Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Ankara MD / 16.09.2007 / Pazar Buluşması Planı

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Ankara MD / 16.09.2007 / Pazar Buluşması Planı

Ankara MD / 16.09.2007 / Pazar Buluşması Planı
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
canerdemir79
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AnGara

MesajTarih: 13.09.2007 - 13:47    Mesaj konusu: Ankara MD / 16.09.2007 / Pazar Buluşması Planı Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu hafta sonu ne yapacaz ne edecez diye düşünmenize gerek yok yine çok eğleneceğiz beraber.
Ankamall de buluşup, otobana çıkıp orda bildiğimiz uygun yere gidip drag kalkışları yapacağız.
böylelikle ramazanda akşamı nasıl ederim diye de telaşe etmiyeceğiz, zamanın nasıl geçtiğini anlayamıyacaksınız bile.

her motorun yarışabileceği şekilde hacim (cc) klasmanları oluşturulup 2 li veya 3 lü kalkışlar yapacağız.
tabiki teker ve stopie denemeleri de yapabileceğimiz çok tenha bir yol.

ilerleyen saatlerde akşama doğru Eymire geçiceğiz. isteyen eve geçer, isteyen gelip orada orucunu açabilir.
eğlencenin yoğun olması için katılımınızı bekliyoruz.
Not : ortamda bayan popülasyonu olması için eşinizi dostunuzu getirmenizi umuyorum, çünkü ben tujjey i getircem.
zaten sonrasında Eymir e geçileceği için böyle olması daha uygun gibi.

Buluşma saati : 14:00
Buluşma yeri : Ankamall Otoparkı

Başa dön
canerdemir79 Çevrimdışı canerdemir79 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
TayDen
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 13.09.2007 - 13:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hadi bakalım millet herkezi bekliyoruz.
Benim motrum yavaş, havalar soğuk, kız arkadaşımla gezecem vs.vs. gibi bahaneler kabul değildir.
Her motor kendi sınıfına uygun motor ile kalkış yapacaktır.
Akşam her zamanki gibi muhabbetin belini kırmak açısından eymir mükemmel bir yer.
Kısacası bu pazar napıyoruz, bahaneleri bi kenara bırakıp birlikte zaman geçiriyoruz.
Başa dön
TayDen Çevrimdışı TayDen Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Kal-El
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Angara-Gonya

MesajTarih: 13.09.2007 - 14:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ulen müdür bu laf bana mıydı?
Çok gülüyorum
Başa dön
Kal-El Çevrimdışı Kal-El Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
TayDen
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 13.09.2007 - 14:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kal-El demiş ki:
Ulen müdür bu laf bana mıydı?
Çok gülüyorum

Bilmem artık yarası olan gocunsun. Göz kırpıyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
TayDen Çevrimdışı TayDen Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Kal-El
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 13.09.2007 - 15:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ben bilmem olm yolda görmeyim seni cbf 150 ydi dimi canerin verdiğinin yanına sanada yazarım
Gülümsüyorum
Başa dön
Kal-El Çevrimdışı Kal-El Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
cliov6
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ANKARA

MesajTarih: 13.09.2007 - 16:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Taylan be kimle kalkacam
Başa dön
cliov6 Çevrimdışı cliov6 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
FoxHound
Üye
Üye

MesajTarih: 13.09.2007 - 16:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

AteSh,

Aynen katılıyorum ayrıca buluşmalarınızda alkol tüketmenizde hoş değil. Hele motor kullanacaksanız.
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara,TR

MesajTarih: 13.09.2007 - 16:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

FoxHound, Alkol tüketimi normal Gülümsüyorum Herkez kendini bilerek içiyor fakat sana katıldığım nokta; forum ortamındaki resimlerin çok alkol kokması. Resim çekerkende biraz dikkat etmek gerekiyor herhalde. E bilen var bilmeyen var, dışardan pek hoş gözükmüyor hali ile...
leopoldo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara-Nazilli

MesajTarih: 13.09.2007 - 16:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cliov6, birlikte kalkarız selimcim seni yalnız bırakırmıyım.anahtarını alırım ama bak. Dil çıkarıyorum
leopoldo Çevrimdışı leopoldo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
cadde_seytani06
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: başkent/ angara MD

MesajTarih: 13.09.2007 - 19:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bende gelecem nasip olursa ama kimseyle yarışmam bende tek teker calışırım Dil çıkarıyorum

iftarıda bi aksilik olmazsa eymirde açarız Bravo

ankaranın gururu motorcu grubu
Başa dön
cadde_seytani06 Çevrimdışı cadde_seytani06 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Kal-El
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 13.09.2007 - 19:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Atesh sen değil miydin subaruyla kalkcaz falan diyen? Göz kırpıyorum Göz kırpıyorum
Başa dön
mewlut_06
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 13.09.2007 - 19:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

TayDen demiş ki:
Hadi bakalım millet herkezi bekliyoruz.
Benim motrum yavaş, havalar soğuk, kız arkadaşımla gezecem vs.vs. gibi bahaneler kabul değildir.
Her motor kendi sınıfına uygun motor ile kalkış yapacaktır.
Akşam her zamanki gibi muhabbetin belini kırmak açısından eymir mükemmel bir yer.
Kısacası bu pazar napıyoruz, bahaneleri bi kenara bırakıp birlikte zaman geçiriyoruz.

ev taşımak bahane olabilir zannedersem taylan belki komik gelecek ama ben bu pazarda ec taşıyacam yine Üzgünüm

sizin anlıcanız bu pazarda ben yokum artık bidaha ki buluşmaya
Otuz Kupona Alımadı Bu Vatan
Başa dön
mewlut_06 Çevrimdışı mewlut_06 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
wrangler
Üye
Üye

MesajTarih: 13.09.2007 - 19:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mewlut_06 demiş ki:

ev taşımak bahane olabilir zannedersem taylan belki komik gelecek ama ben bu pazarda ec taşıyacam yine Üzgünüm

sizin anlıcanız bu pazarda ben yokum artık bidaha ki buluşmaya

mewlut bi pm bakabilir misin ?
Başa dön
wrangler Çevrimdışı wrangler Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
cadde_seytani06
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: başkent/ angara MD

MesajTarih: 13.09.2007 - 20:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

canerdemir79, biz herseyin farkındayız inşallah bi sıkıntımız olmaz Bravo

Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:

HaYaBuSa, zaten hersey sizin basınızın altından çıkıyo Dil çıkarıyorum Delirdim

ankaranın gururu motorcu grubu
Başa dön
cadde_seytani06 Çevrimdışı cadde_seytani06 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
CuCuMaN
Üye
Üye

MesajTarih: 13.09.2007 - 20:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu pazar umarım gelebilirim artık Bravo
Başa dön
CuCuMaN Çevrimdışı CuCuMaN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki
1. sayfa (Toplam 6 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.21 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal