125-150 cc katagorisinde terchim apache oldu her şeyi harika tek sorun hafifte olsa vibrasyon onunda çaresini bulucaz inş:cat:işte 2008 model apache.....
Tarih: 12.09.2007 - 10:56 Mesaj konusu:
Allah kaza bela vermesin çok güzel bir stil'i var motorun _________________ SAHİP OLDUĞUNUZ HER DÜŞÜNCE NESNEL BİR GERÇEKLİK BİR KUVVETTİR
1-Karar verdimi uygulayacaksın
2-Uygularken tereddüt etmeyeceksin
3-Tereddüt ettiğinde kaybedersin
Kayıt: Mar 16, 2006 Mesajlar: 1259 Nereden: ''YOLDAKİ GÖLGESİZLERDEN''
Tarih: 12.09.2007 - 11:08 Mesaj konusu:
twona, güzel makinayı yakından gördüm MAKİNA HİNDİSTAN MALI olması çok güzel TATA firması getirtiyor. hakinda bilgiler var musadenle paylaşmak istiyorum.
Uzun bir süredir beklenen TVS motor un APACHE model i nihayet Türkiyeye geldi ve ilk olarakta NBC motor da satışa sunuldu...
İsotlar grup güvencesi ile türkiyeye getirilen ve avrupada tasarım ödülü kazanan TVS APACHE ülkemizde uzun bir süredir beklenmekte. İsot grup başkanı söylemlerinde Türkiye ye gerçekten kaliteli bir marka getirdiklerini ve kalıcı olmak istediklerini beyan etti...
TVS Apache 3.850 + plaka ( 200 ytl ) ile NBC motorda satışa sunulmuştur...
Kredi kartına taksit imkanı ve kişiye özel 36 ay a kadar banka kredisi ile TVS Apache sahibi olabilirsiniz...
Motor: 4 zamanlı hava soğutmalı
Motor hacmi: 147.5cc
Max Güç: 13.5hp
Max Tork: 12.3nm
Kompresyon Oranı: 9.5:1
Şanzıman: 5 vites
Süspansiyon: Ön teleskopik çatal, arka gazlı süspansiyon
Frenler: Ön 240mm Disk, arka 130mm kampana
Lastikler: Ön 90.90.17, arka 100.80.18
Dingil Mesafesi: 1260mm
Ağırlık: 136 kg
Yakıt Deposu: 16 Lt _________________ www.diyarmotor.com
arakadaşlar tşk ederim. plaka dahil 3600 ytl ye aldım motor genel olarak çok keyifli gayet seri 33 ytl ye 480 km yaptım çokta ekonomik ybr ve cbf 150 ye altarnatif arayanlar için apache bir seçenek olabilir. sitede 40.000 km yapan bir apache sahibi arkadaş var şu ana kadar hiç bir sorun yaşamamış sadece benzinini koyuyor ve bakımlarını yaptırıp kullandığını söylüyor, bana göre tek sorun azda olsa vibrasyon onunda çresini bulucam inş....
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız