Geçe hafta Ödemiş'te düzenlenen DRAG yarışlarında Selçuk'tan gelen ve kendisini gazeteci sanan birisi.600 Cc sonuçlarında 2.yi Mehmet ÇAL yerine Orhan KARABAŞ diye yazmış ve ben bunu düzeltmelerini isteyince beni sert bi üslupla tersledi...Bir kaç yarışçınında ismini yanlış yazmışlar.Bu nasıl bir gazetecilik anlayışıdır
Yorumu aynen şöyle:
YARIŞLAR GERÇEKTEN ÇOK İYİDİ OKTAY BEYİ TEPRİK EDİYORUZ BİR GAZETECİ GÖZÜYLE ÇOK CELTİLMENDİ.BU ARADA HaYaBuSa ADLI KİŞİ SEN GİTMEDEN NASIL BİLİYORSUN BİZDE ORADAYDIK VE ULUSALADA BÖYLE YANSIDI BU BİLGİLERİ TMF DEN MÜGE POLATKAN BİZLERE VERMİŞTİR. 12 Eylül 2007 - Yorumlayan: (ANADOLU AJANSI ÖDEMİŞ) Silinmiş veya üye değil
Kayıt: Feb 20, 2005 Mesajlar: 7887 Nereden: soma-45 nederland
Tarih: 13.09.2007 - 21:25 Mesaj konusu:
HaYaBuSa, olm ahmet,heryeri karıştırıyorsun he wallla
baktım o linke bile yazmışın
bende yazdım bişiiler ama eklemediler sanırım
o gazeteci yada kendini gazeteci sanan kişi şu senin ve benim yakından tanıdığımız deniz doğan değilmi _________________ dünyada ROMA,tr de SOMA PERT TEAM http://www.youtube.com/watch?v=D98SydKuCzw http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu
Tarih: 13.09.2007 - 21:27 Mesaj konusu:
hehehe Türkçemizi doğru kullanalım dersi 1 gereken ilgi gösterilecektir sanırım şeker.. _________________ nofeaRR*pınaRR*hondaRR*pınişk*
pın isk
Im still afraid, but Im stronger than my fear
pinar@motordelisi.com
Daha tebrik yazmsını bie bilmiyor.Birde gazeteci olmuş.
Özür dilerim düeltelim hemen yazacağına bana yazdığı yorumda tutmuş,sen gitmein nerden biliyorsun diyor.İlla gitmek mi lazım.Böyle bir mantık var mı _________________ BoZKuRT MD
AhMeT BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
Ben meslekten soğumaya başladım. Olmaz ki, ama böyle de yapılmaz ki... (Acaba gerçekten A.A.' dan mı kendileri?) _________________ Genel görelelik yasasının özü büyük fotoğrafı önceden görmektir..."Meister"
T E C H N I C A L S U P P O R T
tr_ghostrider@hotmail.com
0 554 824 44 17
En son freewing tarafından 13.09.2007 - 21:37 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
ekamba onun kim olduğu,ismi cismi ben fazla ilgilendirmiyor.Bir arkadaşım burda derece alanlar yanlış yazılmış diye link gönderdi.Bende düzeltmeleri için yazı yazdım.Ama gelen cevaba sinir oldum.O kupa için 8 saatlik yolu çekti ustamız.Sağda solda yanlış aksettirilmesin.Biraz emeğe saygı göstersinler.. _________________ BoZKuRT MD
slayer2694, daha konuşmasını ve yazmasını bilmiyor ki.Banada öyle bir cevap vermesi normal..Aslında çok görmemek lazım _________________ BoZKuRT MD
Haberi kimin ne şekilde verdiği önemli değil. Sonuçta hatalar olabilir. HAYABUSA kardeşimde bu hatanın farkına varmış ve güzel bir dille düzeltilmesini istemiş. Fakat gazeteciyim diye geçinen arkadaşım neden tepki göstermiş anlyamadım. Hata yapmak insanlara mahsustur. Kendiside hata yapmış olabilir. Önemli olan hatanı kabullen ve eğer kendini gazeteciyim diye nitelendiriyorsan hatanı düzelt. Sonuçta eğer kendine gazetecilik gibi halkı doğru şekilde bilgilendirmek adına güzel ve bir o kadarda zor bir meslekle tanıtıyorsan işini düzgün yap hatan varsa düzelt. Çünkü halk senin dediğine inanır, sana güvenir, seni okur, seni dinler ve doğruluk adına birşeyler isterse seni arar, senle ilgili yorumlar yapar. Bu hatadan dolayı halkı yanlış bilgilendirdiğin için özür dilemen gerekirken HAYABUSA kardeşimize tepki gösteriyorsun. Bence çok yanlış. Gazeteci arkadaşım doğruyu bilmek için illaki yarışa gitmeye gerek yok. Bak yarışa gidip yanlış bigilendirenlerde oluyormuş. Tepki göstermene gerek yok. Bence HAYABUSA çok doğru bişey yapmış. Bu yanlışlığın farkına varıp uyardığı için kendisine teşekkür ediyorum. Ayrıca yarışlarda işkinc olan Mehmet ÇAL ustamızı tebrik ediyorum ve başarılarının devamını diliyorum. _________________ BoZKuRT MD RüSTeM BoZKuRT - MaDe iN KaYSeRi A Rh+
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız