Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - mondial 125 kt

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

mondial 125 kt

mondial 125 kt
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
alleanfang
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 12.09.2007 - 21:21    Mesaj konusu: mondial 125 kt Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

slm arkadaslar ben 125 mondial kt alacam tavsıye edermısınız nasıldır ilk motorum olacak benı etkıleyen sadece dıs gorunusu yardımcı olursanız sevınırım
Başa dön
alleanfang Çevrimdışı alleanfang Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Hay_alper_est
Üye
Üye

MesajTarih: 12.09.2007 - 22:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Dışını beyenmezsen sonra içinide beyenmesin diyerek konuya giriyorum.Arkadaşta vardı bindim bir kaç kez benzin göstergesi yok.Bu bence büyük bir eksiklik.Her seferinde ya motoru sallıyorsun veya koyduğun benzinle nekadar yol yaptığını hesaplıyorsun bu uzun süre sonra hafızanda tutamıyorsun ve bakkal defteri gibi bir defter yanında bulundurmak zorunda kalıyorsun.İkinci ise TİTREŞİM.Motoru iyi bakmasan mevcut olan titreşimi iki katına çıkarıyorsun.Yüksek devirde zırıltı yapıyor vidaları gevşete biliyor ve aynalar görüntü bozuluyor.Ben sana tavsiye etmem.Mondial 150 KN belki bu olabilir.Yinede sana kalmış bir şey ne alırsan al şimdiden hayırlı uğurlu olsun.
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ümraniye / İST

MesajTarih: 12.09.2007 - 22:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kt 125 hep hayal ettim bu motoru herzamanda aksilik oldu birtürlü alıp sahip olamadım Beğenmedim şimdi bedeva verseler almam. küstüm Ağlıyorum Dil çıkarıyorum
motorcusado
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 12.09.2007 - 22:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dostum öncelikle sana mondialin teknik bilgilerini veriim 10000 kmden sonra motoru zayıflıyo bu her mondial için geçerli topraga gelmeyen bi motor hemen karbiratörünü eline alırsn ama mondiallerin arasında en saglam olanı o bence onun yerine daha ii motor almanı isterim çünki uzun kullanımlı bi motor diil sana tavsiyem çinden uzak dur yoksa çok sinir olursun hatta sinir ahstası olursn ugraşmakdan tamircileri zengin edersin baskada bi işe yaramaz kısacası alma sözüm meclis dışı mondial alanları ve mondiali olanlara laf sölemiyorum sadece motorla ilgili görüşüm ALMA Beğenmedim Beğenmedim Bravo
Başa dön
motorcusado Çevrimdışı motorcusado Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
alleanfang
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 12.09.2007 - 23:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

saol kardes pacası ucuz dıolar motor bozulsa bıle 100 ytl ye sıfır gıbı olur parca ucuz dıo bı bınıcı bana japon malı ne bulunur kı bunun fıatına ıkıncı el ?

Son Mesajdan 24 saat 58 dakika sonra eklendi:

yardım eden yokmuu
Başa dön
vosvosmania
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 15.09.2007 - 20:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alleanfang, hangisine bütçen yetiyorsa, hangisi hoşuna gidiyorsa onu al. Zevkini ve bütçeni en iyi sen bilirsin. Motosiklet dediğin tutkudur. Fazla sıkıştırmazsan, redline kullanmazsan, bakımını da yaparsan her makine her yola gelir. Şehirlerarası da yaparsın. Mobylette ile İstanbul Bodrum yapan ağabeylerimiz oldu. Okumak istersen http://www.motorium.com/
alleanfang
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 15.09.2007 - 23:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

saolasın kardesım benım kafamda olan mondial 125 kt ile uzun yol gezi hangi sınıfa giriyor kt touring chopper vs?? gider mi cok sorun cıkarır mı?? cok
Başa dön
vosvosmania
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 15.09.2007 - 23:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bence 125 kt bir commuterdir. Yani iş ve ihtiyaç için üretilmiş bir model. Motosikletini üzme, yağını zamanında değiştir, hızlı gidicem diye çok yüksek devirlerde sürme bir sorun yaşamazsın. Şimdiden hayırlı olsun. Daha önce de dedim ya, paşa göndün hangisini istiyorsa, bütçen hangisine el veriyorsa onu al. Motosiklet motosiklettir Göz kırpıyorum
aspuzu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: E5&TEM sol şeritten

MesajTarih: 15.09.2007 - 23:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tek bildiğim 10.08 şiddetinde titremesi İstemiyorum
bindiğinde telefonun çaldığını anlayamazsın yada hep telefon çalıyo sanarsın Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
aspuzu Çevrimdışı aspuzu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
tintini
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: CATILIR KASLAR ASILIR BASLAR EN GUZEL ASKLAR ANTALYA DA BASLAR

MesajTarih: 15.09.2007 - 23:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Beğenmedim Beğenmedim Beğenmedim Beğenmedim

TRAFIK CANAVARI BENIM NE OLUM SUSTURUR NE POLIS DURDURUR
Başa dön
tintini Çevrimdışı tintini Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
EmiRRhan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: SAFRANBOLU & ESKİŞEHİR

MesajTarih: 15.09.2007 - 23:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Bence 125 kt bir commuterdir. Yani iş ve ihtiyaç için üretilmiş bir model. Motosikletini üzme, yağını zamanında değiştir, hızlı gidicem diye çok yüksek devirlerde sürme bir sorun yaşamazsın.

Çok Doğru bir söylem bende vardı çok memnundum bence çin mallarının içinde en iyisi düşünmeden al derim Bravo Ama İşlevini unutma sakın Bravo

İŞ ve İHTİYAÇ için üretilmiş bir model

Başa dön
EmiRRhan Çevrimdışı EmiRRhan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
alleanfang
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 16.09.2007 - 00:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ortak çin malı tıtrıo vs ama sızce 2200 sıfır onun tıpınde baska bı motor bulabılır mıyımn
Başa dön
Aenema
Üye
Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 16.09.2007 - 14:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben 25000 km kullanmış biri olarak şunları yazıyım..
Toprakta kçk viteslerde yüksek devirlede kullandım motorunda bariz görülebilcek derecede bi zayıflama var ama 15000kmde gömlek piston 150ytl halledilebilir.. Onun dışında her tek pisyon çin motorunda görülen titreşm 9bin devirden sonra çok fazla oluyo gerçekten ama 80 - 95 km arası 7000 - 9000 devir arasında sesi de çok hoş ve titreşimi de çok rahatısz edici değil .. Şunu söyliyim asla agresif bir motor değil çok fazla performans bekleme sürat olarak 110 km çıkabilirsin rahatlıkla güzel kullanşla yakıtı da çok makul, Benzin göstergesi yok ama çok da sorun olamz yedek deposuyla en az 20 km gidersin ..
O fiyatlarda alabilceğin en sağlam sorunsuz çin motorudur .. Ancak gerçekten temiz kullanmalısın vidaları gevşiyo koltuk altındaki kapakların vidaları çok kırılıyo sinyaller falan onlara para harcıyosun zaten.. Benim motorum ilk gelenlerden onları biraz daha sağlam yapmışlar diyolar belki doğrudur sonradan çıkanları bilmiyorum ama 3 sene kullandım ampul patlamaları egzost vidaları kapaklar dışında para harcamadım sorun da çıkarmadı yani ekonomik bi motor ... 150 kn ise sakın alma diyebilirim gittiğim her serviste parça bekleyen en az 2 3 150 kn vardı .. çok sorunlu bir motor zaten pek de tutmadı .. tavsiye etmek gerekirse o fiyata daha iyisi pek gelmiyo aklıma .. ama Ybr 125 ya da şimdi cbf 150 varken biraz daha fazla verilebilir honda yamaha kalitesi sonuçta ama mondialin tipini beğendim diyosan gönül rahatlıyığla diyemesem de alıp binebilirsin..
Bi de bazılarında motorda sübap kesip piston kırdığı oluyomuş ama bakımsızlıktandır tahminim
alleanfang
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 18.09.2007 - 23:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yardımın ıcın saol kardes Bravo
Başa dön
eser05
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: amasya

MesajTarih: 21.12.2007 - 03:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bende bir 125kt kullanıcısıyım2005 model ilk çıkanlardan var sıfırından bende ve ben motoruma çok düşkün biriyim buna ragmen motoru aldım alalı 4 kez servise gittim şimdiye kadar toplasan 3 yılda250ytl ancak masraf yapmışımdır çok saglam bir motor çin motorları içinde en çpk sıkıntı arkadaşlarında dediği gibi vidalarda gevşeme oluyor ondan dolayıda motorun titremesi artıyor kolay kolay motor kısmından arıza vermez birde kullanmayıı bileceksin ailenin bir ferdi gibi bakacaksın benim motor 9800km de istanbul amasya yaptım samsun amasya çarum ankara amsyayani hep uzun yolda kullandım çok rahat bir sıkıntı çekmedim tavsiye ederim hiç korkma 125kt den parasına ve sınıfına göre mükemmel bir motor ama paran varsa ybr125 veya handa al derim onların tadı bir baskadır gercek tat arıyorsan onlara ama benim parası uygun parcası ucuz heryere rahat korkusuz gidiyim dersen 125KT derim sana
Başa dön
eser05 Çevrimdışı eser05 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal