Diğer başlık kitlendiği içim buradan yazıyorum,ilgili olan arkadaşlar biliyor zaten.Pazar günü saat sabah 8:30'da mahmutbey gişelerde toplanıp yolu gayet boş ve asfaltı güzel olan Çorluya doğru gaz açıcaz.Bu arada motorları deneme fırsatımız da olacak. Grubun çoğunluğu birbirni tanısa da kalabalık olacağımız için extreme gidecek olanlar ön grupta gidecek.
Koruma ekipmanı tam olarak gelinsin,kamera takacak arkadaşlarda war motoruna,Metin abi gidona takarsa Soner abide bu durumda kuyruğa takabilir.
Tarih: 14.09.2007 - 17:15 Mesaj konusu:
ryangt,iyi eğlenceler
ALLAH kaza bela vermesin _________________ özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
ryangt bende geliyorum ... ama heran satichfaction yapabilirim haberinis olsun _________________ Bir Pazar Sabahi Liv Tyler ile Uyandin mi Hiç?
eminatar@hotmail.com
Kayıt: Jun 08, 2007 Mesajlar: 984 Nereden: M.S.B. Harita G.K.Lığı Destek Birliği Bilkent/Ankara
Tarih: 14.09.2007 - 18:25 Mesaj konusu:
allahım yarabiim bende gelmek isterdim ama yolda tek kalacağım için gelmenin bi keyfi olmaycaktır onun için size ii gazlamalar. _________________ Profesyonel İstanbul Çocuğu
Askerdemiyim Tatildemi Bilemiyorum.
Şafakta Zaten Çomolokooooo....
Kayıt: Jun 08, 2007 Mesajlar: 984 Nereden: M.S.B. Harita G.K.Lığı Destek Birliği Bilkent/Ankara
Tarih: 14.09.2007 - 18:38 Mesaj konusu:
derkunt demiş ki:
scooter la gelsem ayıp olurmu PIAGGIO X8 200 yayamı kalırım yolda acaba?
ben burgman 650 ile gitmeye çekiniyorum açıkcası tek kalacaz çünkü _________________ Profesyonel İstanbul Çocuğu
Askerdemiyim Tatildemi Bilemiyorum.
Şafakta Zaten Çomolokooooo....
Kayıt: Feb 05, 2007 Mesajlar: 3883 Nereden: Gaziantepin sol üst kösesinden...
Tarih: 14.09.2007 - 18:39 Mesaj konusu:
kazasız belasız gidip gelirsiniz inş.korumalıkları hatırlatmama gerek bile yok zaten,bizde bol bool resim bekleyelim bari.. _________________ Deli ol,aşık olma!Delilik şüphesiz akılsızlıktan iyidir.Delilik var olmuş bir zekanın yok oluşudur,aptallık var olmamış bir zekanın var olmamaya devam edişir.Deliliğin hiç olmazsa mazisi şanlı,aptallığın şerefli bir tarihi bile yok![/b:7eeab
Zaten 5 te sahur bitiyo , yatmam 5 bucuk oluyo , 8 de eden cıkmak icin 8 e 20 kala uyanmak gerek en gec ... 2 saat 10 dk sonra tam derin uykuda olursam top patlasa uyanamama ihtimalim var
bence ya sabah 6 da buluşalım hic uyumadan cıkalm yada 10:30 falan olsun azcık uyumuş olalım , ne dersiniz ? _________________ ------------------------------------------
------------------------------------------
------------------------------------------
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3 ... 9, 10, 11Sonraki
1. sayfa (Toplam 11 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız