Tarih: 16.09.2007 - 14:30 Mesaj konusu: Çanakkale Md İftar Yemeği & Karting Fotoğrafları
Çanakkale Çan ekibi toplanmaya başlıyoooooo
ve buluşma noktamız cafeka.. uzunca bi bekleyişin ardından tam iftar vakti herkes burda:)
ve iftar menümüz.. oldukça doyurucuydu.. şahsen ben bile bi kısmını yiyemedim
başlangıç olarak gelen tabak bile gözümüzün doymasına yetti diyebilirim.. gerçi genelleme yapmamak lazım bazıları çok açmış
bu fotoğraftanda belli olduğu üzere fotoğraf çekiyorum bi bakıııııınnnn diye kendimi parçalamama rağmen kimsede tık yoktu vallaa
ve sonunda yavaş yavaş doyan insanlar.. mutlu gülen yüzler
canım arkadaşım spirittwo en karizmatik bakışımızı atalım derken böyle bi manzara çıktı ortaya
görüntüsü bile süperdi.. midedeki vermiş olduğu rahatlık ve doygunluk ve mutluluk hissini anlatamam..
kimse ellemeden çekeyim dedim sonra dayanamadım bi kaşık tadına baktım..
bi ara hesabı ödemek yerine niyeti bozup Bulgaristan'a kaçma hedefleri olan kıymetli misafirimiz
herkes doymuş olmanın heyecanında.. ve kartinge gidiyoruz.. iddalar büyük tabi.. bi birincilik sevdası almış başını gitmiş.. ben varken ne mümkün dedim ama pek dinleyen olmadı...
ve yine sol kol havada kendi kendime aşık hallerimden biri.. fotoğraf çekme işi genelde bana kalınca arada böyle şenlikler olması şart tabi:)
ve işte beklenen an.. büyük iddaların hesaplaşmaların başlayacağı yer
ve aramıza sonradan katılan md nin neşeli üyelerinden kaptan hamido karşılıklı birbirimizi çekme derdindeyiz:)
ilk ekip pistlerde..
bence ben birinci oldum .. tüm almış olduğum darbelere rağmen yarışı bitirebilmiş olmam bile birincilik almam için yeterli bi sebep bence yolda sürekli sıkıştırmalar çarpmalar şiddetle kınıyorum
yarış arası toplu bi fotoğraf şart tabi.. içlerinde tek bayan üye olmama rağmen hiç bi zaman beni zor durumda bırakmayan her zaman saygıda kusur etmeyen bi dolu motordelisi...
burda duruyoruz amaç sadece poz vermek kask ondan yok hareket halindeyken kasksız değiliz.. şimdi polemik konusu olmasın önceden belirteyim
kaptan hamidoyla karşılıklı pozlarımızın devamı
muhteşem bi geceydi.. uzun zamandan beri bu kadar çok keyif almamıştım.. bu kadar gülmemiştim.. katılan tüm deli arkadaşlarıma teşekkür ederim.. gelmeyenlere teessüflerimi ayrıca belirtirim çok şey kaçırdıkları kesin fotoğrafları eklememde yardımcı olan canım arkadaşım Black_Night sanada ayrıca teşekkürler.. yoksa bizim fotoğrafları bekleyen sabırsız arkadaşlarım daha uzunca bi süre kafama vurabilirlerdi
bu arada dışarda süper bi hava var.. ve yoldan deli gibi motor sesleri geliyo.. içim bi garip oldu... benim ne işim var evdeee _________________ nofeaRR*pınaRR*hondaRR*pınişk*
pın isk
Im still afraid, but Im stronger than my fear
pinar@motordelisi.com
En son nofeaRR tarafından 16.09.2007 - 14:38 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Kayıt: Aug 27, 2005 Mesajlar: 3046 Nereden: Balıkesir/Akçay
Tarih: 16.09.2007 - 14:31 Mesaj konusu:
gerçekten çok güzel bir gece oldu ve bu organizasyon için organizatörümüze teşekkürlerimizi sunuyorum
ayrıca yarışan arkadaşlarımız süper görüntüler ortaya çıkardılar onlarada saygılarımı sunuyorum _________________ ––––•[Çanakkaleli]•–––
canakkaleli1903@hotmail.com
En son Canakkaleli tarafından 16.09.2007 - 14:41 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
nofeaR6, Ooo Pınarcım coşmuşsunuz yine..
Çok şirin çıkmışsınız fotolarda hepiniz
Önce açlığınız sonrada mutluluğunuz yüzünüzden belli oluyor valla fotolarda..
Eline sağlık fotolar için..Çanakkale MD yide tebrik ederim
Eğlenceniz ve birlikteliğiniz daim olsun..Gülen yüzleriniz hiç solmasın _________________ s''O''ciety şimdi asker Şırnak Akdizgin-Komando
Kayıt: Aug 27, 2005 Mesajlar: 3046 Nereden: Balıkesir/Akçay
Tarih: 16.09.2007 - 14:46 Mesaj konusu:
On7_li haksızlık etmeyelim şimdi organizatörümüze valla bırakır giderse ne yaparız o olmadan _________________ ––––•[Çanakkaleli]•–––
canakkaleli1903@hotmail.com
Güzel geçmiş afiyet şeker olsun. Bazı makinaları değiştirmeniz gerek sanırım. (Foto). Bu arada gece körü güneş şemsiyesi kimin üzerinde açık durur? Tabiiki delilerin _________________ There is no avoiding war it can only advantage of your enemy...
Kayıt: Dec 10, 2006 Mesajlar: 1316 Nereden: istanbul/avrupayakası
Tarih: 16.09.2007 - 15:04 Mesaj konusu:
nofeaR6, canım ne güzel bir akşam yaşanmış süper bir iftar ve ardından güzel bir karting tebrik ediyorum seni
flaşsız çekim yapılmış sanırım karanlık kareler
çanakkale md eğlenceniz dostluğunuz daim olsun... _________________ [b:04ff290957]MÜLTECİ...![/b:04ff290957]
[b:04ff290957]Mülteci...![/b:04ff290957]
Tarih: 16.09.2007 - 15:11 Mesaj konusu:
Black_Night, Katıldığın için.. Akçay'dan buraya kadar gelip bizi yalnız bırakmadığın için .. Bazı arkadaşlar gibi gelicem deyip bekletip gelmemezik yapmadığın için.. sonra bide utanmadan hala daha üstüne bana laf atmadığın için asıl ben sana teşekkür ederim.. society, teşekkür ederim şeker.. gerçekten çok eğlenceliydi.. yani bi ara o kadar çok güldüm ki ağzım açık kalmış ses çıkmıyo sonradan farkettim On7_li, kusura bakmayın paşa hazretleri elimizden gelen budur daha iyisini yapan varsa buyrun çıksın.. haaa bu arada sizi göremedik aramızda.. yoksa fotoğraflardan izlemek daha mı cazip geldi??
canım benim bi dahaki sefer hep beraber oluruz inşallahh..
HaYaBuSa, teşekkür ederim canım benim.. gözünün güzelliğii:)
söylüyorum işte birinci beniiimmm aksini idda eden, tersini ispatlayabilen var mı Canakkaleli_on7, katıldığın için teşekkürler.. bi dahaki organizasyonlarda yine beklyoruz freewing, az yediğim bi sıra ilk işim bu fotoğraf makinası işini halletmek olucak yani bu arada hayran kaldım ayrıntılardaki dikkatine.. işte kiminin şemsiyesi.. kiminin şapkası.. Çanakkale rüzgarını senelerdir hissedipte etkilenmemek mümkün değil tabi ali_42, Amin.. Teşekkür ederiz..
Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:
dezanj, şekerim , işte dediğim gibi fotoğraf makinasıyla ilgili bikaç sorun yaşadık.. zaten bu yüzden biraz bekledik.. ama olduğu kadar işte:)
senide bekleriz bi dahaki seferee _________________ nofeaRR*pınaRR*hondaRR*pınişk*
pın isk
Im still afraid, but Im stronger than my fear
pinar@motordelisi.com
En son nofeaRR tarafından 16.09.2007 - 15:26 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız