Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Arkadaşlar bakarmısınız mikalarımı beğenecekmisniz?

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Arkadaşlar bakarmısınız mikalarımı beğenecekmisniz?

Arkadaşlar bakarmısınız mikalarımı beğenecekmisniz?
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Aksesuar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
doblocu38
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KAYSERY

MesajTarih: 15.09.2007 - 13:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

malum havalar serinledi. rüzgarın dizlere vurmaması için yaptığım mikaları sizede gösterip görüşlerinizi almak istedim.Bakalım beğenecekmisiniz.[IMG]http://img[IMG]http://img356[URL=http://img259.imageshack.us/my.php?image=dsci0005co5.jpg].imageshack.us/img356/8094/dsci0004kz6.th.jpg[/IMG]205.imageshack.us/img205/2/dsci0001jf6.th.jpg[/IMG][/URL]

Son Mesajdan 3 dakika sonra eklendi:

fotoğraf eklemenin inceliklerini bir türlü çözemedim.İstyorumki alt alta hiç birini tıklamadan rahat incelebileceğiniz şekilde büyük olsun istyorum ama bir türlü olmuyor. kusura bakmayın.
Başa dön
doblocu38 Çevrimdışı doblocu38 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Yamakazi
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 15.09.2007 - 13:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hocam umarım eleştiriye açıksındır; görsel olarak vasat olmuş ama kış şartlarında oldukça işlevsel olacaktır diye düşünüyorum.
Başa dön
Yamakazi Çevrimdışı Yamakazi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
designserhat
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ist/ gop/ baglarbasi/zngldk/alapli

MesajTarih: 15.09.2007 - 13:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence güzel olmuş ya iyi fikir Bravo
designserhat Çevrimdışı designserhat Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
chey_kho
Üye
Üye

Nereden: afyonkarahisar

MesajTarih: 15.09.2007 - 22:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

BENCEDE GÜZEL OLMUŞ Bravo
Başa dön
chey_kho Çevrimdışı chey_kho Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
shadowmania
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: BatIdan1yERden

MesajTarih: 15.09.2007 - 23:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yamakazi, haklısın görüntüyü biraz bozmuş ama boşver bakmasınlar orayada Gülümsüyorum
shadowmania Çevrimdışı shadowmania Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
racingdelisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: İZMİR/çeşme

MesajTarih: 16.09.2007 - 00:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

iyi düşünmüşsün vede şeffaf birşey olmasıda iyi olmuş fazla göze çarpmaz.......
racingdelisi Çevrimdışı racingdelisi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
themostfast
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Yst_Avr ARh(+)

MesajTarih: 16.09.2007 - 00:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

doblocu38, Emeğine ellerine sağlık İyi fikir

http://www.youtube.com/watch?v=NxIgeze7peU
Başa dön
themostfast Çevrimdışı themostfast Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kaancoleman
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Büyükçekmece/İstanbul

MesajTarih: 16.09.2007 - 00:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bravo +10 Eline sağlık...

güzel fikir İyi fikir

www.motokolik.com

Başa dön
kaancoleman Çevrimdışı kaancoleman Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
doblocu38
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 17.09.2007 - 08:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu işi şeffaf mikadan yapmamın sebebi görüntü için arkadaşlar.Biraz geriden hiç fark edlmyor.Ancak yakından bakınca görünüyor.Fotoğraf çekerken de motorun kirli olduğu zamanı seçtim. Eleştirilerinz için teşekkkürler.
Başa dön
doblocu38 Çevrimdışı doblocu38 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
boraks250
Üye
Üye

Nereden: ZONGULDAK

MesajTarih: 17.09.2007 - 09:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Gayet başarılı olmuş. Paylaştığın için teşekkürler. Bravo
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: KUŞADASI

MesajTarih: 17.09.2007 - 09:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

emeğe saygı güzel olmuş
doblocu38
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 17.09.2007 - 13:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

genelde beğenilmesine sevindim arkadaşlar.hepinize de teşekkür ederim.Fikirleriniz benim içn önemli.
Başa dön
slowokan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Balmumcu, Istanbul

MesajTarih: 17.09.2007 - 13:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Guzel olmus. Kisin cok faydasini goreceksin. Kisin motosiklet kullanmanin soguktan dolayi ne kadar zor oldugunu bilirim.

Hadi benim durumum icin cok zor degil. Ben topu topu 15 dak. sabah, 15 dak. aksam motosikletin ustunde oluyorum. Ve de scooter. Bacaklarim kapali, ruzgar yemiyor. Ama kuryelerin butun gun motosikletin ustunde neler cektiklerini tahmin edebiliyorum.
O yuzden mantikli ve guzel bir calisma olmus. Gule gule kullan... Alkışlıyorum
crazy_81
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: iskeletler diyarından(Düzce)

MesajTarih: 17.09.2007 - 13:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

10 numara Bravo
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 17.09.2007 - 13:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Aksesuar'a taşıyorum

[/url]
Başa dön
kivanckaplan Çevrimdışı kivanckaplan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Aksesuar Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal