Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - kazadan sonra ingilizce konuşmuş:D

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

kazadan sonra ingilizce konuşmuş:D

kazadan sonra ingilizce konuşmuş:D
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
ercmnt84
Üye
Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 15.09.2007 - 12:44    Mesaj konusu: kazadan sonra ingilizce konuşmuş:D Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

http://www.haberturk.com/haber.asp?id=36292&cat=200&dt=2007/09/15

YA SEV YA TERKET !!!
Başa dön
ercmnt84 Çevrimdışı ercmnt84 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
yunusxy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 15.09.2007 - 12:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

az önce okudum çok ilginç bir olay ? ?
ercmnt84
Üye
Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 15.09.2007 - 12:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

biz konuşabildiğimize dua ederken adam lisan öğrenmiş kazadan sonra Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

YA SEV YA TERKET !!!
Başa dön
ercmnt84 Çevrimdışı ercmnt84 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
On7_li
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ÇanFrancisco

MesajTarih: 15.09.2007 - 12:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İlginç ama bana inandırıcı gelmedi...

Arbeit Macht Frei
Başa dön
On7_li Çevrimdışı On7_li Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Patriot99
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bostancı- Istanbul

MesajTarih: 15.09.2007 - 12:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Tamamen sallama bir haber.. Ulan millet o kadar kursa gidiyor, kazalara karışıyor, heyecan adrenalin yaşıyor da neden konuşamıyor peki ?

Adamın zaten ana dili ingilizce veya muhabirin gerizekalığı gibi bir sey bu haber..
Başa dön
Patriot99 Çevrimdışı Patriot99 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Zx12aLi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Konya

MesajTarih: 15.09.2007 - 13:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayret ya bende bişey alatayım bari,sadece duydum amerikada yapılan bir deneyde 4 tane yeni doğan çocuk bir eve kapatılıyor ve orda bakılıyor acaba hangi dili konuşacak diye,belli bi yaşa gelen çocuklar arapça konuşmaya başlıyor.

aLi BoZKuRT-MaDe İn KaYSeRi
Başa dön
Zx12aLi Çevrimdışı Zx12aLi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Yamakazi
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 15.09.2007 - 13:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

o bişeymi, ben en son kaza yaptığımda kendi lisanımı ürettim, yamanca!
hebele hübele hık gık mik bik... bişiler diyom ama kimse anlamıyo Gülümsüyorum
Başa dön
Yamakazi Çevrimdışı Yamakazi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
zigbog
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: »»»»»»izmiRR««««««

MesajTarih: 15.09.2007 - 13:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

alla alla çok ilgin bundan sonra ingilizce sınavlarından önce 1 porsiyon kaza alıyım ben Çok gülüyorum Çok gülüyorum Delirdim

onur_zigbog@hotmail.com zigbog-@hotmail.com
Başa dön
zigbog Çevrimdışı zigbog Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
samiakkin
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: DATÇA

MesajTarih: 15.09.2007 - 13:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dur bende kafayı vurayım bi masaya bakalım ne konuşcam
Başa dön
samiakkin Çevrimdışı samiakkin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 15.09.2007 - 13:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allahtan istiklal marşını tersten okumamış Dil çıkarıyorum
http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu Gülümsüyorum
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Rifat_Tosun
Üye
Üye

Nereden: DENIZLI

MesajTarih: 15.09.2007 - 13:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Zx12aLi demiş ki:
hayret ya bende bişey alatayım bari,sadece duydum amerikada yapılan bir deneyde 4 tane yeni doğan çocuk bir eve kapatılıyor ve orda bakılıyor acaba hangi dili konuşacak diye,belli bi yaşa gelen çocuklar arapça konuşmaya başlıyor.

böyle bi deney hiç olmamıştır ve bu tamamen dincilerin uydurmasından ibarettir yeni doğan cocuğun dil öğrenebilmesi etkileştiği toplumda konuşulan dile bağlıdır.
kısaca yeni doğan bi ingiliz çocuğu türkçe konuşulan bi toplumda tutarsanız türkçe öğrenir eğer hiç konuşulmayan bir yerde büyütürseniz hiç konuşamaz sadece sesler çıkarır ve kendi anlatım tekniklerini geliştirebilir
Başa dön
Rifat_Tosun Çevrimdışı Rifat_Tosun Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Patriot99
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bostancı- Istanbul

MesajTarih: 15.09.2007 - 14:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Konuyla tam alakası yok ama şöyle bir şey...

Sanırım Hollanda'da metroda iken yapılan bir deney.. Gavurların çocukları sessiz sessiz ağlıyor.. Nerede avazı çıktığı kadar bağıran bir bebe var ise bir Türk işçisinin oğlu veya kızı ?

Buna ne diyeceksiniz ?

Genlerden kaynaklanıyor gibi mi ?
Başa dön
Patriot99 Çevrimdışı Patriot99 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Zlatina
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bursa - Sofya

MesajTarih: 15.09.2007 - 14:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Uydurma demişsiniz bi ihtimal var mutlaka ama birde olayın diğer yüzünü düşünün.
Çoğunuz nöroloji eğitimi almış, bu dalda uzman kişiler gibi alaycı yorumlar yapmışsınız.
Bu hayatta olmaz diye bişey yok unutulmasın lütfen Bravo

s"O"ciety ŞİMDİ ASKER... ŞIRNAK / Akdizgin...
ŞaFaK çifte düştü Çok gülüyorum
Başa dön
Zlatina Çevrimdışı Zlatina Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Zx12aLi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Konya

MesajTarih: 15.09.2007 - 15:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Rifat_Tosun, bilemem iddiada edemem sadece duydum.haklısındır doğrudur.

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

Yamakazi, Delirdim Delirdim Alkışlıyorum Alkışlıyorum

aLi BoZKuRT-MaDe İn KaYSeRi
Başa dön
Zx12aLi Çevrimdışı Zx12aLi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
oskyy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 15.09.2007 - 15:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yamakazi, Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum hahahahahha Çok gülüyorum süperdi Çok gülüyorum
Başa dön
oskyy Çevrimdışı oskyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.18 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal