemiyorum
Başa dön
spedy_burak Çevrimdışı spedy_burak Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ali1711
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Şehitlikten

MesajTarih: 10.09.2007 - 14:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Başınız sağolsun allah sabırlar versin Ağlıyorum Ağlıyorum
alpiser
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 10.09.2007 - 15:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah rahmet eylesin Üzgünüm yakınlarına sabırlar versin..

haberin linki:
http://www.haberler.com/surat-motoruyla-kaza-yaparak-yasamini-yitiren-genc-haberi/

CBR 1000RR
Başa dön
alpiser Çevrimdışı alpiser Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
greeneyes_girl
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: konya

MesajTarih: 10.09.2007 - 15:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

başınız sağolsun allah rahmet eylesin geride kalanlara sabır versin Ağlıyorum çok üzüldüm yine bi dikkatsiz yüzünden bir can daha gitti Üzgünüm Ağlıyorum
ali_42
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 10.09.2007 - 15:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yargic_adp, allah rahmet eylesin başınız sağolsun geride kalanlara allah sabır ihsan eylesin Üzgünüm
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KAYSERİ

MesajTarih: 11.09.2007 - 18:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ALLAHrahmet eylesin Üzgünüm
WarCer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa Merkez 05546228531

MesajTarih: 11.09.2007 - 18:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah Rahmet Eylesin.
Başa dön
WarCer Çevrimdışı WarCer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
racingdelisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: İZMİR/çeşme

MesajTarih: 11.09.2007 - 23:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçen senede kaza yapmıştı bu yaralanmıştı,ama bu kazasında aramızdan ayrılmış.ALLAH rahmet eylesin.......
racingdelisi Çevrimdışı racingdelisi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
armyy
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: -34-

MesajTarih: 11.09.2007 - 23:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Üzgünüm allahtan rahmet dılıyorum...kaza ve motor kardes gıbıler maalesef..
armyy Çevrimdışı armyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal