Tarih: 11.09.2007 - 17:34 Mesaj konusu: atvlerin her türlü arazide gitti doğru mu?
atv almak istiyorum.bu konuda gerçek anlamda bilgisi olan arkadaşlar cevaplandırsınlar.atv2lerin her türlü arazi şartında gittiğini duydum.yalnız 4 x 4 olmadan bir aracın suda arazide patika yollarda gidebbilmesi ne kadar mümkün cvplarınızı bekliyorum...
Tarih: 11.09.2007 - 17:38 Mesaj konusu: Re: atvlerin her türlü arazide gitti doğru mu?
crazy_girl_istanbul demiş ki:
atv almak istiyorum.bu konuda gerçek anlamda bilgisi olan arkadaşlar cevaplandırsınlar.atv2lerin her türlü arazi şartında gittiğini duydum.yalnız 4 x 4 olmadan bir aracın suda arazide patika yollarda gidebbilmesi ne kadar mümkün cvplarınızı bekliyorum...
Yüzemez, uçamaz bir de kahve yapamazlar . Haricinde "her eve lazım" albenisi olan, değişik bir zerzevatttır. _________________ There is no avoiding war it can only advantage of your enemy...
Kayıt: Nov 07, 2005 Mesajlar: 3547 Nereden: Bahçesehir/Istanbul
Tarih: 11.09.2007 - 17:40 Mesaj konusu:
crazy_girl_istanbul her türlü arazide gidebilmesi biraz da fiyatına göre doğru orantılı. Yamaha nın 125cc lik atv siyle suya girmiştim bana mısın dememişti. ama bir arkadaşımın çinli bir motorla suya girmesiyle stop etmesi bir oldu. _________________ Gilera Runner VXR 200 (pert)
Piaggio Xevo 250
Three little words and a question why. . .
ya çok ucuz modeller var 3500 ytl civarında bunlar 150 cc ve altında olabiliyor ve de çok küçükler bunlar da yapıyor mu ya da tavsiye ettiğiniz bi ürün var mı mümkünse 3500 ytlnin altı olsun ben kardeşime peugeot 206 sedan 2007 model arabasını sattırıp bi araba bi de bundan aldırtmayı düşünüyorum
mümkün deil arkadaşım ben satıcısıyım hangi yoğurtcu yoğurdum eşki der ben diyorum gitmiyo istenilen performansı vermiyor tavsiye etmiyorum... _________________ ...:::Geçtiğim Yollardan Geçebilirsin Yaşadıklarımı Asla,Ama Asla Yaşayamazsın:::...
Kayıt: Nov 07, 2005 Mesajlar: 3547 Nereden: Bahçesehir/Istanbul
Tarih: 11.09.2007 - 17:55 Mesaj konusu:
crazy_girl_istanbul a2 ehliyetle kullanılıyorlar _________________ Gilera Runner VXR 200 (pert)
Piaggio Xevo 250
Three little words and a question why. . .
şimdi bak şöle bişe var sen bunu normal otoyolda kullanamazsın atv ler trafikte arazı taşıtı olarak geçiyor normal şartlarda kullandığın taktirde cezası var tabiki a2 ehliyet istiyorlar dağ başında onuda kım soracaks artık... _________________ ...:::Geçtiğim Yollardan Geçebilirsin Yaşadıklarımı Asla,Ama Asla Yaşayamazsın:::...
crazy_girl_istanbul, Öncelikle hoşgeldiniz , hızlı bi giriş olmuş.
Atvler arkadaşlarımızın dediği gibi her koşula uygun motosikletler. (4 tekere motosikelt demek abes gelio bana ama olsun )
hoşbulduk
Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:
ama ben trafikte plakalı gördüm kadıköy üsküdar arası giden dolmuş yolunda
Son Mesajdan 3 dakika sonra eklendi:
ayrıca bunu dağa çıkartmak için bile trafikten gitmek gerekmiyor mu bence izni olması gerekir motordan çok farklı değil devasa büyük olanlardan bahsetmiyorum
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız