Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 2008 Yılı Motor Tasarımcılarının Basın Açıklaması :)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

2008 Yılı Motor Tasarımcılarının Basın Açıklaması :)

2008 Yılı Motor Tasarımcılarının Basın Açıklaması :)
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
FcPro
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir

MesajTarih: 14.09.2007 - 09:53    Mesaj konusu: 2008 Yılı Motor Tasarımcılarının Basın Açıklaması :) Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar bak saldırmak, Sanal Linç yapmak yok.. Baştan söyleyeyim Çok gülüyorum R1 başlığında bir arkadaş bu Yamahayı kesin manken gibi kızlar tasarlıyorlardır diye söylemesi üzerine Kurguladığım bir olay... Heheheh Dil çıkarıyorum

Tüm Motorcu kardeşlerime Sevgiler..

En son FcPro tarafından 14.09.2007 - 11:38 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
FcPro Çevrimdışı FcPro Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
society
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 14.09.2007 - 09:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

FcPro, Hahahhaha motordan soğudum bir anda eline sağlık Alkışlıyorum
society Çevrimdışı society Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
samiakkin
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: DATÇA

MesajTarih: 14.09.2007 - 09:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Şok oldum ?
Başa dön
samiakkin Çevrimdışı samiakkin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
HIZ-TUTKUNU
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KIBRIS/GİRNE

MesajTarih: 14.09.2007 - 09:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

FcPro, Abim arkadaş haklı sanırım R1 ve manken ilişkisinde:crz:
Ama eminimki Kawasaki'yi tasarlayan bu Art Direktör'dür Bravo
3-Tereddüt ettiğinde kaybedersin
Başa dön
HIZ-TUTKUNU Çevrimdışı HIZ-TUTKUNU Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
kawasaki_honda
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: BEYŞEHİR otobanından

MesajTarih: 14.09.2007 - 10:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HIZ-TUTKUNU, KAWASAKİ DÜNYADA EN ÇOK SATAN MARKA İŞ TİPE BAKMIYOR DEMEKKİ BEN MARKA FANATİGİ DEGİLİM AMA BU BÖYLE
Başa dön
kawasaki_honda Çevrimdışı kawasaki_honda Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
hussar_125
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 14.09.2007 - 10:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tasarım art direktör eski hondacı Delirdim
Başa dön
hussar_125 Çevrimdışı hussar_125 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
FcPro
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 14.09.2007 - 10:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

society, Yok abi yaa aman soğuma Çok gülüyorum
HIZ-TUTKUNU, Kardeşim R1 zaten tasarımı en estetik olan.. Kawasakiye laf atma ama Dil çıkarıyorum
hussar_125, Geri almışlar Direktörü, bu sene 1000RR böyle olmuş hahahaha
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 14.09.2007 - 10:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HIZ-TUTKUNU, kawasaki'yi dünyadan biri tasarlıyor olamaz, sanmıyorum Dil çıkarıyorum
Gsm : 0532 7373698
Başa dön
strider Çevrimdışı strider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
FcPro
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 14.09.2007 - 11:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

strider, Zaten Fotoğraflarını falan çektirmediler.. Honda ve Yamaha fabrikasından çıkıp birde Kawasaki firmasının kapısını çaltık.. Burası gelecek dünya, Fotoğraf yasak dedi hehehehe
Moderatör
Moderatör

Nereden: Gaziantepin sol üst kösesinden...

MesajTarih: 14.09.2007 - 11:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aaammmaaaann,bende konu fazla teknik ağırlıklıdır diee girmeyecektimm,bakayımm dedim bii... Gülümsüyorum

fırattt,deliiiiiiiii...bu ne yaa böylee..ama art direktörün bakışlarından belli,uçakk bile yapar oo Çok gülüyorum
Deli ol,aşık olma!Delilik şüphesiz akılsızlıktan iyidir.Delilik var olmuş bir zekanın yok oluşudur,aptallık var olmamış bir zekanın var olmamaya devam edişir.Deliliğin hiç olmazsa mazisi şanlı,aptallığın şerefli bir tarihi bile yok![/b:7eeab
Başa dön
seker_portakali Çevrimdışı seker_portakali Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
SGOR
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 14.09.2007 - 11:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

FcPro, Doğru söze ne hacet R1 dudağı boyalı bir kız Çok gülüyorum Dil çıkarıyorum
kdrygz
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 14.09.2007 - 11:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kawa=performans Çok gülüyorum yami=güzellik suzi=ölüm honda=bir ömür aynı yastık Çok gülüyorum
FcPro
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 14.09.2007 - 12:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

seker_portakali, zxr_kadri, SGOR, Gülümsüyorum

Beklediğim Fanatiklerden ses çıkmadı.. Herkes çok sinirlendi sanırım Üzgünüm
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 14.09.2007 - 13:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

FcPro, Dur az sabır kardeşim bak nasıl neşe katıyorum ben şimdi buraya YARIŞ BAŞLADIIIIII Çok gülüyorum Delirdim Delirdim Delirdim
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 14.09.2007 - 13:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

FcPro, yakında kawa nın tasarım mühendislerini de ben açıklayacağım.az sabredin Dil çıkarıyorum
http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu Gülümsüyorum
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.47 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal