Tarih: 14.09.2007 - 21:20 Mesaj konusu: Redline da motorum subap kesti felaket dertliyim
bugün ay benim için çok bahtsız geçti ilk olarak talihsiz olaylar 3 hafta kadar önce sıcaktan notebookun anakartının yanmasıyla ve işlemciyide beraberinde götürmesiyle başladı laptop pert oldu şu an parçaladık satıyoruz
günlerimi masaüstü bilgisayarımla geçirmeye başladım ve 1 hafta kadar sonra 2. olarak masaüstü bilgisayarımın monitörü arızalandı ve tamir ücreti yüklü olduğu için yenisi almak zorunda kaldım
3.olarak geçen hafta saatimin camını asansörün metal kapısına çarptım 2 gün sonra içerisine su aldı ve mekanizması iflas etti satın aldığım yere götürdüm 120 liraya saatin komple motoru ve camı değişti şu an onun sorunu çözüldü çalışıyor.
4.olarak son bombayı bugün patlattım saat 11:00 sularında 4.viteste redline a dayandığım anda motorum çoz etti ve duman çıkmaya başladı motor patladı zannettim çektim kenara bi kaç marşa bastım tiz bi ses çıkıyordu çekici çağırdım ve 1 saatlik uğraşın ardından servise çektik akşam üstüne kadar kontrol için motoru indirdiler ve subap kestiğini öğrendim resmen yıkıldım şu an motorum serviste yatıyor 1,5 hafta kadar parçanın gelmesini bekleyeceğimi söylediler iyiki o garantiliydide garanti kapsamında motoru rektefe edicekler...
Bu olayların hepsi son 1 ay içerisinde başıma geldi arkadaşlar kafayı yeme noktasına geldim şu an şirketin scooter motoruna biniyorum eve onunla geldim derdim çok büyük yaw bi talihsizliktir gidiyor başımda _________________ Sürat felaket değil galibiyettir.
Kayıt: Nov 07, 2005 Mesajlar: 3547 Nereden: Bahçesehir/Istanbul
Tarih: 14.09.2007 - 21:26 Mesaj konusu:
eradnan geçmiş olsun gerçekten de bütün talihsizlikler seni bulmuş buaralar Motorun ne markaydı kaç km deydi? Garantiden revizyona girmesi sevindirici bari bunda masraf etmeyeceksin _________________ Gilera Runner VXR 200 (pert)
Piaggio Xevo 250
Three little words and a question why. . .
Tarih: 14.09.2007 - 21:28 Mesaj konusu:
motorum speed 150 idi daha 5 aylık 2600 km de pilini bitirdim vitesli motosiklet sürmeyi öğrenmek için aldım zaten çok çekti benden sonunda perdeyi indirdi _________________ Sürat felaket değil galibiyettir.
Kayıt: Nov 07, 2005 Mesajlar: 3547 Nereden: Bahçesehir/Istanbul
Tarih: 14.09.2007 - 21:36 Mesaj konusu:
eradnan tekrar geçmiş olsun.. Garanti içinde pili bitsede yola devam Sıfır bir motosiklete sahip olucan şimdi _________________ Gilera Runner VXR 200 (pert)
Piaggio Xevo 250
Three little words and a question why. . .
Tarih: 14.09.2007 - 21:45 Mesaj konusu:
teşekkür ederim, en çokda ona üzülüyorum yeniden sıkıcı rodaj dönemi yaşanacak gerçi ilk rodajımda pek nefes aldırmadım motora şimdi sonuçlarına katlanıyorumda 2. rodajını düzgün yaparım artık ama bunların hepsi tecrübe oluyor bana makinemin cc si büyüyünce bi motosikletin göstereceği tepkileri şimdiden öğrendiğim için deneyimli sürücü sınıfında seyrederim artık... _________________ Sürat felaket değil galibiyettir.
Şaka bi yana şanssızlık, talihsizlikler bi geldimi önüne gelen ilk iyi şeye şiddetle sarılmanı tavsiye ederim. O treni kaçırdın mı baya bi kötü günlere devam ediyosun
Tarih: 15.09.2007 - 10:11 Mesaj konusu:
valla kurşunla abdestle alakasız bence ama tam bahtsız bedevi olduk motorun yanmasında sorumlu benim ama onu kabulleniyorum... _________________ Sürat felaket değil galibiyettir.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız