Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Çorlu Harekatı - 16 Eylül 2007

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Çorlu Harekatı - 16 Eylül 2007

Çorlu Harekatı - 16 Eylül 2007
Sayfa 1, 2, 3 ... 9, 10, 11  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
ryangt
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 14.09.2007 - 16:41    Mesaj konusu: Çorlu Harekatı - 16 Eylül 2007 Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Diğer başlık kitlendiği içim buradan yazıyorum,ilgili olan arkadaşlar biliyor zaten.Pazar günü saat sabah 8:30'da mahmutbey gişelerde toplanıp yolu gayet boş ve asfaltı güzel olan Çorluya doğru gaz açıcaz.Bu arada motorları deneme fırsatımız da olacak. Grubun çoğunluğu birbirni tanısa da kalabalık olacağımız için extreme gidecek olanlar ön grupta gidecek.

Koruma ekipmanı tam olarak gelinsin,kamera takacak arkadaşlarda war motoruna,Metin abi gidona takarsa Soner abide bu durumda kuyruğa takabilir.

Buluşma saati: 8:30
Buluşma yeri: Mahmutbey gişeler

Gelecek olanlar

-ryangt
-kaya
-arctura
-titi
-cellaha
-gsxr1000
-conan81

başka gelecek olan warmı ?
Başa dön
ryangt Çevrimdışı ryangt Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
FcPro
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir

MesajTarih: 14.09.2007 - 16:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bir ihtimal diyorum ama tam olarak belli değil diyorum kardeşim.. Kesinleştiğinde bende cebin var Eraycım.. Şimdiden iyi eğlenceler dilerim..

Orda olup Fotoğraflarınızı çekmek vardı.. Bravo
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: Kawasakistan

MesajTarih: 14.09.2007 - 17:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ryangt,iyi eğlenceler
ALLAH kaza bela vermesin Bravo

özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
Başa dön
proracing Çevrimdışı proracing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
izmirlihonda
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: valla 45(m@nisa) 06(@nk@r@) arası gidip gelıoz

MesajTarih: 14.09.2007 - 17:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

nazar degmesin gazınıza kuvvet Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Bravo
izmirlihonda Çevrimdışı izmirlihonda Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
gkzcbrRR
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 14.09.2007 - 17:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

uyuya kalmazsam katılabılırım.
Başa dön
gkzcbrRR Çevrimdışı gkzcbrRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
deliemin
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 14.09.2007 - 18:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ryangt bende geliyorum Gülümsüyorum ... ama heran satichfaction yapabilirim haberinis olsun Dil çıkarıyorum

eminatar@hotmail.com
Başa dön
deliemin Çevrimdışı deliemin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
aspire
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: M.S.B. Harita G.K.Lığı Destek Birliği Bilkent/Ankara

MesajTarih: 14.09.2007 - 18:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allahım yarabiim bende gelmek isterdim ama yolda tek kalacağım için gelmenin bi keyfi olmaycaktır onun için size ii gazlamalar.
Başa dön
aspire Çevrimdışı aspire Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
OnurKaraca
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: HAYAL ETTIGIN YERDEN..!!!

MesajTarih: 14.09.2007 - 18:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

deliemin, gıtte bır seyler kap sende Çok gülüyorum Çok gülüyorum

onurkaraca19@hotmail.com
Başa dön
OnurKaraca Çevrimdışı OnurKaraca Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
derkunt
Haber Editörü
Haber Editörü

Nereden: İstanbul Anadolu MD

MesajTarih: 14.09.2007 - 18:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

scooter la gelsem ayıp olurmu PIAGGIO X8 200 yayamı kalırım yolda acaba? Delirdim
Başa dön
derkunt Çevrimdışı derkunt Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
freewing
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 14.09.2007 - 18:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

gayet boş ve asfaltı güzel olan Çorluya doğru

O yolda adamın içinin yağları erir, güzel seçim. Dikkatli olun.

Başa dön
freewing Çevrimdışı freewing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
aspire
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: M.S.B. Harita G.K.Lığı Destek Birliği Bilkent/Ankara

MesajTarih: 14.09.2007 - 18:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

derkunt demiş ki:
scooter la gelsem ayıp olurmu PIAGGIO X8 200 yayamı kalırım yolda acaba? Delirdim

ben burgman 650 ile gitmeye çekiniyorum açıkcası tek kalacaz çünkü
Başa dön
aspire Çevrimdışı aspire Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
seker_portakali
Moderatör
Moderatör

Nereden: Gaziantepin sol üst kösesinden...

MesajTarih: 14.09.2007 - 18:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kazasız belasız gidip gelirsiniz inş.korumalıkları hatırlatmama gerek bile yok zaten,bizde bol bool resim bekleyelim bari.. Bravo
Deli ol,aşık olma!Delilik şüphesiz akılsızlıktan iyidir.Delilik var olmuş bir zekanın yok oluşudur,aptallık var olmamış bir zekanın var olmamaya devam edişir.Deliliğin hiç olmazsa mazisi şanlı,aptallığın şerefli bir tarihi bile yok![/b:7eeab
Başa dön
seker_portakali Çevrimdışı seker_portakali Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
titi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 14.09.2007 - 19:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Pazarın körü 8:30 Allah akıl fikir versin Çok gülüyorum
Eray celahanın abisi gelecek Göz kırpıyorum
MeTiN_C
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ist

MesajTarih: 14.09.2007 - 19:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sabah 8:30 biraz erken diil mi yaw Çok gülüyorum

Zaten 5 te sahur bitiyo , yatmam 5 bucuk oluyo , 8 de eden cıkmak icin 8 e 20 kala uyanmak gerek en gec ... 2 saat 10 dk sonra tam derin uykuda olursam top patlasa uyanamama ihtimalim var Gülümsüyorum

bence ya sabah 6 da buluşalım hic uyumadan cıkalm yada 10:30 falan olsun azcık uyumuş olalım , ne dersiniz ?
Başa dön
MeTiN_C Çevrimdışı MeTiN_C Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
titi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 14.09.2007 - 19:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ben derim 12 ye kadar bu iş bitsin...Yinede kaptan bilir...Bana uyar hangi saat olursa hazır kıta ordayım Çok gülüyorum
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3 ... 9, 10, 11  Sonraki
1. sayfa (Toplam 11 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.19 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal