crazy_84 Nurullah arkadaşımız bugün Nevşehir'den yeni Zx9'unu getirdi
hayırlı olsun..kazası belasız..ama bak gızlı bır mesaj ıcerıyor topıc HaYaBuSa, kuzu cevırmeye bayılıyormus.. _________________ "I'm not a brand fanatic,I just ride the best!" "TüYsiKlet TeaM"&"KaraRR"
armyy, gerekeni üstü kapalı bir şekilde yazmaya çalıştım.Eminim mesaj gereken yere gitmiştir _________________ BoZKuRT MD
AhMeT BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
HaYaBuSa, afıyet olsun..bızım burada adet degısık bız motor alana hedıye alırız..renklı cam falan vs.. ama bır ay boyunca 10 kere ıslatırız.. _________________ "I'm not a brand fanatic,I just ride the best!" "TüYsiKlet TeaM"&"KaraRR"
:crz:crazy_84 dostum uzun zamandır hayalindi gerçekleştiğine çok sevindim maşallah pırıl pırl makine allah kazadan beladan korusun :)tu tu tu nazar değmesin inşallah kankam sana artçın kim olursa olsun allah ona sabır versin biliyorum ben o makine sende nasıl gider şimdi yafffff
vaaayyyyyyy kankiii hayırlo olsuuuunn canavar gibi duruyo vallaaaa..Allah kaza bela vermesiin güle güle kullann orrtaaaaaamm _________________ Bir gün herkes bu ismi konuşacak
...:::MoToMaN:::...
!!!!!!!!!
Tüm saatler GMT + 3 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız