Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Ankara MD / 12.09.2007 Çarşamba / Cafe ELPASO'dayız !!!

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Ankara MD / 12.09.2007 Çarşamba / Cafe ELPASO'dayız !!!

Ankara MD / 12.09.2007 Çarşamba / Cafe ELPASO'dayız !!!
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
canerdemir79
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AnGara

MesajTarih: 11.09.2007 - 12:02    Mesaj konusu: Ankara MD / 12.09.2007 Çarşamba / Cafe ELPASO'dayız !!! Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar bu hafta Ramazan dan ötürü Cafe tarzı bir buluşma yapıp çaylarımızı içerken sohbet ederiz diye düşündük.
onun için yine Halil'in işletmesini yaptığı herzaman gittiğimiz ELPASO nun hemen yanındaki Cafe bölümünde olacağız.
mekan buluşmalarımız için müsait ve alkolsüzdür. hertürlü magazin ve gazete mevcuttur.
ayrıca 52 ve okey takımının yanısıra (tabu vs..) diğer oyunlarıda oynayabileceğimiz güzel bir yer.

**Alkol almayı düşünen arkadaşlarımdan ricam bunu buluşma sonrasına bırakabilirlerse çok mutlu olurum.
veya buluşma öncesi erken gelip takılsınlar böylelikle 2 saat gibi zaten kısıtlı süremizi ayrı gayrı geçirmeyelim istiyorum.

Buluşma saati : 19:30
Buluşma yeri : Elpaso CAFE (Bistro olan değil Cafe olan kısım)

Kısaca Cafe El Paso :

Mekan Türü : Cafe
Müzik Türü : Yabancı Pop, Rock, Pop-Rock, Blues, Latin, Metal-Hardrock
Telefon : (312)222 00 49
Adres :Bahçelievler 3. cadde(Azerbaycan caddesi ) No: 12

Yarın görüşmek üzere arkadaşlar Bravo

En son canerdemir79 tarafından 11.09.2007 - 12:05 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
canerdemir79 Çevrimdışı canerdemir79 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Hayabusa
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: KoNYa

MesajTarih: 11.09.2007 - 12:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İyi eğlenceler Ankara MD

AhMeT BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
Başa dön
Hayabusa Çevrimdışı Hayabusa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
oncearocker
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 11.09.2007 - 15:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Millet nerelerdesiniz yahu, buluşma başlığı açılmış lakin hiç ses yok.
oncearocker Çevrimdışı oncearocker Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
papatyaR6
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: DENİZLİ

MesajTarih: 11.09.2007 - 15:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bir daha ki toplatınızda ben de sizinleyim inş. Delirdim
Başa dön
papatyaR6 Çevrimdışı papatyaR6 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
canerdemir79
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AnGara

MesajTarih: 11.09.2007 - 15:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

papatyaR6, bekleriz mutlaka OK

oncearocker, walla bende anlamadım ama hayırlısı diyelim Şok oldum

HaYaBuSa, saolasın canım ciğerim Göz kırpıyorum
Başa dön
canerdemir79 Çevrimdışı canerdemir79 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
YIGITEFE
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ANKARA

MesajTarih: 11.09.2007 - 16:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hadi bakalım tavlaya kendine güvenen rakip aranıyo Gülümsüyorum
Başa dön
YIGITEFE Çevrimdışı YIGITEFE Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
leopoldo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara-Nazilli

MesajTarih: 11.09.2007 - 16:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ramazan dolayısıyla 1 ay kapalıyız. İstemiyorum
leopoldo Çevrimdışı leopoldo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
cliov6
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 11.09.2007 - 16:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ben sayarak oynarım sonra kızmak yok Göz kırpıyorum
Başa dön
cliov6 Çevrimdışı cliov6 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
gemboy
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 11.09.2007 - 16:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

turnuva usulü yapalım bari bende ordayım
TayDen
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 11.09.2007 - 16:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

YIGITEFE, Ben varım, ama neyine yiğit abicim öyle beleşe yenmem ben. Çok gülüyorum Göz kırpıyorum
Başa dön
TayDen Çevrimdışı TayDen Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
_KAPTAN_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 11.09.2007 - 17:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yarın görüşürüz...... Dil çıkarıyorum
Başa dön
_KAPTAN_ Çevrimdışı _KAPTAN_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
motopirate
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 11.09.2007 - 17:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yarın gelirim bende büyük ihtimal.
Başa dön
motopirate Çevrimdışı motopirate Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
jason2901
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 11.09.2007 - 17:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu sefer bende gelmeye çalışcam.gemboyu 2 ters 1 düz edip yollicam.

Elpaso denilince yeni gelenler yanlış anlamaz inşallah.elpasonun yanındaki MY CAFE olcak arkadaşlar.gerçi motorlardan anlaşılır ama...görüşmek üzere
_ToLGa_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara/Ümitköy

MesajTarih: 11.09.2007 - 18:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hımm sanırım büyük ihtimal gelicem..Hepinizi tekrar görecegim için çok mutluyum Delirdim

[b] --Sinan Sofuoğlu Hiç Unutulmayacaksın Kalbimizdesin..-- [/b] Üzgünüm
Başa dön
_ToLGa_ Çevrimdışı _ToLGa_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
cadde_seytani06
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: başkent/ angara MD

MesajTarih: 11.09.2007 - 19:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bende geliyorum yarın akşam görüşmek üzere Bravo

hoşgeldin ey şehri ramzaan sanada uzun bi süre güle güle mazoot Çok gülüyorum Delirdim

ankaranın gururu motorcu grubu
Başa dön
cadde_seytani06 Çevrimdışı cadde_seytani06 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal