Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - MOTOR DELİSİ İftar Çadırı Yardım Kampanyası.

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

MOTOR DELİSİ İftar Çadırı Yardım Kampanyası.

MOTOR DELİSİ İftar Çadırı Yardım Kampanyası.
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
HalilRR
Site Admin
Site Admin

Nereden: ...:::iZMiR:::...

MesajTarih: 15.09.2007 - 14:44    Mesaj konusu: MOTOR DELİSİ İftar Çadırı Yardım Kampanyası. Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar.

Motor Delileri olarak Doğaya ve Eğitime karşı olan duyarlılığımızı gösterdik ve herzamanda göstereceğiz.Peki 11 Ayın Sultanı bu Ramazan ayında, tuttuğu orucu açacak iki lokma ekmek bulamayan yoksul insanların olduğunuda düşündük mü hiç?

Ve bu insanların kendilerine yemek bulduğu bu iftar çadırlarının masraflarını kimin karşıladığını merak ettikmi?

Belki bazıları devlet tarafından karşılanıyor ama çoğu, esnaflar,dernekler,iş adamları ve şahıslar tarafından karşılanıyor.

Ve madem biz herşeye bu kadar duyarlıyız, neden bu konuda da duyarlı olmayalım dedik ve kampanya başlattık.Yapmış olduğumuz görüşme sonrasında 1500 kişilik bir çadırın bir iftarlık masrafını karşılama yoluna girdik.

Kişi başı yemeğin 3,00 YTL olduğu bu uygulamada bir akşamlık masraf 4.500,00 YTL.

Ve karşılayacağımız bu akşamda yardım yapan arkadaşlarımız, bu yemeğe misafir olarak davet edilecekler.O atmosferi birlikte yaşamak için...

Durumu müsait olan arkadaşlarımın bu konuda göstereceği duyarlılıktan dolayı şimdiden teşekkür ederim.

Bu kampanya BESİAD tarafından organize edilmekte ve kağıt üzerinde belgelendirilecektir Bravo

Kimler bu gecede kaç kişinin yemeğini paylaşmak, kaç kişinin hayır duasını almak ve alacağı sevaba ortak olmak ister???

En son HalilRR tarafından 16.09.2007 - 13:41 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Başa dön
HalilRR Çevrimdışı HalilRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
crazy_81
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: iskeletler diyarından(Düzce)

MesajTarih: 15.09.2007 - 15:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HalilRR, helal olsun abım Alkışlıyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 15.09.2007 - 15:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tebrik ederim..
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 15.09.2007 - 15:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tebrikler peki yardımlar nereye ne şekilde ne güne ayrıntılı bilgi varmı yoksa kotayı dolduruncamı gerçekleşecek
Başa dön
erhaneek Çevrimdışı erhaneek Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
seker_portakali
Moderatör
Moderatör

Nereden: Gaziantepin sol üst kösesinden...

MesajTarih: 15.09.2007 - 15:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

halil abimm,ne güzel düşünmüşsün şu mubarek gündee,helal olsun Alkışlıyorum ...ama sadece İzmir'dekiler mi yardım edecek,bizde katkıda bulunmak isterdik... ?
Deli ol,aşık olma!Delilik şüphesiz akılsızlıktan iyidir.Delilik var olmuş bir zekanın yok oluşudur,aptallık var olmamış bir zekanın var olmamaya devam edişir.Deliliğin hiç olmazsa mazisi şanlı,aptallığın şerefli bir tarihi bile yok![/b:7eeab
Başa dön
seker_portakali Çevrimdışı seker_portakali Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
NighteXpresS
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 15.09.2007 - 15:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HalilRR, Halil abi büyüksün Ağlıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum
Allahım senin gibi nice insanlar versin hayır için hasenet için Bravo Bravo Bravo
Başa dön
NighteXpresS Çevrimdışı NighteXpresS Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
HalilRR
Site Admin
Site Admin

MesajTarih: 15.09.2007 - 15:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar sayı belli olsun önce de ona göre nasıl ödeyeceğinizi bildiririm.
Tam 1500 kişi toplayamayadabiliriz belki ama inanıyorum ki kolayca toplarız.

Son Mesajdan 12 dakika sonra eklendi:

Şimdilik durum şu;

Ben HalilRR 200 kişi

İbRRahim 200 kişi

Göksel 50 kişi

En son HalilRR tarafından 17.09.2007 - 17:06 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
crazy_girl_istanbul
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: kadıköy

MesajTarih: 15.09.2007 - 15:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

halil abi tebrik ederim çok güzel düşünmüşsün Alkışlıyorum
ASABİYİM AGRESİFİM
Başa dön
crazy_girl_istanbul Çevrimdışı crazy_girl_istanbul Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
didimli
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: aydın

MesajTarih: 15.09.2007 - 15:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bana kac kısı dusuyor abı
Başa dön
didimli Çevrimdışı didimli Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
DeM@NDe
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: iZmiЯ MD

MesajTarih: 15.09.2007 - 15:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HalilRR,mübarek ramazan gününde gerçekten de çok hayırlı bir şey düşünmüşsün tebrik ediyorum.. Alkışlıyorum

MD olarak gerekenin yapılacağına şüphen olmasın Bravo

En son DeM@NDe tarafından 15.09.2007 - 15:55 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
DeM@NDe Çevrimdışı DeM@NDe Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
HalilRR
Site Admin
Site Admin

MesajTarih: 15.09.2007 - 15:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

didimli, Sen kaç kişi dersen kardeşim Bravo
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 15.09.2007 - 15:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yemek günü tam olarak nzmn??belli mi,yoksa sayı netleşince mi belli olacak tam olarak......
şu açıdan soruyorum ki herkez kendini ona göre hazırlasın yardım edecek olan vatandaşlar Bravo
http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu Gülümsüyorum
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
designserhat
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ist/ gop/ baglarbasi/zngldk/alapli

MesajTarih: 15.09.2007 - 16:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum helal olsunn size Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
designserhat Çevrimdışı designserhat Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
OnurKaraca
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: HAYAL ETTIGIN YERDEN..!!!

MesajTarih: 15.09.2007 - 16:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HalilRR, yemegı verdıgınız gunu soleyınde bızde ıftara gelelım hehehe Çok gülüyorum Çok gülüyorum

onurkaraca19@hotmail.com
Başa dön
OnurKaraca Çevrimdışı OnurKaraca Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 15.09.2007 - 16:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

10UR1, dolaylı yoldan bende onu sordum ya zaten Dil çıkarıyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu Gülümsüyorum
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki
1. sayfa (Toplam 6 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal