Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Redline da motorum subap kesti felaket dertliyim

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Redline da motorum subap kesti felaket dertliyim

Redline da motorum subap kesti felaket dertliyim
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
eradnan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Antalya

MesajTarih: 14.09.2007 - 21:20    Mesaj konusu: Redline da motorum subap kesti felaket dertliyim Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bugün ay benim için çok bahtsız geçti ilk olarak talihsiz olaylar 3 hafta kadar önce sıcaktan notebookun anakartının yanmasıyla ve işlemciyide beraberinde götürmesiyle başladı laptop pert oldu şu an parçaladık satıyoruz Ağlıyorum

günlerimi masaüstü bilgisayarımla geçirmeye başladım ve 1 hafta kadar sonra 2. olarak masaüstü bilgisayarımın monitörü arızalandı ve tamir ücreti yüklü olduğu için yenisi almak zorunda kaldım

3.olarak geçen hafta saatimin camını asansörün metal kapısına çarptım 2 gün sonra içerisine su aldı ve mekanizması iflas etti satın aldığım yere götürdüm 120 liraya saatin komple motoru ve camı değişti şu an onun sorunu çözüldü çalışıyor.

4.olarak son bombayı bugün patlattım saat 11:00 sularında 4.viteste redline a dayandığım anda motorum çoz etti ve duman çıkmaya başladı motor patladı zannettim çektim kenara bi kaç marşa bastım tiz bi ses çıkıyordu çekici çağırdım ve 1 saatlik uğraşın ardından servise çektik akşam üstüne kadar kontrol için motoru indirdiler ve subap kestiğini öğrendim resmen yıkıldım şu an motorum serviste yatıyor 1,5 hafta kadar parçanın gelmesini bekleyeceğimi söylediler iyiki o garantiliydide garanti kapsamında motoru rektefe edicekler...

Bu olayların hepsi son 1 ay içerisinde başıma geldi arkadaşlar kafayı yeme noktasına geldim şu an şirketin scooter motoruna biniyorum eve onunla geldim derdim çok büyük yaw bi talihsizliktir gidiyor başımda Ağlıyorum
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
banistercaq
Haber Editörü
Haber Editörü

Nereden: Bahçesehir/Istanbul

MesajTarih: 14.09.2007 - 21:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

eradnan geçmiş olsun gerçekten de bütün talihsizlikler seni bulmuş buaralar Gülümsüyorum Motorun ne markaydı kaç km deydi? Garantiden revizyona girmesi sevindirici bari bunda masraf etmeyeceksin
Başa dön
banistercaq Çevrimdışı banistercaq Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
eradnan
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 14.09.2007 - 21:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motorum speed 150 idi daha 5 aylık 2600 km de pilini bitirdim vitesli motosiklet sürmeyi öğrenmek için aldım zaten çok çekti benden sonunda perdeyi indirdi Delirdim
banistercaq
Haber Editörü
Haber Editörü

Nereden: Bahçesehir/Istanbul

MesajTarih: 14.09.2007 - 21:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

eradnan tekrar geçmiş olsun.. Garanti içinde pili bitsede yola devam Gülümsüyorum Sıfır bir motosiklete sahip olucan şimdi
Başa dön
banistercaq Çevrimdışı banistercaq Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
eradnan
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 14.09.2007 - 21:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

teşekkür ederim, en çokda ona üzülüyorum yeniden sıkıcı rodaj dönemi yaşanacak gerçi ilk rodajımda pek nefes aldırmadım motora şimdi sonuçlarına katlanıyorumda 2. rodajını düzgün yaparım artık ama bunların hepsi tecrübe oluyor bana makinemin cc si büyüyünce bi motosikletin göstereceği tepkileri şimdiden öğrendiğim için deneyimli sürücü sınıfında seyrederim artık...
motodrag
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: konya

MesajTarih: 14.09.2007 - 22:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Üzgünüm geçmiş olsun hakkaten çok büyük şanssızlıklar yaşamışsın tekrar etmemesini dilerim şanssızlıklarının Üzgünüm
Başa dön
motodrag Çevrimdışı motodrag Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
eradnan
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 15.09.2007 - 03:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

teşekkür ederim Bravo
sTaRt
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 15.09.2007 - 03:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun gerçekten kötü bir ay geçirmişsin..
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 15.09.2007 - 04:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun.
Başa dön
oskyy Çevrimdışı oskyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
On7_li
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ÇanFrancisco

MesajTarih: 15.09.2007 - 07:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Geçmiş olsun...
Bahtsız bedevi olmuşsun iyice Gülümsüyorum

Arbeit Macht Frei
Başa dön
On7_li Çevrimdışı On7_li Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
DJ-RAMON
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 15.09.2007 - 08:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun arkadaşım sen bi kurşun döktür istersen... Şok oldum
NighteXpresS
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 15.09.2007 - 09:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

git bi boy abdesti al bence Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Çok gülüyorum

Şaka bi yana şanssızlık, talihsizlikler bi geldimi önüne gelen ilk iyi şeye şiddetle sarılmanı tavsiye ederim. O treni kaçırdın mı baya bi kötü günlere devam ediyosun Bravo

geçmiş olsun Göz kırpıyorum
Başa dön
NighteXpresS Çevrimdışı NighteXpresS Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
eradnan
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 15.09.2007 - 10:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valla kurşunla abdestle alakasız bence ama tam bahtsız bedevi olduk motorun yanmasında sorumlu benim ama onu kabulleniyorum...
clayd
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: edirne

MesajTarih: 15.09.2007 - 10:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

motorun yanmasında sorumlu benim ama onu kabulleniyorum...

garantiden değişiyolar ama, bence şansın onca talihsizlikten sonra iyiye dönmüş bile diyebiliriz Bravo
Başa dön
clayd Çevrimdışı clayd Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
avare2
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İSTANBUL

MesajTarih: 15.09.2007 - 10:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun
Senin acil sadaka vermeye ihtiyacın var
unutma bir sadaka bin beleyı defeder

HYOSUNG GT 250
Başa dön
avare2 Çevrimdışı avare2 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.31 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal