Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Özrü Kabahatinden Beter...

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Özrü Kabahatinden Beter...

Özrü Kabahatinden Beter...
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
Hayabusa
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: KoNYa

MesajTarih: 13.09.2007 - 21:21    Mesaj konusu: Özrü Kabahatinden Beter... Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Geçe hafta Ödemiş'te düzenlenen DRAG yarışlarında Selçuk'tan gelen ve kendisini gazeteci sanan birisi.600 Cc sonuçlarında 2.yi Mehmet ÇAL yerine Orhan KARABAŞ diye yazmış ve ben bunu düzeltmelerini isteyince beni sert bi üslupla tersledi...Bir kaç yarışçınında ismini yanlış yazmışlar.Bu nasıl bir gazetecilik anlayışıdır Beğenmedim

Yorumu aynen şöyle:

YARIŞLAR GERÇEKTEN ÇOK İYİDİ OKTAY BEYİ TEPRİK EDİYORUZ BİR GAZETECİ GÖZÜYLE ÇOK CELTİLMENDİ.BU ARADA HaYaBuSa ADLI KİŞİ SEN GİTMEDEN NASIL BİLİYORSUN BİZDE ORADAYDIK VE ULUSALADA BÖYLE YANSIDI BU BİLGİLERİ TMF DEN MÜGE POLATKAN BİZLERE VERMİŞTİR. 12 Eylül 2007 - Yorumlayan: (ANADOLU AJANSI ÖDEMİŞ) Silinmiş veya üye değil

Lütfen Konya MD tepkinizi dile getirin...

Konu ile ilgili link

http://www.efestenhaberler.com/index.asp?gorev=haberdetay&id=2752

AhMeT BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
Başa dön
Hayabusa Çevrimdışı Hayabusa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 13.09.2007 - 21:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HaYaBuSa, olm ahmet,heryeri karıştırıyorsun he wallla
baktım o linke bile yazmışın Dil çıkarıyorum
bende yazdım bişiiler ama eklemediler sanırım Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum
o gazeteci yada kendini gazeteci sanan kişi şu senin ve benim yakından tanıdığımız deniz doğan değilmi Delirdim Delirdim Delirdim Delirdim Delirdim
http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu Gülümsüyorum
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
mtmrtmuho
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: qonya

MesajTarih: 13.09.2007 - 21:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Öfkeliyim Öfkeliyim Öfkeliyim Sinirlendim Sinirlendim Sinirlendim aptaL gazeteci nasıL bi yazıdır bu eziq g.z başka diceq bişe bulamıorm
Başa dön
mtmrtmuho Çevrimdışı mtmrtmuho Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
nofeaRR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çanakkale

MesajTarih: 13.09.2007 - 21:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hehehe Türkçemizi doğru kullanalım dersi 1 Çok gülüyorum gereken ilgi gösterilecektir sanırım şeker..
pinar@motordelisi.com
Başa dön
nofeaRR Çevrimdışı nofeaRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Hayabusa
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 13.09.2007 - 21:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Daha tebrik yazmsını bie bilmiyor.Birde gazeteci olmuş.
Özür dilerim düeltelim hemen yazacağına bana yazdığı yorumda tutmuş,sen gitmein nerden biliyorsun diyor.İlla gitmek mi lazım.Böyle bir mantık var mı ?

Başa dön
Hayabusa Çevrimdışı Hayabusa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
slayer2694
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: eskişehir

MesajTarih: 13.09.2007 - 21:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İYİDİ,CELTİLMEN,TEPRİK>>>bunları yazan gazeteciyse çok normal.TEPRİK etmek lazım arkadaşı.
Başa dön
slayer2694 Çevrimdışı slayer2694 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
freewing
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 13.09.2007 - 21:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ben meslekten soğumaya başladım. Olmaz ki, ama böyle de yapılmaz ki... İstemiyorum Beğenmedim (Acaba gerçekten A.A.' dan mı kendileri?)
0 554 824 44 17

En son freewing tarafından 13.09.2007 - 21:37 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Başa dön
freewing Çevrimdışı freewing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
ADAMOTOR42
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 13.09.2007 - 21:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gazteciyiz diye agzını sallıyorlar bi alay öküz Sinirlendim Sinirlendim

Bize ulaşmak için Foto'yu TIKLAYIN
Başa dön
ADAMOTOR42 Çevrimdışı ADAMOTOR42 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Hayabusa
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 13.09.2007 - 21:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ekamba onun kim olduğu,ismi cismi ben fazla ilgilendirmiyor.Bir arkadaşım burda derece alanlar yanlış yazılmış diye link gönderdi.Bende düzeltmeleri için yazı yazdım.Ama gelen cevaba sinir oldum.O kupa için 8 saatlik yolu çekti ustamız.Sağda solda yanlış aksettirilmesin.Biraz emeğe saygı göstersinler.. Beğenmedim

Başa dön
motodrag
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: konya

MesajTarih: 13.09.2007 - 21:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gazeteciye Beğenmedim

En son motodrag tarafından 13.09.2007 - 21:42 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
motodrag Çevrimdışı motodrag Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Hayabusa
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 13.09.2007 - 21:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

slayer2694, daha konuşmasını ve yazmasını bilmiyor ki.Banada öyle bir cevap vermesi normal..Aslında çok görmemek lazım Beğenmedim

Başa dön
euler
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 13.09.2007 - 21:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Haberi kimin ne şekilde verdiği önemli değil. Sonuçta hatalar olabilir. HAYABUSA kardeşimde bu hatanın farkına varmış ve güzel bir dille düzeltilmesini istemiş. Fakat gazeteciyim diye geçinen arkadaşım neden tepki göstermiş anlyamadım. Hata yapmak insanlara mahsustur. Kendiside hata yapmış olabilir. Önemli olan hatanı kabullen ve eğer kendini gazeteciyim diye nitelendiriyorsan hatanı düzelt. Sonuçta eğer kendine gazetecilik gibi halkı doğru şekilde bilgilendirmek adına güzel ve bir o kadarda zor bir meslekle tanıtıyorsan işini düzgün yap hatan varsa düzelt. Çünkü halk senin dediğine inanır, sana güvenir, seni okur, seni dinler ve doğruluk adına birşeyler isterse seni arar, senle ilgili yorumlar yapar. Bu hatadan dolayı halkı yanlış bilgilendirdiğin için özür dilemen gerekirken HAYABUSA kardeşimize tepki gösteriyorsun. Bence çok yanlış. Gazeteci arkadaşım doğruyu bilmek için illaki yarışa gitmeye gerek yok. Bak yarışa gidip yanlış bigilendirenlerde oluyormuş. Tepki göstermene gerek yok. Bence HAYABUSA çok doğru bişey yapmış. Bu yanlışlığın farkına varıp uyardığı için kendisine teşekkür ediyorum. Ayrıca yarışlarda işkinc olan Mehmet ÇAL ustamızı tebrik ediyorum ve başarılarının devamını diliyorum.

RüSTeM BoZKuRT - MaDe iN KaYSeRi A Rh+
Başa dön
euler Çevrimdışı euler Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
mtmrtmuho
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: qonya

MesajTarih: 13.09.2007 - 21:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gazetee bi baq bunLarı gazeteci yapanLarı ben ....!!! EMEĞE SAYGI

USTA yı tebrik ederim başarıLar ustaa...
Başa dön
mtmrtmuho Çevrimdışı mtmrtmuho Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
WarCer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa Merkez 05546228531

MesajTarih: 13.09.2007 - 21:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ben de yazı yazdım bakalım yayınlanacak mı Dans
Başa dön
WarCer Çevrimdışı WarCer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Hayabusa
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 13.09.2007 - 21:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

euler, Rüstem abi çok haklısın. Alkışlıyorum

Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal