Tarih: 17.09.2007 - 09:48 Mesaj konusu:
güzel başladı buluşmamız.
yeni üyelemiz extradark (ünsal) tanıştığımıza memnun oldum.
Ayrıca 2007 kırmızı beyaz R1 i ile gelen Abdullah abi görsel şölen yaşattı bizlere
otobana çıktığımızda orada bikaç motorcu daha vardı.
onların kalkışlarını izledik, dayanamadık bir iki de ben kalktım GT650R ile.
rakip olarak K5 ve 600RR ı gözüme kestirsemde ikisi de ilk 2 vitesten sonra kafama çaktılar
teker denemeleri yaptım, hele bi ara arkaya aşıyodum resmen
asfalt güzel olunca demekki kaldırmak zor olmuyomuş
yavaş yavaş bu teker işini de çözdüm gibi ama stopie yapamıorum hala
abisine kan verdiğimiz Konyalı Şahin abi de geldi ama bak foto almayı unutmuşuz ne aptallık
çam sakızı çoban armağanı dediği güzelim tatlıları götürdü oruç tutmayanlar
oradan Eymir e geçiyorduk ki Oran yolunda kaza ile karşılaştık.
gerçekten çok üzücü bi o kadarda hayret uyandıran bi kazaydı.
sürücü biyerde, motorun ön teker 100mt ilerde ondan 200mt ilerde de motorun arka kısmı duruyodu.
bir geldiğimizde ilkyardım ekibi kalp masajı ve suni solunum yapıyordu.
bacakları 8 olmuştu ve kemikler dışardaydı
herhangi bi yaşam belirtisi sezemedim ama sedyeye koymalarına ve ambulansa yüklemelerine yardım ettim.
nefes alıyor falan dediler ama sanırım oradaki arkadaşlarını olaya yavaştan alıştırmak için öyle dediler
gazi hastanesine götürdüler, mustafa abi de oraya gitti. ailesi gelmiş yıkılmışlar.
inanın çok kötü üzücü bir durum. Allah kimsenin başına böyle olaylar getirmesin
O moral bozukluğu ile dağılıp eve mi gidelim dedik, sonra iftara daha vakit olduğunu düşündük.
evde kafayı yememek için Eymir e gittik ama öle ruh gibi oturuyoduk birbirimize bakarak.
Hala kazanın etkisindeydik hepimiz. iftarlarımızı evde açmamızın uygun olacağını düşünerek oradan dağıldık.
gece de çok zor geçti benim, gördüklerimi unutmam imkansız gibi.
Allah ailesine sabır versin, lütfen dikkatli olalım uygun olmayan yollarda sürat yapmayalım!!!
Tarih: 17.09.2007 - 10:21 Mesaj konusu:
gerçketende ilk fotoğraflara bakarken içim heycanlandı.. şahane motorlar güler yüzlü insanlar.. bende klavye arkaası gazcıları gibi hemen pozumu yapıp orda olsam alırdım kesin anahtarlarınızı demek istiyorum
kaza haberi gerçekten çok üzücü olmuş.. artık söyleyecek bişey bile bulamıyorum.. Allah yardımcıları olsun..
sizin gittiğiniz yol gayet güzel olmasına rağmen çk dikkat edin.. hiç birinize bişey olmasın lütfen.. _________________ nofeaRR*pınaRR*hondaRR*pınişk*
pın isk
Im still afraid, but Im stronger than my fear
pinar@motordelisi.com
Kayıt: Mar 16, 2006 Mesajlar: 1290 Nereden: YOLDAKİ GÖLGESİZLERDEN
Tarih: 17.09.2007 - 10:27 Mesaj konusu:
çok güzel kareler kaza haberi olmasaydi daha keyfli olacaği kesin.Yinede paylaşimin için teşekürler.ALLAH hepimizi KAZADAN BELADAN KORUSUN İNŞALLAH . _________________
Tarih: 17.09.2007 - 10:49 Mesaj konusu:
Valla dün öyle bi uğrayım dedim uzun zamandır uğrayamıyodum. Sizleri gördüm neşem yerine geldi ne diim ama iyiki gelmeyip eve gitmişim de görmemişim kazayı moralim bu görüntülere bile bozuldu ki görseydim ne olurdu tahmin bile edemiyorum yani
Tarih: 17.09.2007 - 10:55 Mesaj konusu:
herşey güzel olmuşda o kaza tüm morallleri sıfırlamış,, allah rahmet eylesin tekrar,ailesine sabır versin. _________________ E. OBAKAN
ya istiklal ya ölüm...
alemin kralı carsı herkeze jarsı
Tarih: 17.09.2007 - 11:14 Mesaj konusu:
TayDen, Taylan abi çok güzel devam etmiş fakat sonu biraz hüzün olmuş ALLAH rahmet eylesin ölen arkadaşada mekanı cennet olsun.
PAYLAŞIM İÇİN TEŞEKKÜRLER. _________________ ÇağLar BALCI A RH(+)
çok güzel bi hafta sonu oluyor iken kaza herşeyi berbat etmiş.aranızda işlerim nedeniyle olamadığım için çok üzgünüm.inşallah çarşambaya görüşürüz.bi daha 200 ün üzerine cıkarsam tutun len beni,kulagımı cekin bişiler yapın ,kimsede sürat yapmasın. _________________ BLACK-RED
06 ET 6609
TayDen,fotolar gerçekten güzel görünüyor.Ta ki kaza anına kadar Bu tür şeylerle bu aralar sık karşılaşıyoruz ne yazıkki.Sizlerinde böyle bir kazaya şahit olmanız gerçekten kötü.Hele ki bir motorcu olarak...Lütfen çok dikkatli olalım arkadaşlar...Artık bu kazalar son bulsun... _________________ MD ZEYBEK TEAM Meleği ...A True Friend is like Another Me...
Tarih: 17.09.2007 - 11:46 Mesaj konusu:
TayDen, ALLAH neşenizi ve keyfinizi bozmasın inşallah.erkanlardamı m.d ANKARA üyesi oldu çok sevindirici
paylaşım için teşekkürler _________________ özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
Kayıt: Nov 24, 2006 Mesajlar: 5275 Nereden: united states of KONYA
Tarih: 17.09.2007 - 12:13 Mesaj konusu:
TayDen, canerdemir79,güzel bir hafta sonu geçirmişsiniz kaza haberi hepimizin moralini bozdu birdaha yaşanması dileğiyle
paylaşım için teşekkürler
bu arada deniz fena yakalanmış ama yerleşim alanı dışında olduğu için problem olmaz rahat olsun _________________
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız