Tarih: 11.01.2005 - 12:06 Mesaj konusu: Yeni Kanuniler ve fiyatları
Yazlığa almayı düşündüğüm 3 tekerli scooter (fiyatı çok pahalı geldi bana) veya atv için Kanuni nin sitesine bakarken, resimlerini gördüğüm bir iki modelin fiyatını sordum gelen fiyat listesini aynen bilgi olarak atıyorum.
"Kanuni 2005 yeni modelleri fiyat listesi ektedir. Tüm ürünlerimize 24 ay vade ile sahip olabilirsiniz. Yeni modelleri bu
aydan itibaren bayilerimizde görebilir ve arzu ettiğinizde teknik özellikler için katalogları bayilerimizden hemen temin edebilirsiniz.
Kayıt: Dec 31, 2004 Mesajlar: 239 Nereden: Kastamonu/Merkez
Tarih: 11.01.2005 - 12:58 Mesaj konusu:
iyidir iyidir yeni başlayanlara yerli malı. nasıl olsa bi sezon sonra buyutecem die satar gene alır honda yamaha.... _________________ Motor yalnyzlaryn aracydyr. Gürültüsü ise en güzel a?k ?arkysyndan daha güzel gelir motorcuya.
Tarih: 11.01.2005 - 13:32 Mesaj konusu:
Yerli malı dostlarım...Bizim Türkiye'mizin malları bunlar...Sizcede iyi bir başlangıç,girişim değil mi? Bence Kanuni ileri ki zamanlar da Japon'lara kafa tutabilecek _________________ Plakasız,Kırmızı bi R-6..Çakal style..
KANUNİ piyasaya çok erken girmesinin avantajını kullanıyo ve fiyatlar bence gereksiz pahalı motor olarak kanuni için güzel bişi sölendiğini duymadım hep eksi yönleri anlatılıyo zaten ismi sadece türk parçalar uzak doğudan geliyo ve montajı burada gerçekleşiyo piyasaya yeni giren Mondial markalı motorlar ver Harput motorları yeni girdi ve kanuniye bence fark atar çünkü işçilik aşağı yukarı hepsinde aynı kanuninin bi artısının olduğunu düşünmüyorum
bunun için piyasaya her yeni giren markaya sevinip takipçisi olmak lazım, rekabet ortamında böylece fiyatlar bizim lehimize şekillenir.
yeni oyuncularla hoppidi marka pazarı da gerçek fiyatlarını bulacak inşallah... _________________ BOO_74
--------------
önce denge, hayatynyzy dengeleyin!
--------------
Tarih: 11.01.2005 - 16:05 Mesaj konusu:
Alıntı:
vidasına kadar Türk mühendisinin el emeği göz nuru
Ben öyle birşey dediğimi hatırlamıyorum???? Sen Türkiye'de fabrikası olan Fiat'ın,Tofaş'ın İtalyadan aldığı misal lastikleri,için Şahin'i de İtalyan markası zannediyorsun o zaman ;-) _________________ Plakasız,Kırmızı bi R-6..Çakal style..
Kayıt: Oct 18, 2004 Mesajlar: 325 Nereden: Beylikdüzü/Merter
Tarih: 11.01.2005 - 16:07 Mesaj konusu:
Ben Deer 152 'yi gittim gördüm ve arastirdim bence cok güzel yeni baslayanlar icinde süper kendime bile düsünüyorum, resimde öyle göründügüne bakmayin ve biraz yamaha modeli'de calinmis ön görünümde, valla yakindan makine süper ...
vidasına kadar Türk mühendisinin el emeği göz nuru
Ben öyle birşey dediğimi hatırlamıyorum???? Sen Türkiye'de fabrikası olan Fiat'ın,Tofaş'ın İtalyadan aldığı misal lastikleri,için Şahin'i de İtalyan markası zannediyorsun o zaman
hatırlamaman normal, o lafı ben dedim zaten.
şahin-doğan-kartal serisi fiat normlarına uymadan üretildiği için ana firma Fiat tarafından kabul edilmez
ve dikkat edersen bu modellerde enine beş çizgili fiat amblemi kullanılması yasaklanmıştır. bu amblem yine yerli üretim palio-albea 'da kullanılmaktadır.
yani şahini istesem de italyan zannedemem... ;-)
başka örnek: toyota türkiye fabrikası dünyada en kaliteli üretim yapan fabrikalardan biridir ve ingiltere 'deki fabrikadan daha yüksek standartlarda üretim yapmaktadır.
yanlış anlaşılmamak için yine yazma gereği duydum, yerli üretimin gerekliliğini tartışmıyorum ve sonuna kadar destekliyorum.
kanuni dünyadaki, en azından bölgedeki en kaliteli CPI-montajını-üretimini biz yapıyoruz desin sevinelim- gurur duyalım hep beraber . ama dört tane vida sıkıp üstüne "made in turkey" yazmasın, komik oluyor.
artık böyle bir iddaları yok galiba. _________________ BOO_74
--------------
önce denge, hayatynyzy dengeleyin!
--------------
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız