Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 2008 Hayabusa pist performansı(video)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

2008 Hayabusa pist performansı(video)

2008 Hayabusa pist performansı(video)
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
babyboy
Üye
Üye

Nereden: Çorlu

MesajTarih: 15.09.2007 - 17:00    Mesaj konusu: 2008 Hayabusa pist performansı(video) Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Link

Link

Link

enjoy Gülümsüyorum Bravo
Başa dön
babyboy Çevrimdışı babyboy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
ryangt
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 15.09.2007 - 17:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

400 yaparmı bu alet Çok gülüyorum
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 15.09.2007 - 18:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok hantal geldi gözüme İstemiyorum
http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu Gülümsüyorum
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
proracing
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: Kawasakistan

MesajTarih: 15.09.2007 - 18:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

babyboy, paylaşım için teşekkürler Alkışlıyorum
ekamba, dayı hayabusaya ne dersin Dil çıkarıyorum
sana yakışır gibi Çok gülüyorum

özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
Başa dön
proracing Çevrimdışı proracing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
YamahaCryptonR
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: AKHİSAR

MesajTarih: 15.09.2007 - 18:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

şöle bı bakınca tamm duz yol ıcın ıdeal bı makına gıbı gelıo ama sankı vıraj ıcın dıılmıs gıbı duruo...
Başa dön
YamahaCryptonR Çevrimdışı YamahaCryptonR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 15.09.2007 - 18:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

proracing, yaşım genç,hiç işim olmaz hantal makineyle,
racing dediğin at gibi kıvrak olacak,her dediğine itaaat edecek
hayabusa alıp ta kawgamı edeyim motorla Dil çıkarıyorum
1000cc lik iyi şimdilik Bravo
http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu Gülümsüyorum
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
proracing
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: Kawasakistan

MesajTarih: 15.09.2007 - 18:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ekamba, şaka şaka dayı daha 15 sene var ALLAH ömür verirse bu makinalara binmeye
şimdilik 1000 cc'ler iyi Alkışlıyorum

özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
Başa dön
proracing Çevrimdışı proracing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
samiakkin
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: DATÇA

MesajTarih: 15.09.2007 - 19:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

paylaşım için tşk
Başa dön
samiakkin Çevrimdışı samiakkin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
sTaRt
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 15.09.2007 - 19:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar onun için ismi hayabusa.. onun için her babayiğidin harcı değil bu motosiklet.. Göz kırpıyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir/Amasya

MesajTarih: 15.09.2007 - 20:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motor bu işte var mı ötesi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kocaeli

MesajTarih: 15.09.2007 - 20:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sTaRt, Alkışlıyorum Alkışlıyorum aynen yaşla bi ilgisi yok ..artık 12 yaşında çocuklar biniyor 1000 cc racelere..haya farklı bi makine hantal felan değil
motorcusado
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 15.09.2007 - 21:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Beğenmedim Beğenmedim Beğenmedim
Başa dön
motorcusado Çevrimdışı motorcusado Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Zx12aLi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Konya

MesajTarih: 16.09.2007 - 15:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HaYaBuSa işte olay bitmiştir Alkışlıyorum Alkışlıyorum

aLi BoZKuRT-MaDe İn KaYSeRi
Başa dön
Zx12aLi Çevrimdışı Zx12aLi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kubi_speed
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: konya/beyşehir

MesajTarih: 17.09.2007 - 11:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bencede iyi bir makine sürüşüne güvenen virajda dans ettirir abi ne hantalı zıpkın gibi gaz yiyor kedi gibi manevra yapıyor tabi yaptırana oturaklı motor karizması var ağır siklet boksörde hantal görünür ama yeri gelince bir kelebek edasıyla süzülebilir bide bu yönden düşünün sayın ekamba bey ve çok muhterem proracing efendi OK Dans
volkankurul
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Konya

MesajTarih: 17.09.2007 - 11:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Süper makina, almak lazım bitane de bundan... Gülümsüyorum
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal