fotoğraf eklemenin inceliklerini bir türlü çözemedim.İstyorumki alt alta hiç birini tıklamadan rahat incelebileceğiniz şekilde büyük olsun istyorum ama bir türlü olmuyor. kusura bakmayın.
Tarih: 15.09.2007 - 23:48 Mesaj konusu:
Yamakazi, haklısın görüntüyü biraz bozmuş ama boşver bakmasınlar orayada _________________ And i still wonder if u ever wonder the same
And i still wonder...
iyi düşünmüşsün vede şeffaf birşey olmasıda iyi olmuş fazla göze çarpmaz....... _________________ motorcu_haso2146@hotmail.com
motor: cbr125r repsol(SATILIKTIR)
Tarih: 17.09.2007 - 08:51 Mesaj konusu:
Bu işi şeffaf mikadan yapmamın sebebi görüntü için arkadaşlar.Biraz geriden hiç fark edlmyor.Ancak yakından bakınca görünüyor.Fotoğraf çekerken de motorun kirli olduğu zamanı seçtim. Eleştirilerinz için teşekkkürler.
Kayıt: Mar 05, 2004 Mesajlar: 3973 Nereden: Balmumcu, Istanbul
Tarih: 17.09.2007 - 13:31 Mesaj konusu:
Guzel olmus. Kisin cok faydasini goreceksin. Kisin motosiklet kullanmanin soguktan dolayi ne kadar zor oldugunu bilirim.
Hadi benim durumum icin cok zor degil. Ben topu topu 15 dak. sabah, 15 dak. aksam motosikletin ustunde oluyorum. Ve de scooter. Bacaklarim kapali, ruzgar yemiyor. Ama kuryelerin butun gun motosikletin ustunde neler cektiklerini tahmin edebiliyorum.
O yuzden mantikli ve guzel bir calisma olmus. Gule gule kullan... _________________ R1 Hedef
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız