Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Önümüzdeki KIŞ sezonu ve MD

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Önümüzdeki KIŞ sezonu ve MD

Önümüzdeki KIŞ sezonu ve MD
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 10.09.2007 - 22:02    Mesaj konusu: Önümüzdeki KIŞ sezonu ve MD Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kış geliyor...
Her mevsimin ayrı bir tadı vardır..
Kışın Yaz'ı özleriz,Yaz geldiğindede Kış
2ı..
Peki MD ençok ne zaman ziyaret ediliyor..
Tabikide KIŞ zamanında..
Buz gibi havalarda sıcacık evimizde yada ofisimizde kahvemizi alırız elimize ve dalarız MOTORDELİSİ ne..Motosikletlerimizi hava şartları yüzünden doyasıya kullanamadıgımız için içimizde biriken enerjiyi forumlara bırakırız..
Şu anda bile ONLINE üye sayısı çok fazla olan MD kış aylarında dahada kalabalık olacak,dolacak,taşacak..
Aramıza yeni arkadaşlarımız katılacak..
Tabi MD yaptıgı buluşmalara,organizasyonlara ara vermeyecek..
Kapalı alan etkinliklerimiz artacak..
Bowling Turnuvaları,Sinema Günleri,Kış Doğa Gezileri,Halı Saha Maçları ve birçok etkinlikle daha MD hiç durmadan devam edecek..
İşte böyle bir döneme girmek üzereyiz..

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
sTaRt
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 10.09.2007 - 22:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kasımda askerim.. maalesef ben olamıycam Üzgünüm
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ümraniye / İST

MesajTarih: 10.09.2007 - 22:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HakanDincer, başkan çoklukdan nüfüsdan filan bahsetmişkene aklıma geliverdi bu server yeniledik demiştiniz bi başlık açmıştınız yeni server hayırlı olsun demiştiydik hani. o zaman site deli gibi hızlıydı ya enter e dokundukmu kopuyor du herşey çok hızlıydı sonra tekrar please wait dönemine gerimi döndük yine yavaş site. yoksa siz bizlen eğlendinizmi Çok gülüyorum yada o hız da artık olagan geliyorda yetmezmi oldu doyumsuzmuyuz biz insanoğlu Şok oldum

ne etcez bu konuda ne kadar çok üye o kadar çok loading Dil çıkarıyorum

no üye no wait no war OK
FcPro
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 10.09.2007 - 22:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hep beraber güzel günlerde, sağlıklı olmak dileğiyle.. Bravo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Balıkesir/Akçay

MesajTarih: 10.09.2007 - 22:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sTaRt bende yarın muayne'ye gidiyorum Gülümsüyorum

––––•[Çanakkaleli]•–––
canakkaleli1903@hotmail.com
Başa dön
Canakkaleli Çevrimdışı Canakkaleli Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
sTaRt
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 10.09.2007 - 22:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Black_Night demiş ki:
sTaRt bende yarın muayne'ye gidiyorum Gülümsüyorum

seninde kasımda belli olur nereye gideceğin ee vatan görevi bu delikanlı gibi gider geliriz.. sonra deliliklere devam Gülümsüyorum)
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul-Üsk.

MesajTarih: 10.09.2007 - 22:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Nemesis_YD, alemsin yaw bence bilgisayarının bağlantı hızını kontrol et Gülümsüyorum
Başa dön
leoparus Çevrimdışı leoparus Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
seker_portakali
Moderatör
Moderatör

Nereden: Gaziantepin sol üst kösesinden...

MesajTarih: 10.09.2007 - 22:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

MD'nin her sezonu güzel valla,ama şuda varki bende korkuyom çok fazla üye online olurda site yavaşlarsa dieee,umarım server ağırlığımızla çökmez de dayanır bizeeee... Gülümsüyorum

ee yağmurdan kardan dışarıda motor süremeyecekler burda klavye de gazlayacaklar desenizeee Çok gülüyorum
Deli ol,aşık olma!Delilik şüphesiz akılsızlıktan iyidir.Delilik var olmuş bir zekanın yok oluşudur,aptallık var olmamış bir zekanın var olmamaya devam edişir.Deliliğin hiç olmazsa mazisi şanlı,aptallığın şerefli bir tarihi bile yok![/b:7eeab
Başa dön
seker_portakali Çevrimdışı seker_portakali Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
skp
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us

MesajTarih: 10.09.2007 - 22:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ekamba , onur1 adlarını andım birazdan damlarlar buraya Çok gülüyorum
Başa dön
skp Çevrimdışı skp Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
freewing
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 10.09.2007 - 22:18    Mesaj konusu: Re: Önümüzdeki KIŞ sezonu ve MD Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HakanDincer demiş ki:
Kış geliyor...
Her mevsimin ayrı bir tadı vardır..
Kışın Yaz'ı özleriz,Yaz geldiğindede Kış
2ı..
Peki MD ençok ne zaman ziyaret ediliyor..
Tabikide KIŞ zamanında..
Buz gibi havalarda sıcacık evimizde yada ofisimizde kahvemizi alırız elimize ve dalarız MOTORDELİSİ ne..Motosikletlerimizi hava şartları yüzünden doyasıya kullanamadıgımız için içimizde biriken enerjiyi forumlara bırakırız..
Şu anda bile ONLINE üye sayısı çok fazla olan MD kış aylarında dahada kalabalık olacak,dolacak,taşacak..
Aramıza yeni arkadaşlarımız katılacak..
Tabi MD yaptıgı buluşmalara,organizasyonlara ara vermeyecek..
Kapalı alan etkinliklerimiz artacak..
Bowling Turnuvaları,Sinema Günleri,Kış Doğa Gezileri,Halı Saha Maçları ve birçok etkinlikle daha MD hiç durmadan devam edecek..
İşte böyle bir döneme girmek üzereyiz..

Evet, gezmeleeer, etkinllikleer, mangallaar, denizleer, kumsalaar artık bir kenera. "Brrrrr" layanlar bilgisayar başında çokca vakit geçirecekler, kışın bir başka olur md'nin havası. Biz dört mevsim buradayız efendim (10-15 günlük yıllık izin harici) neredeyse 7/24 olduk. Gülümsüyorum Asıl sağlam muhabbet bundan sonra başlıyor Delirdim Hadi bakalım klavyelerinizi ovalayın ısıtın, sonra tuş kırmasın Çok gülüyorum

Başa dön
freewing Çevrimdışı freewing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

MesajTarih: 10.09.2007 - 22:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Nemesis_YD demiş ki:
HakanDincer, başkan çoklukdan nüfüsdan filan bahsetmişkene aklıma geliverdi bu server yeniledik demiştiniz bi başlık açmıştınız yeni server hayırlı olsun demiştiydik hani. o zaman site deli gibi hızlıydı ya enter e dokundukmu kopuyor du herşey çok hızlıydı sonra tekrar please wait dönemine gerimi döndük yine yavaş site. yoksa siz bizlen eğlendinizmi Çok gülüyorum yada o hız da artık olagan geliyorda yetmezmi oldu doyumsuzmuyuz biz insanoğlu Şok oldum

ne etcez bu konuda ne kadar çok üye o kadar çok loading Dil çıkarıyorum

no üye no wait no war OK

Problem kesinlikle senden faydalanıyor yada Browser dan..
Dilimde tüy bitti söylemekten..
Şu İNTERNET EXPLORER ı kullanmayın..
Firefox u kurun bakın HIZ a inanamıyacaksınız..
Yani Haybusa ile Jawa gibi fark var diyerek anlatayım..Ancak öyle anlarsınız Çok gülüyorum

Site şu anda tüm motosiklet siteleri arasında en hızlı açılan site

Bak şimdi test ettim
"Sayfa Üretimi: 0.40 Saniye"
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Balıkesir/Akçay

MesajTarih: 10.09.2007 - 22:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bende firefox kullanıyorum gerçekten çok fark var şiddetle tavsiye olunur Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Delirdim

––––•[Çanakkaleli]•–––
canakkaleli1903@hotmail.com
Başa dön
Canakkaleli Çevrimdışı Canakkaleli Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
silverhawk
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İSTANBUL

MesajTarih: 10.09.2007 - 22:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Umarım hep güzel şeyler paylaşılır... yaz güzeldi... kış daha güzel olsun tüm md için.... Delirdim

Esirgemeyiz eşekten şekeri ama, eşek yaratılışı bakımından otu beğenir.

Başa dön
silverhawk Çevrimdışı silverhawk Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
caglar23
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ELAZIĞ

MesajTarih: 10.09.2007 - 22:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Evet Başkan'ım bütün etkinlikler bitti artık kabuğumuza çekileceğiz... Gülümsüyorum Gülümsüyorum
silverhawk
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İSTANBUL

MesajTarih: 10.09.2007 - 22:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Yani Haybusa ile Jawa gibi fark var diyerek anlatayım..Ancak öyle anlarsınız

hahahahahaaa Çok gülüyorum

Esirgemeyiz eşekten şekeri ama, eşek yaratılışı bakımından otu beğenir.

Başa dön
silverhawk Çevrimdışı silverhawk Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal