Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - dün gece kediye carptım bugun 8 yasındaki bir kıza :(

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

dün gece kediye carptım bugun 8 yasındaki bir kıza :(

dün gece kediye carptım bugun 8 yasındaki bir kıza :(
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
Fazer2005
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 11.09.2007 - 16:10    Mesaj konusu: dün gece kediye carptım bugun 8 yasındaki bir kıza :( Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Merhaba dostlarım ismim OGUZ 2 veya 2.5 yıldan beri sitenize girip yazılanları okurdum ve login olmaya karar verdim ve SİZLERLE
ve ilk ve son üzücü mesajımı yazmak olacak
Gece işyerimden cıktıktan sonra evime bir an once gitmek ve dinlenmek için kestime yollardan gideyim dedim ve karsıma bir kedi cıktı yawru ve ezdim İstemiyorum
hemen kediyi elime almak isttedim ama calılıkların arasına kacıverdi...
Bugün ise kargoya bir paket verdim döner iken önüme aniden saga sola bakmadan bir kız fırlayı verdi kız kafasını kaldırdıgı zaman yerde kanlar vardı. babası hemen geldi kızı kalıdırdık ve bir esnafın dükkanına girerek lavabosunu kullandık.Allahtan kızının fırladıgını saga sola bakmadan cıktıgını gördüde birsey demedi
kızın elini yüzünü yıkadık ve kanların dudagından geldigini gördük .neyse peçetelerle kanı durdurduk. Gel gelelimki benim kalbim ve ellerim nasıl titriyordu size anlatamam .
Arkadaslar lütfen siz ne kadar dikkatli olursanız olur karsı taraf sizin gibi dikkatli olmuyor. allah daha beterlerinden korusun ....
Başa dön
Fazer2005 Çevrimdışı Fazer2005 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
proracing
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: Kawasakistan

MesajTarih: 11.09.2007 - 16:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Fazer2005, Allah beterinden saklasın
geçmiş olsun Üzgünüm

özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
Başa dön
proracing Çevrimdışı proracing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Can_KSK
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Karşıyaka

MesajTarih: 11.09.2007 - 16:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kıza birşey olmamasına sevindim, umarım kedide de birşey yoktur, geçmiş olsun...

En son Can_KSK tarafından 11.09.2007 - 16:15 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
Can_KSK Çevrimdışı Can_KSK Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
motorcusado
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

dostum gerçekden çok morel bozucu ve kötü bi durum allah beterinden saklasın sanada geçmiş olsun Üzgünüm Bravo
Başa dön
motorcusado Çevrimdışı motorcusado Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
cpatience
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 11.09.2007 - 16:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Geçmiş olsun,üst üste gelmiş.Her zaman herşey olabilecek gibi yolda seyretmek gerekiyor.Umulmayanı ummak gerek..
Başa dön
cpatience Çevrimdışı cpatience Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
On7_li
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ÇanFrancisco

MesajTarih: 11.09.2007 - 16:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Öncelikle geçmiş olsun...
Hoş geldin diycem ama hiç hoş gelme durumu yok gibi.

Arbeit Macht Frei
Başa dön
On7_li Çevrimdışı On7_li Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
alpiser
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 11.09.2007 - 16:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Fazer2005, dostum çok geçmiş olsun.. şükürler olsunki çocuğa bişey olmamış.!
bu arada hoşgeldin

CBR 1000RR
Başa dön
alpiser Çevrimdışı alpiser Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
boraks250
Üye
Üye

Nereden: ZONGULDAK

MesajTarih: 11.09.2007 - 16:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bir hayvanı ezmenin nedemek olduğunu bilirimde bir insanı helede ufak bir kız cocuğunu...
Çok korkmuş olmalısın,, allahtan kimseye birşey olmamış.
Çok geçmiş olsun,, daha dikkatli olmalısın demek bu aralar ?
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: EveryWhere

MesajTarih: 11.09.2007 - 16:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun valla üzüldm hocam kızdada umarım çok ciddi bişey çıkmaz 2 gün sonra beterin beteri vardır.
Fazer2005
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 11.09.2007 - 16:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaslar temminiz için tesekkürler .
art ardına sigara içiyorum
halada elim ayagım titriyor... anlatamam size nasıl fırladı birden yola fren sıkma zamanı bile vermedi dirsegim carptı kafasına sadece o kadar kurtarabildim yoksa allah korusun soylemek bile istemiyorum. moralim alt üst oldu gercekten neyse verilmiş sadakamızmı diyim nediyim bilmiyorum ama bir kac gün motora binmeme kararı aldım üzeirmden bu şoku atlatana kadar .

ARKADASLARIM KARDESLERİM SİZDE DİKKATLİ OLUN LÜTFENNNNN..
Başa dön
Fazer2005 Çevrimdışı Fazer2005 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
slayer2694
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: eskişehir

MesajTarih: 11.09.2007 - 16:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Fazer2005 geçmiş olsun.
Başa dön
slayer2694 Çevrimdışı slayer2694 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
highbrow
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AVCILAR / İSTANBUL

MesajTarih: 11.09.2007 - 16:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun
Başa dön
highbrow Çevrimdışı highbrow Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ali_42
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 11.09.2007 - 16:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Fazer2005, aramıza hoşgeldin öncelikle
büyük geçmiş olsun allah bererinden saklasın Üzgünüm
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 11.09.2007 - 16:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşım çok büyük geçmiş olsun şuan ne durumda olduğunu çok iyi anlıyorum 2 günde 2 olay bencede bi süre kendini topla daha sonra gene bin motoruna ... ALLAH beterinden saklasın herşeyde bi hayır vardır... Üzgünüm
racing_bora
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: MANİSA

MesajTarih: 11.09.2007 - 17:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun allah daha beterinden saklasın

racing_bora
Başa dön
racing_bora Çevrimdışı racing_bora Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki
1. sayfa (Toplam 6 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal