Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Name EKİN'den Gizli Kaçamaklar

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Name EKİN'den Gizli Kaçamaklar

Name EKİN'den Gizli Kaçamaklar
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
society
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 15.09.2007 - 01:11    Mesaj konusu: Name EKİN'den Gizli Kaçamaklar Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yazılarını ve kendisini merakla takip ettiğim;
Sporculuğu,mütevaziliği ve başarılı kimliği ile..
Hayran olduğum Sayın Name EKİN'in beğendiğim bir yazısını kendisinin affına sığınarak sizlerle paylaşmak istedim..
Sanırım motosiklet aşkı bu olsa gerek..
Hemde kadın/erkek farketmeksizin..

GİZLİ KAÇAMAKLAR
Birçoğumuzun yaptığı şu gizli kaçamaklar yok mu? Belki bilinmeyen, belki yasak oluşu, belki de sadece kendimizi tatmin etme isteği. Bence en çok kalbini dinlemektir sebebi.
Gündüzleri çalıştığım, akşamüzeri çocuklarımın okuldan gelmesi sebebiyle, günün aydınlık zamanı motosikletimden uzak geçerdi. Sessizlik sarıp ta kalbimin sesi yükseldiğinde günün karanlık zamanı çağırırdı hep içine. Öyle gecelerden birinde evde yorgun oturmuşken, sanki biri bana seslendi gibi. Kapıyı açıp baktığım gayri ihtiyari. Kimsecikler yoktu sadece ayın ışığıyla gözüme parlayan motosikletim kapının önünde. Ne kadar ihmal ettiğimi fark ettim bir an. Kaç gündür öylece duruyordu oracıkta. Saat gece 11’e gelmek üzereydi ve yarın erkenden çocukların okulu ve iş…
Evdekilerden habersiz yavaşça üzerimi giyindim. Sorsalar sanırım markete derdim. Aylardan mart, kış daha bitmemiş hava buz gibi. Kışlık ne varsa üzerimde, kaskımıda aldım hazırım. Usulca kapadım kapıyı, çıktım dışarı. Dikkat çekmeden vitesi boşa alıp, sürükledim evden uzağa. Neden bu kadar beklettin der gibiydi motosikletim. Benden önce hazırdı yollara.
İstanbul’un Avrupa yakasından çıktık yola geziyoruz bir oraya, bir buraya. Gece; yollar boş, uzun ve bizim. Fakat fazla vakit yok 1 saat gezip eve geri dönmeliyiz. Kaç 1 saat? O beni, ben onu tetikliyoruz daha uzağa diye. Otobana girip Anadolu gişelerine gelene dek nereye gittiğimden haberim yoktu. Buraya kadar gelip de aynı yoldan geri dönmek pek sıcak gelmedi. En azından İzmit’e kadar gidip oradan dönmeliydim ki yola çıktığımıza değsin.

Sanırım evdekiler hala beni televizyon izliyorum sanıyor.
Fark edilirse yine olay çıkacak diye düşünürken İzmit sapağına geldim. Hay aksi gaz kesmeyi unutmuşum, sapağı kaçırdım. Biraz daha ileride yine İzmit sapağı var. Hayda… yine kaçırdım. Kimi kandırıyorum ki? Benden başka kimse yok!
Ankara yazıyor levhada. Şöyle ucundan bakıp dönerim eve diyorum ve yola devam. Ne kadar da keyifli, zincirleri kırıp kaçmış gibiyim. Ankara istikametinde yol alırken Bursa levhası sağa işaret ediyor. Bursa’yı Ankara’dan daha iyi biliyorum en iyisi oraya gidip dönmek!
Hava git gide daha da soğuyor. Kim demiş kışın motora binilmez? Ellerim, ayaklarım donmaya başladı ama delikanlıya bir şey olmaz! Daha sık mola vermeye başladım ve molalarda içtiğim çay sayısı 1’den 3’e çıktı. Eve dönsem mi artık? Diye yan çizmeye başladım. Bu kadar gelmişim buradan geri dönmek mi olur şimdi? Olmaz tabi. O zaman yola devam (sanki mevsimlerden yaz, sanki yarın iş yok, sanki ben superman’im de soğuk geçirmem!). Orhangazi de verdiğim bu düşünceli moladan sonra çok aklı başında bir karar almış gibi İzmir’e gitmeye karar veriyorum.
Neden İzmir? Sanırım İzmir’i bilinçaltında hep sıcak bir yer olarak hatırladığım için. Aslında sebep ve bahanelere hiç gerek yok. Soğuk bile yıldıramadı. Karar en başta evde alınmıştı ve biz yol yapacaktık. Peki, o zaman hadi İzmir’e.

Bir gecelik macera soğuğa yenik düştü
Susurluk’ta mola vermek için durduğumda delikanlılığın bittiğini fark ettim. Soğuktan donan parmaklarımın acısından ağlamak üzereydim. Yasa tesislerinde ısınmak için oturduğumda saatin sabah 05:30 olduğunu fark ettim. Artık eve dönmemim imkanı yok. Hele İzmir mümkün değil. 10 metre ilerisi bile imkansız!
Keşke evde televizyonu kapatıp çıksaydım. En iyisi ben eve bir süre dönmeyeyim de merak edip kızmasınlar bana. Konuşmalar kafamda canlanıyor; “Serseri misin sen? Ne işin var gece bu soğukta dışarıda?!”, “Bu ne sorumsuzluk!”, “Anne olduğunu unutma, sen erkek değilsin!”
Tamam kaçamak yapmak güzeldi ama bir de bunun yakalandıktan sonra ki kısmı var. Benim halimden en iyi kim anlar? Tabi ki babam anlar. Hemen cep telefonuna bir mesaj: “Baba, ben Susurluk’tayım, şu an saat sabah 06:00. eve yetişmeme imkan yok, çocukları okula sen bırakır mısın? Annemi idare et lütfen. Bir de ben işe gelemeyeceğim, sorry. Mucux” (kısa ve öz ayrıca masum ve açıklayıcı)
Susurluk’ta bir otelde kalıyorum ve ertesi sabah Bandırma feribotuna binip eve geçiyorum. Ev halkı işe gitmiş bana söylenecek kimse kalmamış. Bir güzel uyku çekiyorum. Uyandığımda yaptığım kaçamağın mahcubiyeti ile başım önümde ama kalbimin sesine gitmemin mutluluğundayım.

Name EKİN
society Çevrimdışı society Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Zlatina
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bursa - Sofya

MesajTarih: 15.09.2007 - 01:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Nasıl bir cesaret, nasıl bir motor aşkıdır bu? Hayran kaldım okurken Gülümsüyorum Ama;
Alıntı:

Baba, ben Susurluk’tayım, şu an saat sabah 06:00. eve yetişmeme imkan yok, çocukları okula sen bırakır mısın? Annemi idare et lütfen. Bir de ben işe gelemeyeceğim, sorry. Mucux

kısmına bittim Çok gülüyorum

Ayrıca society, nedir bu sende ki Name Ekin hayranlığı anlayamadım ben Şok oldum Çok gülüyorum

s"O"ciety ŞİMDİ ASKER... ŞIRNAK / Akdizgin...
ŞaFaK çifte düştü Çok gülüyorum
Başa dön
Zlatina Çevrimdışı Zlatina Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
candost
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 15.09.2007 - 01:31    Mesaj konusu: Re: Name EKİN'den Gizli Kaçamaklar Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

society demiş ki:
Yazılarını ve kendisini merakla takip ettiğim;
Sporculuğu,mütevaziliği ve başarılı kimliği ile..
Hayran olduğum Sayın Name EKİN..
Name EKİN

name ekin Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Bravo Bravo Bravo
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: -34-

MesajTarih: 15.09.2007 - 01:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motorla ılgılı herkesın bu tur maceraları vardır ama anlatılandakı bayan olunca ınsanın bıraz daha hosuna gıdıyor.. Çok gülüyorum
armyy Çevrimdışı armyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
oskyy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 15.09.2007 - 01:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

süpermiş Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
oskyy Çevrimdışı oskyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
motorcusado
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 15.09.2007 - 02:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

society-abi paylaşım için teşekkürler Bravo name ablacım bundan emin ol ki çocukların çok şanslı inşallah annesine çekerlerde hayatı senin gibi severek dolu dolu güzel kaçamaklar çılgınlıklar yaparak yaşarlar Göz kırpıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Bravo
Başa dön
motorcusado Çevrimdışı motorcusado Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
slayer2694
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: eskişehir

MesajTarih: 15.09.2007 - 02:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

En kötü kararın bile kararsızlıktan iyi olduğunu ve de bir bayanın neler yapabileceğini bi kez daha hoş ve trajikomik biçimde göstermiş name.paylaşım için teşekkürler enes.
Başa dön
slayer2694 Çevrimdışı slayer2694 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
Patriot99
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bostancı- Istanbul

MesajTarih: 15.09.2007 - 12:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ya gerçekten bunları yaşamış mı, yoksa masa başında üretim mi ? Hani ilginç olsun millet okusun diye...
Başa dön
Patriot99 Çevrimdışı Patriot99 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
mete_han
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: LEVENT-İSTANBUL

MesajTarih: 15.09.2007 - 13:30    Mesaj konusu: Re: Name EKİN'den Gizli Kaçamaklar Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

society demiş ki:
[

. Hemen cep telefonuna bir mesaj: “Baba, ben Susurluk’tayım, şu an saat sabah 06:00. eve yetişmeme imkan yok, çocukları okula sen bırakır mısın? Annemi idare et lütfen. Bir de ben işe gelemeyeceğim, sorry. Mucux” (kısa ve öz ayrıca masum ve açıklayıcı)

Name EKİN

şimdi adımız arızaya çıktı tabi ne yazsak millete batıyor...ama Türkiyede bu tarz Amerikanvari yaşam sitili varmı ...Türk kadını sorumluluklarına önem verir...türk kadını çocuğunun kahvaltısına servise uğurlamasına ve varsa bir işi patrondan duymak istemeyeceği laflar için mesai saatine dikkat eder...Name hanım galiba babasının şirketinde çalışıyor...maddi özgürlüğü var...böyle gamsız olması gayet doğal...

yani sizde waaooww şeklinde tempo tutmayın...böyle bir türk kadını portesi yok...

Yüreğinin götürdüğü yer ambiansı bizim formatımıza uymaz...

Ha babası zamanında bize ders verdi...Yakın dostu Emn.Müdürü Hikmet Doruk benimde polis teşkilatından bir ağabeyim sayılır...savunma dersleri aldık bize tecrübelerinden bahsetti...hani Name hanımı kötülemek için yazmadım bunları...az çok babasını tanırım...

Şimdi gazetelerde köşe yazan bazı sonradan motorcu hayali karakterler hayali motorlarıyla hayali yerlere ışınlanıyorlar...onlar rahatsız ediyor beni...Name hanımı tenzih ederim...
society
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 15.09.2007 - 14:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mete_han, Türk insanı işte hep bu yüzden böyle geriden gelmeye deva m edicek sanırım..
Yaptıkları başarıları güzel olayları katkıları kimse görmez...
Ama beğenmediğimiz birşey oldumu hemen o konu ile ilgili yakıştırma yaparız ve bundan ''BU yada ŞU'' olmaz deriz..
Ne demek Türk kadın portresi yok ya şaka gibi söylemişsin vallahi..
Unutmayalım babasını ve 2 çocuk annesi olduğunu..
Ayrıca ne olmuş yaptığı ayıp birşeymiki böyle bir anda parladınız..
Yaptığı biraz gezintiye çıkmak sadece biraz dozu kaçmış o kadar..
Bu sorumluluğunu unutmak olsaydı kimse evde birisi varken ekmek almayada gitmezdi..
mete_han, İnşallah yanlış anlamassın beni.Bütün kelimelerim sana değil yazdıklarımdaki..
society Çevrimdışı society Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
GOLYAT34
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 15.09.2007 - 14:08    Mesaj konusu: Re: Name EKİN'den Gizli Kaçamaklar Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mete_han demiş ki:
society demiş ki:
[

. Hemen cep telefonuna bir mesaj: “Baba, ben Susurluk’tayım, şu an saat sabah 06:00. eve yetişmeme imkan yok, çocukları okula sen bırakır mısın? Annemi idare et lütfen. Bir de ben işe gelemeyeceğim, sorry. Mucux” (kısa ve öz ayrıca masum ve açıklayıcı)

Name EKİN

şimdi adımız arızaya çıktı tabi ne yazsak millete batıyor...ama Türkiyede bu tarz Amerikanvari yaşam sitili varmı ...Türk kadını sorumluluklarına önem verir...türk kadını çocuğunun kahvaltısına servise uğurlamasına ve varsa bir işi patrondan duymak istemeyeceği laflar için mesai saatine dikkat eder...Name hanım galiba babasının şirketinde çalışıyor...maddi özgürlüğü var...böyle gamsız olması gayet doğal...

bence sana allah daha cok versın demek duser ayrıca her ınsan kendı yaptıklarından sorumludur bırakta babası karıssın
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 15.09.2007 - 14:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mete_han, saçmalamışsın yine...
sonrada "Ne yazsak millete batıyor" diyorsun..
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 15.09.2007 - 14:19    Mesaj konusu: Re: Name EKİN'den Gizli Kaçamaklar Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mete_han demiş ki:

yani sizde waaooww şeklinde tempo tutmayın...böyle bir türk kadını portesi yok...

Yüreğinin götürdüğü yer ambiansı bizim formatımıza uymaz...

Ha babası zamanında bize ders verdi...Yakın dostu Emn.Müdürü Hikmet Doruk benimde polis teşkilatından bir ağabeyim sayılır...savunma dersleri aldık bize tecrübelerinden bahsetti...hani Name hanımı kötülemek için yazmadım bunları...az çok babasını tanırım...

Şimdi gazetelerde köşe yazan bazı sonradan motorcu hayali karakterler hayali motorlarıyla hayali yerlere ışınlanıyorlar...onlar rahatsız ediyor beni...Name hanımı tenzih ederim...

Adın bu tarz yanlış düşüncelerin ve yorum tarzının tersliği yüzünden arızaya çıktı bunu sende çok iyi biliyorsun.. Benim askere gideceğim günkü büyük kavgada bu siteden uzaklaştırılmanda gene yorumların ve dilin yüzünden olmuştu.. Eline bir fırsat verildi affedildin geri geldin bence biraz düzelmeye çalış Metecim.. Biraz düşün neden herkez benim ARIZA olduğumu düşünüyor? Sorun HERKEZdemi yoksa BENDEmi? Göz kırpıyorum
İnan bana çözümü kendi içinde bulacaksın..

Saygılar
mete_han
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: LEVENT-İSTANBUL

MesajTarih: 15.09.2007 - 14:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

benim hayat felsefem...gerçekler acıdır acıtır...

mantık çerçevesindeki tüm eleştirilere açığım...konumuz Name Ekin olduğuna göre beni konuşmaktan daha saçma bişey olamaz...
GOLYAT34
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 15.09.2007 - 14:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mete_han, ayrıca babasını tanımanın konuyla ne alakası var babasını tanıyınca istediğini söyleme hakkına mı sahip oluyorsun sen tasvip etmiyorsan çocuklarını başka doğrultuda yetiştirirsin sana uymuyor diye istediğin gibi konuşamazsın saygılar..
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki
1. sayfa (Toplam 8 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal