Tarih: 11.09.2007 - 16:10 Mesaj konusu: dün gece kediye carptım bugun 8 yasındaki bir kıza :(
Merhaba dostlarım ismim OGUZ 2 veya 2.5 yıldan beri sitenize girip yazılanları okurdum ve login olmaya karar verdim ve SİZLERLE
ve ilk ve son üzücü mesajımı yazmak olacak
Gece işyerimden cıktıktan sonra evime bir an once gitmek ve dinlenmek için kestime yollardan gideyim dedim ve karsıma bir kedi cıktı yawru ve ezdim
hemen kediyi elime almak isttedim ama calılıkların arasına kacıverdi...
Bugün ise kargoya bir paket verdim döner iken önüme aniden saga sola bakmadan bir kız fırlayı verdi kız kafasını kaldırdıgı zaman yerde kanlar vardı. babası hemen geldi kızı kalıdırdık ve bir esnafın dükkanına girerek lavabosunu kullandık.Allahtan kızının fırladıgını saga sola bakmadan cıktıgını gördüde birsey demedi
kızın elini yüzünü yıkadık ve kanların dudagından geldigini gördük .neyse peçetelerle kanı durdurduk. Gel gelelimki benim kalbim ve ellerim nasıl titriyordu size anlatamam .
Arkadaslar lütfen siz ne kadar dikkatli olursanız olur karsı taraf sizin gibi dikkatli olmuyor. allah daha beterlerinden korusun ....
Tarih: 11.09.2007 - 16:14 Mesaj konusu:
Fazer2005, Allah beterinden saklasın
geçmiş olsun _________________ özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
Tarih: 11.09.2007 - 16:22 Mesaj konusu:
Bir hayvanı ezmenin nedemek olduğunu bilirimde bir insanı helede ufak bir kız cocuğunu...
Çok korkmuş olmalısın,, allahtan kimseye birşey olmamış.
Çok geçmiş olsun,, daha dikkatli olmalısın demek bu aralar _________________
Tarih: 11.09.2007 - 16:27 Mesaj konusu:
geçmiş olsun valla üzüldm hocam kızdada umarım çok ciddi bişey çıkmaz 2 gün sonra beterin beteri vardır. _________________ Derbı GP1 250 full Malossi debriyaj seti Malossi hava filtresi Malossi yağ filtresi NGK iridium buji
arkadaslar temminiz için tesekkürler .
art ardına sigara içiyorum
halada elim ayagım titriyor... anlatamam size nasıl fırladı birden yola fren sıkma zamanı bile vermedi dirsegim carptı kafasına sadece o kadar kurtarabildim yoksa allah korusun soylemek bile istemiyorum. moralim alt üst oldu gercekten neyse verilmiş sadakamızmı diyim nediyim bilmiyorum ama bir kac gün motora binmeme kararı aldım üzeirmden bu şoku atlatana kadar .
arkadaşım çok büyük geçmiş olsun şuan ne durumda olduğunu çok iyi anlıyorum 2 günde 2 olay bencede bi süre kendini topla daha sonra gene bin motoruna ... ALLAH beterinden saklasın herşeyde bi hayır vardır... _________________ Ben deli değil Zı,rr deliyim... 0 rh (+)
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6Sonraki
1. sayfa (Toplam 6 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız