Tarih: 13.09.2007 - 13:47 Mesaj konusu: Ankara MD / 16.09.2007 / Pazar Buluşması Planı
Bu hafta sonu ne yapacaz ne edecez diye düşünmenize gerek yok yine çok eğleneceğiz beraber.
Ankamall de buluşup, otobana çıkıp orda bildiğimiz uygun yere gidip drag kalkışları yapacağız.
böylelikle ramazanda akşamı nasıl ederim diye de telaşe etmiyeceğiz, zamanın nasıl geçtiğini anlayamıyacaksınız bile.
her motorun yarışabileceği şekilde hacim (cc) klasmanları oluşturulup 2 li veya 3 lü kalkışlar yapacağız.
tabiki teker ve stopie denemeleri de yapabileceğimiz çok tenha bir yol.
ilerleyen saatlerde akşama doğru Eymire geçiceğiz. isteyen eve geçer, isteyen gelip orada orucunu açabilir.
eğlencenin yoğun olması için katılımınızı bekliyoruz.
Not : ortamda bayan popülasyonu olması için eşinizi dostunuzu getirmenizi umuyorum, çünkü ben tujjey i getircem.
zaten sonrasında Eymir e geçileceği için böyle olması daha uygun gibi.
Buluşma saati : 14:00
Buluşma yeri : Ankamall Otoparkı
Tarih: 13.09.2007 - 13:57 Mesaj konusu:
Hadi bakalım millet herkezi bekliyoruz.
Benim motrum yavaş, havalar soğuk, kız arkadaşımla gezecem vs.vs. gibi bahaneler kabul değildir.
Her motor kendi sınıfına uygun motor ile kalkış yapacaktır.
Akşam her zamanki gibi muhabbetin belini kırmak açısından eymir mükemmel bir yer.
Kısacası bu pazar napıyoruz, bahaneleri bi kenara bırakıp birlikte zaman geçiriyoruz.
Tarih: 13.09.2007 - 16:44 Mesaj konusu:
FoxHound, Alkol tüketimi normal Herkez kendini bilerek içiyor fakat sana katıldığım nokta; forum ortamındaki resimlerin çok alkol kokması. Resim çekerkende biraz dikkat etmek gerekiyor herhalde. E bilen var bilmeyen var, dışardan pek hoş gözükmüyor hali ile... _________________ AteSh ; YZF R1 RiDER
Tarih: 13.09.2007 - 19:29 Mesaj konusu:
TayDen demiş ki:
Hadi bakalım millet herkezi bekliyoruz.
Benim motrum yavaş, havalar soğuk, kız arkadaşımla gezecem vs.vs. gibi bahaneler kabul değildir.
Her motor kendi sınıfına uygun motor ile kalkış yapacaktır.
Akşam her zamanki gibi muhabbetin belini kırmak açısından eymir mükemmel bir yer.
Kısacası bu pazar napıyoruz, bahaneleri bi kenara bırakıp birlikte zaman geçiriyoruz.
ev taşımak bahane olabilir zannedersem taylan belki komik gelecek ama ben bu pazarda ec taşıyacam yine
sizin anlıcanız bu pazarda ben yokum artık bidaha ki buluşmaya _________________ Bir Gece Ansızın.. 81 Düzce, 82 Musul, 83 Kerkük...
-----------------------------------------
Uyan Türk Evladı Uyuma Uyan
Otuz Kupona Alımadı Bu Vatan
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6Sonraki
1. sayfa (Toplam 6 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız