Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - OTOBAN devriyesi HAYABUSA!!!

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

OTOBAN devriyesi HAYABUSA!!!

OTOBAN devriyesi HAYABUSA!!!
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
MSami
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: esti şimdi...

MesajTarih: 10.09.2007 - 15:55    Mesaj konusu: OTOBAN devriyesi HAYABUSA!!! Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Olay budur işte herşeyden önce caydırıcı yani bu aletten kaçmayı deneyecek olan kişinin hakikaten idam cezasına çarptırılmış olması lazım ki
busa dan kaçmayı denesin dört ya da iki teker ile...

Tebrik ediyorum hangi eyaletse bu... Bravo
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
GOLYAT34
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 10.09.2007 - 15:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kötü örnek bunlar hepsi çinliye binsin Dans
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: Kawasakistan

MesajTarih: 10.09.2007 - 16:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

MSami, paylaşım için teşekkürler Bravo

özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
Başa dön
proracing Çevrimdışı proracing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
MSami
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 10.09.2007 - 16:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

proracing, rica ederim beğenmenize sevindim...
FIRESTARTER
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 10.09.2007 - 16:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kaçış yok Dil çıkarıyorum
Başa dön
FIRESTARTER Çevrimdışı FIRESTARTER Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
hakann
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kayseri

MesajTarih: 10.09.2007 - 16:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yanlış hatırlamıyosam amerikanın oklohama diye bi eyaletindeydi bu motor inş tr de bu uygulamaya gecilmez gerci geçilse bile bunada 3 5 kişi biner yine yakalayamazlar Dil çıkarıyorum
Başa dön
hakann Çevrimdışı hakann Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ArapKadri
Cins Üye
Cins Üye

Nereden: GAVUR İZMİRden

MesajTarih: 10.09.2007 - 16:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

MSami, haklısın be kardeş ne diyim Çok gülüyorum Çok gülüyorum

GOLYAT34, yarıldım beee Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Delirdim Delirdim

aynaya baktığında gülümsüyorsan bin motoruna
sevgilim DL 650im ROZİNANTE[/b:40b
Başa dön
ArapKadri Çevrimdışı ArapKadri Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Qerazma
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 10.09.2007 - 16:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

GOLYAT34 demiş ki:
kötü örnek bunlar hepsi çinliye binsin Dans
Delirdim Delirdim Delirdim Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
Qerazma Çevrimdışı Qerazma Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
GSXR-PRO
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: PERTLAND

MesajTarih: 10.09.2007 - 16:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sen birde buna bak hehehhehe
Adam disk bile yapmış Çok gülüyorum
Başa dön
GSXR-PRO Çevrimdışı GSXR-PRO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
MSami
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 10.09.2007 - 16:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

GSXR-PRO, hobaa... Bravo
KaRRiZMa_07
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: anTaLYa

MesajTarih: 10.09.2007 - 17:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

walla polis olasım geldi Çok gülüyorum

Son Mesajdan 3 dakika sonra eklendi:

birde bua bakın Bravo

Başa dön
KaRRiZMa_07 Çevrimdışı KaRRiZMa_07 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
slayer2694
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: eskişehir

MesajTarih: 10.09.2007 - 17:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abbareyy onlar ne yaff!bilsem polis olurdum valla!
Başa dön
slayer2694 Çevrimdışı slayer2694 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
seycan
Üye
Üye

Nereden: manisa/TURGUTLU

MesajTarih: 10.09.2007 - 17:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

harika bişi ya
hussar_125
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 10.09.2007 - 17:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

OK ikinci motor süper ya bizim burda yunuslar yavaş kalıyor adamın altında 650cc bmw var ama cbr125 yakalayamıyor adam burdaki ara yolları bilmiyor en sonunda vaz geçtiler motor şimdi yatıyor
Başa dön
hussar_125 Çevrimdışı hussar_125 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
sTaRt
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 10.09.2007 - 21:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hussar_125 demiş ki:
OK ikinci motor süper ya bizim burda yunuslar yavaş kalıyor adamın altında 650cc bmw var ama cbr125 yakalayamıyor adam burdaki ara yolları bilmiyor en sonunda vaz geçtiler motor şimdi yatıyor

sana öylesi denk gelmiştir bence.. son çıkan yunuslar genelde bu işi iyi bilen insanlardan seçiliyor.. ve motosikletin hakkını verdiklerinide defalarca gördüm..
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki
1. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal