Tarih: 14.09.2007 - 11:09 Mesaj konusu: motorum ben ve basımdan gecen bişey ama komik ama trajik
bu topici açmak çoktandır aklımdan geçiyordu benim gibi motora çok sık binemeyn birinin başından içinde motoru da olan ama komik ama tirajik ama hüzünlü artık her neyse anlatacağı bişey olduğuna inanarak paylaşmak istediği bişey vardır diye düşündüm ve bu düşüncemden yola çıkarak böyle bi topic açmaya karar verdim umaraım ilgi görür deyip ilk paylaşımı ben yapmak istiyorum.
Geçenlerde tali bi yoldan caddeye çıkıcam tabi kask kolumda plakamda mühürlüsü büyük olduğu için tabelacıya kendi yaptırdığım resmi olmayan ufak bi plaka tam cıkıcam karsıya bi ekip arabası durdu memur beyle göz göze bi bakışma ve memurbey dur desem kacacaksın değil mi dedi gülümseyek bende aynı yüz ifadesiyle valla ne yalan sölim abi doğru dedim 45 ytl kask 300 küsür ytl plaka cezası dedim kendi kendime bide mumur abim demez mi hadi ben çağırmim o kaskı kafana tak ağır ağır git diye teşekkür ettim ve gittim.
iboo__27, dostum akıllanmıstrsın umarın parasınıda geçtik canına zarar gelmesin öenmli olan ama böle tatlı dilli polisleri bn sviorum ya basen banada böleleri denk gelmio değil
Qerazma arkadasım sağol yanlız yanlış anlaşıldım herhalde ben olaya yorum yazılması için değil varsa md ci dostlaımında basından gecen böyle olayları anlatmasını istedim ilgin için teşekkürler varsa yaz paylaş abi bizimle hadi
Yaz başı caddede kask kolumda yavaş bir hızla giderken bir anda 4-5 motosikletli ekip etrafımda belirdi, benim plakam özel yapımdı ( küçük ) kaskta kolumdaydı hepsi tek tek yanımdan geçerken gözümün içine baktılar her motosikletli yanımdan geçtikçe '' Bu son olsun '' diyordum son motosikletli ekipde yanımda geçerken arkada oturan memurla göz göze geldik ( Honda ' da çalıştığım için altlarındaki motorların 0km teslimatında, eğitimlerinde ve bakım-hasar gibi işlemlerinde bizzat yer alıyorum ) beni tanıdı ve bağırarak şöyle söyledi '' Eren Koluna değil, kafana takıcaksın onu '' Hemen sağa çekip kafama taktım ve şirkete gittim.. Bi baktım hepsi orada meğerse bakıma getiriyorlarmış motorları.. Beni görünce tebessüm ettiler ama açıkcası utandım
Ben daha önce paylaşmıştım buna benzer bir başlıkta Ben aceminin önde gideniyim.. İlk motorumu aldığımda Perşembe günü idi ve ertesi gün MotorDelisi toplantısına geldim.. Tüm arkadaşlarım Kaldırıma park etmişti.. Bende çıkmaya çalıştım ama en az 3 kere motorum Stop etti.. Toplam 10 cm lik kaldırıma çıkamamıştım heheheh Buda böyle bir anım
Bu arada Valla bu yazdıklarım yıllar sonra bulunup sen çok acemi adamsın demesinler Şimdi olsa Off-Road yaparım hehehhe _________________
Kayıt: May 22, 2006 Mesajlar: 4954 Nereden: İzmir - Diyarbakır
Tarih: 14.09.2007 - 15:11 Mesaj konusu:
benzer bir olay dün gece başıma geldi Konya'da.
Işıklarda duran arabaların arasında en öne süzüldüm. Bi baktım yanımda ekip otosu. Ben de koruma full giyinmiştim ama kask kolumdaydı sadece. Polis bi motora baktı bi bana baktı. Yakışıklı birisin ama kask koluna değil kafana daha çok yakışır dedi. Yerin dibine geçtim resmen. Abi motor hararet yaptı bende hararet yaptım dedim ama kıvıramadım surat kıpkırmızı bende. Bence de ceza vermekten daha iyi böyle uygulamalar. Polisi tebrik ediyorum artık kaskım kolumda değil kafamda _________________ ZZR Hayranı olmak bi başka...
benimde başımdan böyle bir olay geçti desem yeridir.
geçen ay arkadaşım 10'lük fitesli ramzey''kalipso'' var..
Motorun eksozu deldirmiş çok gürültülü bir ses çıkıyor.herneyse aldım onu..
İZMİR-BORNOVA
Naldökenden pınarbaşına geçeçeğim...
Ankara asfaltı var tam ankara asfaltına girdim..
YAKTI AYNASIZ,SİRENLERİ..
ÇEK,ÇEK DEDİ...
kask falan yok...
plaka desen.SAHTE.
allah dedim ben yandım şimdi
varmı ehliyet,ruhsat.??
yok amca dedim..
etrafımda bir tür attı.
ne lan o tişört dedi. BÜYÜK BİR CHE GUEVARA TİŞÖRTÜ VARDI ÜZERİMDE..
abi dedim.ne var tişörtümde.
herkez soruyor dedim.
bilmemezlikten geliyorum...
ADAM GİBİ DUR..ADAM GİBİ SÜR ŞUNU DEDİ..!!
BAS GİT LAN DEDİ..!!
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız