hayret ya bende bişey alatayım bari,sadece duydum amerikada yapılan bir deneyde 4 tane yeni doğan çocuk bir eve kapatılıyor ve orda bakılıyor acaba hangi dili konuşacak diye,belli bi yaşa gelen çocuklar arapça konuşmaya başlıyor. _________________ BoZKuRT MD
aLi BoZKuRT-MaDe İn KaYSeRi
hayret ya bende bişey alatayım bari,sadece duydum amerikada yapılan bir deneyde 4 tane yeni doğan çocuk bir eve kapatılıyor ve orda bakılıyor acaba hangi dili konuşacak diye,belli bi yaşa gelen çocuklar arapça konuşmaya başlıyor.
böyle bi deney hiç olmamıştır ve bu tamamen dincilerin uydurmasından ibarettir yeni doğan cocuğun dil öğrenebilmesi etkileştiği toplumda konuşulan dile bağlıdır.
kısaca yeni doğan bi ingiliz çocuğu türkçe konuşulan bi toplumda tutarsanız türkçe öğrenir eğer hiç konuşulmayan bir yerde büyütürseniz hiç konuşamaz sadece sesler çıkarır ve kendi anlatım tekniklerini geliştirebilir
Kayıt: Mar 27, 2007 Mesajlar: 792 Nereden: Bostancı- Istanbul
Tarih: 15.09.2007 - 14:13 Mesaj konusu:
Konuyla tam alakası yok ama şöyle bir şey...
Sanırım Hollanda'da metroda iken yapılan bir deney.. Gavurların çocukları sessiz sessiz ağlıyor.. Nerede avazı çıktığı kadar bağıran bir bebe var ise bir Türk işçisinin oğlu veya kızı ?
Tarih: 15.09.2007 - 14:20 Mesaj konusu:
Uydurma demişsiniz bi ihtimal var mutlaka ama birde olayın diğer yüzünü düşünün.
Çoğunuz nöroloji eğitimi almış, bu dalda uzman kişiler gibi alaycı yorumlar yapmışsınız.
Bu hayatta olmaz diye bişey yok unutulmasın lütfen _________________ Satanist kesen psikopat kedi!
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız