Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Çanakkale Md İftar Yemeği & Karting Fotoğrafları

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Çanakkale Md İftar Yemeği & Karting Fotoğrafları

Çanakkale Md İftar Yemeği & Karting Fotoğrafları
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
nofeaRR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çanakkale

MesajTarih: 16.09.2007 - 14:30    Mesaj konusu: Çanakkale Md İftar Yemeği & Karting Fotoğrafları Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çanakkale Çan ekibi toplanmaya başlıyoooooo Delirdim

ve buluşma noktamız cafeka.. uzunca bi bekleyişin ardından tam iftar vakti herkes burda:)

ve iftar menümüz.. oldukça doyurucuydu.. şahsen ben bile bi kısmını yiyemedim Şok oldum

başlangıç olarak gelen tabak bile gözümüzün doymasına yetti diyebilirim.. gerçi genelleme yapmamak lazım bazıları çok açmış Çok gülüyorum

bu fotoğraftanda belli olduğu üzere fotoğraf çekiyorum bi bakıııııınnnn diye kendimi parçalamama rağmen kimsede tık yoktu vallaa Gülümsüyorum

ve sonunda yavaş yavaş doyan insanlar.. mutlu gülen yüzler Çok gülüyorum

canım arkadaşım spirittwo en karizmatik bakışımızı atalım derken böyle bi manzara çıktı ortaya Gülümsüyorum

görüntüsü bile süperdi.. midedeki vermiş olduğu rahatlık ve doygunluk ve mutluluk hissini anlatamam..

kimse ellemeden çekeyim dedim sonra dayanamadım bi kaşık tadına baktım.. Gülümsüyorum

bi ara hesabı ödemek yerine niyeti bozup Bulgaristan'a kaçma hedefleri olan kıymetli misafirimiz Gülümsüyorum

herkes doymuş olmanın heyecanında.. ve kartinge gidiyoruz.. iddalar büyük tabi.. bi birincilik sevdası almış başını gitmiş.. ben varken ne mümkün dedim ama pek dinleyen olmadı... Çok gülüyorum

ve yine sol kol havada kendi kendime aşık hallerimden biri.. fotoğraf çekme işi genelde bana kalınca arada böyle şenlikler olması şart tabi:)

ve işte beklenen an.. büyük iddaların hesaplaşmaların başlayacağı yer Çok gülüyorum

ve aramıza sonradan katılan md nin neşeli üyelerinden kaptan hamido Göz kırpıyorum karşılıklı birbirimizi çekme derdindeyiz:)

ilk ekip pistlerde..

bence ben birinci oldum Delirdim Dans .. tüm almış olduğum darbelere rağmen yarışı bitirebilmiş olmam bile birincilik almam için yeterli bi sebep bence Çok gülüyorum yolda sürekli sıkıştırmalar çarpmalar şiddetle kınıyorum Sinirlendim

yarış arası toplu bi fotoğraf şart tabi.. içlerinde tek bayan üye olmama rağmen hiç bi zaman beni zor durumda bırakmayan her zaman saygıda kusur etmeyen bi dolu motordelisi...

burda duruyoruz amaç sadece poz vermek kask ondan yok hareket halindeyken kasksız değiliz.. şimdi polemik konusu olmasın önceden belirteyim

kaptan hamidoyla karşılıklı pozlarımızın devamı Dil çıkarıyorum

muhteşem bi geceydi.. uzun zamandan beri bu kadar çok keyif almamıştım.. bu kadar gülmemiştim.. katılan tüm deli arkadaşlarıma teşekkür ederim.. gelmeyenlere teessüflerimi ayrıca belirtirim Öfkeliyim çok şey kaçırdıkları kesin Çok gülüyorum fotoğrafları eklememde yardımcı olan canım arkadaşım Black_Night sanada ayrıca teşekkürler.. yoksa bizim fotoğrafları bekleyen sabırsız arkadaşlarım daha uzunca bi süre kafama vurabilirlerdi Gülümsüyorum
bu arada dışarda süper bi hava var.. ve yoldan deli gibi motor sesleri geliyo.. içim bi garip oldu... benim ne işim var Delirdim Delirdim evdeee Dans
pinar@motordelisi.com

En son nofeaRR tarafından 16.09.2007 - 14:38 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
nofeaRR Çevrimdışı nofeaRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Canakkaleli
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Balıkesir/Akçay

MesajTarih: 16.09.2007 - 14:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gerçekten çok güzel bir gece oldu ve bu organizasyon için organizatörümüze teşekkürlerimizi sunuyorum Bravo
ayrıca yarışan arkadaşlarımız süper görüntüler ortaya çıkardılar onlarada saygılarımı sunuyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

––––•[Çanakkaleli]•–––
canakkaleli1903@hotmail.com

En son Canakkaleli tarafından 16.09.2007 - 14:41 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
Canakkaleli Çevrimdışı Canakkaleli Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
society
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 16.09.2007 - 14:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

nofeaR6, Ooo Pınarcım coşmuşsunuz yine..
Çok şirin çıkmışsınız fotolarda hepiniz Çok gülüyorum
Önce açlığınız sonrada mutluluğunuz yüzünüzden belli oluyor valla fotolarda..
Eline sağlık fotolar için..Çanakkale MD yide tebrik ederim Alkışlıyorum
Eğlenceniz ve birlikteliğiniz daim olsun..Gülen yüzleriniz hiç solmasın Bravo
society Çevrimdışı society Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
On7_li
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ÇanFrancisco

MesajTarih: 16.09.2007 - 14:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Black_Night, fotoğrafları eklemede gösterdiğin gayretler için teşekkürler... Göz kırpıyorum Yoksa bizim gevşek organizatör 3 fotoğrafı ekleyemeyecekti Dil çıkarıyorum Zaten fotoğraflarıda fotoğrafa benzese, hiç bişey anlaşılmıyo Çok gülüyorum Dil çıkarıyorum Göz kırpıyorum

Arbeit Macht Frei
Başa dön
On7_li Çevrimdışı On7_li Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Hayabusa
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: KoNYa

MesajTarih: 16.09.2007 - 14:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sofrada krallar sofrası gibi olmuş,zengin bir menü gördüm Bravo

nofeaR6, ''Yine kendine aşık hallerinden biri'' serisinde yine çok güzel çıkmışın

Go-Kart yarışmasının 1. lerini göremedik ama.Onlar niye açıklanmadı Dil çıkarıyorum

nofeaR6 eline sağlık,fotolar ve organizasyon süper olmuş Bravo

AhMeT BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
Başa dön
Hayabusa Çevrimdışı Hayabusa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Canakkaleli_on7
Üye
Üye

Nereden: ÇaNaKKaLe qeçiLmeZz!!!

MesajTarih: 16.09.2007 - 14:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok qüzel Bir qece qeçirdik bu organizasyon için organizatörümüze teşekkürler Bravo

(çαηαккαℓє м∂)
Başa dön
Canakkaleli_on7 Çevrimdışı Canakkaleli_on7 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Canakkaleli
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Balıkesir/Akçay

MesajTarih: 16.09.2007 - 14:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

On7_li haksızlık etmeyelim şimdi organizatörümüze valla bırakır giderse ne yaparız o olmadan Gülümsüyorum

––––•[Çanakkaleli]•–––
canakkaleli1903@hotmail.com
Başa dön
Canakkaleli Çevrimdışı Canakkaleli Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
On7_li
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ÇanFrancisco

MesajTarih: 16.09.2007 - 14:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Black_Night demiş ki:
On7_li haksızlık etmeyelim şimdi organizatörümüze valla bırakır giderse ne yaparız o olmadan Gülümsüyorum

Hakkını yemiyoruz tabi, büyük emekleri var göz ardı edilemez. Gevşek falan ama bi tane bizim organizatörümüz Gülümsüyorum Göz kırpıyorum Alkışlıyorum

Arbeit Macht Frei
Başa dön
On7_li Çevrimdışı On7_li Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
freewing
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 16.09.2007 - 14:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Güzel geçmiş afiyet şeker olsun. Bazı makinaları değiştirmeniz gerek sanırım. (Foto). Bu arada gece körü güneş şemsiyesi kimin üzerinde açık durur? Gülümsüyorum Tabiiki delilerin Çok gülüyorum

Başa dön
freewing Çevrimdışı freewing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
ali_42
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 16.09.2007 - 14:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

nofeaR6, allah kabul etsin iftar sofrası harika resimler güzel
paylaşım için teşekkürler Bravo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/avrupayakası

MesajTarih: 16.09.2007 - 15:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

nofeaR6, canım ne güzel bir akşam yaşanmış süper bir iftar ve ardından güzel bir karting tebrik ediyorum seni Alkışlıyorum
flaşsız çekim yapılmış sanırım karanlık kareler Göz kırpıyorum
çanakkale md eğlenceniz dostluğunuz daim olsun... Bravo
dezanj Çevrimdışı dezanj Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
nofeaRR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çanakkale

MesajTarih: 16.09.2007 - 15:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Black_Night, Katıldığın için.. Akçay'dan buraya kadar gelip bizi yalnız bırakmadığın için .. Bazı arkadaşlar gibi gelicem deyip bekletip gelmemezik yapmadığın için.. sonra bide utanmadan hala daha üstüne bana laf atmadığın için asıl ben sana teşekkür ederim.. Çok gülüyorum
society, teşekkür ederim şeker.. gerçekten çok eğlenceliydi.. yani bi ara o kadar çok güldüm ki ağzım açık kalmış ses çıkmıyo sonradan farkettim Çok gülüyorum
On7_li, Sinirlendim kusura bakmayın paşa hazretleri elimizden gelen budur daha iyisini yapan varsa buyrun çıksın.. Dil çıkarıyorum Çok gülüyorum haaa bu arada sizi göremedik aramızda.. yoksa fotoğraflardan izlemek daha mı cazip geldi??
canım benim bi dahaki sefer hep beraber oluruz inşallahh..
HaYaBuSa, Göz kırpıyorum teşekkür ederim canım benim.. gözünün güzelliğii:)
söylüyorum işte birinci beniiimmm Çok gülüyorum aksini idda eden, tersini ispatlayabilen var mı Çok gülüyorum
Canakkaleli_on7, katıldığın için teşekkürler.. bi dahaki organizasyonlarda yine beklyoruz Gülümsüyorum
freewing, az yediğim bi sıra ilk işim bu fotoğraf makinası işini halletmek olucak Göz kırpıyorum yani bu arada hayran kaldım ayrıntılardaki dikkatine.. işte kiminin şemsiyesi.. kiminin şapkası.. Çanakkale rüzgarını senelerdir hissedipte etkilenmemek mümkün değil tabi Çok gülüyorum
ali_42, Amin.. Teşekkür ederiz..

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

dezanj, şekerim , işte dediğim gibi fotoğraf makinasıyla ilgili bikaç sorun yaşadık.. zaten bu yüzden biraz bekledik.. ama olduğu kadar işte:)
senide bekleriz bi dahaki seferee Göz kırpıyorum
pinar@motordelisi.com

En son nofeaRR tarafından 16.09.2007 - 15:26 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
nofeaRR Çevrimdışı nofeaRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kaRRdelen
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ...:::Tam 35 EgE...::: izmir MD A rh+

MesajTarih: 16.09.2007 - 15:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

nofeaR6, Yine harika bir buluşmaya imza atmışsınız çanakkale MD olarak tebrik ederim canım Göz kırpıyorum

Fotolar harika Bravo ekliycem diye neler çektiğini bizzat biliyorum Şok oldum Çok gülüyorum

“İzmir’in denizi kız,Kızı deniz kokar!..”...
Başa dön
kaRRdelen Çevrimdışı kaRRdelen Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
razor_18
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: balykesir

MesajTarih: 16.09.2007 - 15:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

nofeaR6 olmadı ama Black_Night a o kadar teşekkür bize yok mu teşekkür Dil çıkarıyorum neyse şaka yapıyorum herkese teşekkür ediyorum çok güzel bir gece geçirdik Bravo
Başa dön
razor_18 Çevrimdışı razor_18 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 16.09.2007 - 15:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bravo
http://www.metacafe.com/watch/1715814// 06 r1 299+ gece kuşu Gülümsüyorum
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.19 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal