Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 2008 Yamaha YZF R125 'le ilgili herşey burda

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

2008 Yamaha YZF R125 'le ilgili herşey burda

2008 Yamaha YZF R125 'le ilgili herşey burda
Sayfa 1, 2, 3 ... 34, 35, 36  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 10.09.2007 - 18:25    Mesaj konusu: 2008 Yamaha YZF R125 'le ilgili herşey burda Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Honda'nın CBR 125'i sanırım artık dişli bir rakiple karşı karşıya..
Yamaha YZF R125 oldukça iddalı giriyor ..

Biraz bakalım mı?

Bunlarda diğer renkleri

Çok can yakacagı kesin..
Bence HARİKA bir motosiklet ve Başlangıç için ideal

İnsan umudu taşıdı, kimisi kırdı umudu, lakin kiminin sahip olduğu tek şey oydu, hepsi buydu.

En son HakanDincer tarafından 13.09.2007 - 16:16 tarihinde değiştirildi, toplamda 3 kere değiştirildi
Başa dön
HakanDincer Çevrimdışı HakanDincer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
FcPro
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir

MesajTarih: 10.09.2007 - 18:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alan arkadaşlara şimdiden hayırlı olsun.. Tasarım olarak her zaman bir adım önde olan YAMAHA yapacağını yaptı.. Helal olsun Bravo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KOCAELi

MesajTarih: 10.09.2007 - 18:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HakanDincer, bizde böyle şeyler beliyorduk bunlar fek olmasın abi Gülümsüyorum
bonsaii
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: denizli-ankara

MesajTarih: 10.09.2007 - 18:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

işte olay budur abi çok güzelmiş bea Çok gülüyorum Alkışlıyorum
Başa dön
bonsaii Çevrimdışı bonsaii Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
vayk_006
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ANGARA M.D.

MesajTarih: 10.09.2007 - 18:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

harika bişi bu...başlangıç için çokta ideal... Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

Shot at 2007-07-26
Başa dön
vayk_006 Çevrimdışı vayk_006 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
max_49
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 10.09.2007 - 18:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abi walla bi 125 lik motor ancak bu kadar estetik ve güzel olur tek kelime harika paylaşım için tşk...abi

BiZiM oLdUğUmUz YeRdE HeRşEy BİZİM yÜzÜmÜzDeN oLuR... max_49
hacker-yoq@hotmail.com
Başa dön
max_49 Çevrimdışı max_49 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
GOLDBERG
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: EDYRNE

MesajTarih: 10.09.2007 - 18:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bence alprilla RS 125 bille rakip ollbilirr.............. Bravo
VOLKANRR
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: İST.GÜNGÖREN

MesajTarih: 10.09.2007 - 18:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

göründüğü gibi büyük boyutlu ise süper Alkışlıyorum
Başa dön
VOLKANRR Çevrimdışı VOLKANRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
DJ-RAMON
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 10.09.2007 - 18:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abi muhteşem bi alet yaww kawa cıyım ama git gide yamahaya doğru gidiyoruz ya hayırlısı Bravo Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
CeeM34
Üye
Üye

Nereden: İsstannbull/BAHÇEŞEHİR

MesajTarih: 10.09.2007 - 18:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

amam allahım aşık oldm Çoook seviyorum
teşekkürler yahamha Alkışlıyorum Alkışlıyorum
tahminen kaç lraya denk gelir bu o zaman? Gülümsüyorum
xenophobic
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 10.09.2007 - 18:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

türkiyeye gelmesini ve fiyatının açıklanmasını dört gözle bekliyorum ilk motorum cbf150 ikincisi bu olabilir valla çok şık ama gerçek halinide görmek lazım cbr125r den bi farkı olması lazım
Başa dön
xenophobic Çevrimdışı xenophobic Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
mewlut_06
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 10.09.2007 - 18:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bişey demiyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 10.09.2007 - 18:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yamaha TZR50 den sonra R125 ile R6,R1 lerinden sonra şimdi 125'liklerle gelicek ama Türkiye'ye TZR50 bile gelmedi R125'inde fiyatı türkiyede bulur 11-12 milyarı kimse almaz sonra geri yollanır hatta hiç alınmaz.Türkiye hariç diğer ülkeler adına güzel bir haber.
Başa dön
hadoken Çevrimdışı hadoken Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
meLanchoLie
Haber Editörü
Haber Editörü

Nereden: UsaK M.D.

MesajTarih: 10.09.2007 - 18:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HakanDincer, Başkanım izninizle bu motosikletle alakalı eklemek istediğim şeyler var :

Yzf r125 : 6 vitesli ve 125 Cc lerin en güçlüsü

Egzoz stili Yamaha r6 yeni kasalarla birebir aynı

Benzin deposu honda cbr 125 ten daha yakın ve motoru daha yakın sürmenize , hissetmenize yarıyor.

Direksiyonu aliminyum ve sarkık

Ön ve arka fren disk ve 292 mm çapında

Renk secenekleri ise : Mavi - Siyah
Kırmızı - Beyaz
Sarı - Sİyah

Başkasının İzinde Yürüyen İz Bırakamaz!
Başa dön
meLanchoLie Çevrimdışı meLanchoLie Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
hussar_125
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 10.09.2007 - 18:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kardeşime doğum güü hediyesi aprillia rs125 alıcaktım ii bende yamaha alırım...
Başa dön
hussar_125 Çevrimdışı hussar_125 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3 ... 34, 35, 36  Sonraki
1. sayfa (Toplam 36 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal