Tarih: 11.09.2007 - 18:10 Mesaj konusu: Çanakkale Md 14/09/07 önce iftara oradan kartinge..
Çanakkale Md 14.09.07 cuma akşamı 19.15'te buluşuyoruz
2 haftalık bi dinlenme molasından sonra aktivitelerimize kaldığımız yerden devam ediyoruz..
İftar yemeği için şehrimizin kaliteli mekanlarından biri olan Cafeka ile görüştüm.. Ancak tam fiyat ve menüyü yarın akşam alıcam.. Cafeka ile ayrıntılı bilgi için web adresine http://www.cafeka.com/ başvurabilirsiniz..
gidilecek yerin krokisi...
yemek faslını tamamladıktan sonra yeni açılan Çanakkale Karting Park'ta enerji fazlamızı atalım derim Çanakkale-İzmir yolu çıkışına doğru, Bölge Trafiği geçtikten 100 metre sonra sağ tarafta kalıyor.. yine http://www.canakkalekarting.com/ adresinden ekstra bilgi alabilirsiniz..
daha yeni yeni açılıyo olmasından dolayı görsel olarak bazı eksiklikler var.. Ancak sahibi Gürhan Bey'le görüşmemden sonra en kısa zamanda eksiklerin tamamlanacağı sözünü aldım.. Daha sonra Çanakkale Md olarak geleneksel hale getirip ödüllü bişeyler yaparız diye düşünüyorum.. Şimdilik kazanana nargile ve kahve sözümüz var:)
bana en geç perşembe aksamüstü kimler gelebilecekse haber verirse ona göre rezervasyon yaptırıcam..
Ayrıca bi dahaki hafta Cumalıkızık- Bursa gezisi planımız var.. gelirken herkesin kafasında bu konuyla ilgili bi fikri olursa ona göre ne yapacağımızıda konuşuruz.. _________________ nofeaRR*pınaRR*hondaRR*pınişk*
pın isk
Im still afraid, but Im stronger than my fear
pinar@motordelisi.com
En son nofeaRR tarafından 11.09.2007 - 19:49 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
nofeaR6, Pınar'cım çok güzel düşünmüşsün tebrik ederim Bu arada go_kart'ta yarışı kazanana kupa varmı belki ona göre bende gelirim Bilirsin sondan birincilikte üstüme yok
Şaka bir yana hepinize şimdiden iyi eğlenceler diliyorum.Bol bol foto bekliyorum
Tarih: 11.09.2007 - 18:27 Mesaj konusu:
kaRRdelen, Nur'cum sen gel sana plaket bilem yaptırırım bu sefer bi ilk olacağı için kupa falan yok biraz daha yerine oturttuktan sonra bişeyleri onlarda olacak.. Hatta bi dahaki sefere İzmir-Çanakkale Md yarışıyoo bile yapabiliriz.. yine istemediğiniz kadar fotoğraf çekicem kesinlikle.. onları eklerkende sabır duasına çıkıcam Black_Night, söz verdin gelicem diye ona göre.. hatta geliceksin bende seni geçicem öyle anlaştık yan çizmek yok
On7_li, rica ederim şeker ne demek.. cuma akşamı hepinizi bekliyorum ona göre _________________ nofeaRR*pınaRR*hondaRR*pınişk*
pın isk
pinar@motordelisi.com
Tarih: 11.09.2007 - 19:31 Mesaj konusu:
Black_Night, valla senin gibisi az bulunur kardeşim anlaştık HaYaBuSa, ama simdi fazla enerjimiz olucak ya yemek yiyince onu bi atmak ve aynı zamanda eğlenicez ya ondan şeker.. _________________ nofeaRR*pınaRR*hondaRR*pınişk*
pın isk
pinar@motordelisi.com
nofeaR6, Başkaniyem size iyi eğlenceler bende nerde diyodum bu deliler..
Siz işinizi bilirsiniz. afiyet olsun şimdiden..
Belki bende gelirim _________________ s''O''ciety şimdi asker Şırnak Akdizgin-Komando
Tarih: 11.09.2007 - 19:40 Mesaj konusu:
society, gerçekten gelsene kardeşim başımız üstünde yerin var her zaman.. zaten bi dahaki hafta bursa'ya bi süpriz yapabilirizde.. şimdiden hazırlıklı olun _________________ nofeaRR*pınaRR*hondaRR*pınişk*
pın isk
pinar@motordelisi.com
nofeaR6, İnşallah kısmetse oda olur her zaman her yerde bekleriz geliriz yaparız birşeyler..
Yeterki güzel dostlar olsun _________________ s''O''ciety şimdi asker Şırnak Akdizgin-Komando
Tarih: 11.09.2007 - 23:39 Mesaj konusu:
inşallah bir sorun çıkmazsa orada olacağız teşekkürler organizatör ablamız bizi go kart a götürüyor yaşasınnnn _________________ TAKIL BİZE HAYATIN RENKLENSİN FAZLA TAKILMA GÖKKUŞAĞINA DÖNERSİN ÇANAKKALE MD
Tarih: 12.09.2007 - 09:04 Mesaj konusu:
simdilik gelenler
ali + 1
On7_li
ahmet
Black_Night
Razor18
ben+3
kaptan hamido+1
yok mu artıraaaaannnnnn _________________ nofeaRR*pınaRR*hondaRR*pınişk*
pın isk
pinar@motordelisi.com
En son nofeaRR tarafından 12.09.2007 - 10:41 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız