Arkadaşlar 2007 cbr 600 rr ım var.Egzoz konusunda kafayı yicem.Hangi egzozu takacağıma birtürlü karar veremiyorum.Sadece tüp takacağım bu arada.En uzaktan hangi egzoz sesi duyulcaksa onu istiyorum.Geçtiğim yeri de inletsin.Two Brothers yakın geliyo bana ama daha yeniyim.Aranızda kesinlinkle çok bilgili arkadaşlar vardır.Parası önemli değil sonuçta birkere alacağım.Şimdiden teşekkürler...
Tarih: 14.09.2007 - 11:31 Mesaj konusu:
koko_6rr,Hoş geldin...Dediğin gibi 1 kere alıyorsun.Birde DEVIL ın sesini dinle istersen.Hatta İst. isen yakından dinleme şansın da olur.TWO nun seside iyidir _________________ Hayat Verenin Kuluyum...
Tarih: 17.09.2007 - 11:41 Mesaj konusu: cbr'ıma hangi egzoz
2005 fazer da two brothers dinledim hoşuma gitmedi.Ama benm 2007 cbr 600 rr da farklı ses verir mi onu da bilmiyorum.Şu egzoz olayına bi karar veremedim deli olcam.1000ytl falan bayılıp pişman olmak istemiyorum.Farklı egzoz seslerini bnm makinada duyan varsa lütfen beni de bilgilendirsin...
Tarih: 17.09.2007 - 11:56 Mesaj konusu:
Valla ben kawacıyım bende akrapoviç var çok güzel ses veriyor ama honda da hiç görmedim açıkcası bi arkadaşımda two bros vardı 2007 600 rr ında yani ses gayet tok ve güzel geliyor bence ondan taktır kafan rahat olsun bide devil bak hiç görmedim ama rr da f lerde güzel ses verdiği malumm yani Kolay gelsin
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız