Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Ankara MD / 16.09.2007 / HaftaSonu Fotoları......

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Ankara MD / 16.09.2007 / HaftaSonu Fotoları......

Ankara MD / 16.09.2007 / HaftaSonu Fotoları......
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
TayDen
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 17.09.2007 - 09:26    Mesaj konusu: Ankara MD / 16.09.2007 / HaftaSonu Fotoları...... Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Başlarda oldukça keyifli başlayan ancak sonu tatsızlıkla biten bir hafta sonunu geride bıraktık.

Önce otobanda biraz gazladık ardından Eymire geçmek için yola koyulduk.

Eymire geçerken yolda gördüğümüz oran yolunda gerçekleşen motosiklet kazası bütün neşemizi dağıtmaya yetti.

Bizlerde erkenden evlerimize dağıldık.

İşte 16.09.2007 Fotoları...

Yaval yavaş toplanıyoruz.
Ünsal, Fatih Mustafa

Adnan

Buluşma yerimizde her hafta bi etkinlik oluyor.
Bu haftada Renault ordaydı.

Artık biraz gazlayalım.

Caner

Mustafa abi

Deniz orda acaba napıyor, manzara mı izliyorkine Gülümsüyorum

Kalan son ekip ve Eymire geçiyoruz.

Yolda rastladığımız üzücü kaza.

Ve Eymirdeyiz, Birbirimizle şakalaşarak biraz moral bulmaya çalışsakda pek kendimizi toplayamadık ve erkenden evlere döndük.

Başa dön
TayDen Çevrimdışı TayDen Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
shadowmania
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: BatIdan1yERden

MesajTarih: 17.09.2007 - 09:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sona dooru baya bi eken olmuş yaw Dil çıkarıyorum
shadowmania Çevrimdışı shadowmania Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
canerdemir79
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AnGara

MesajTarih: 17.09.2007 - 09:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel başladı buluşmamız.
yeni üyelemiz extradark (ünsal) tanıştığımıza memnun oldum.
Ayrıca 2007 kırmızı beyaz R1 i ile gelen Abdullah abi görsel şölen yaşattı bizlere Dil çıkarıyorum

otobana çıktığımızda orada bikaç motorcu daha vardı.
onların kalkışlarını izledik, dayanamadık bir iki de ben kalktım GT650R ile.
rakip olarak K5 ve 600RR ı gözüme kestirsemde ikisi de ilk 2 vitesten sonra kafama çaktılar Dil çıkarıyorum
teker denemeleri yaptım, hele bi ara arkaya aşıyodum resmen Şok oldum
asfalt güzel olunca demekki kaldırmak zor olmuyomuş Göz kırpıyorum
yavaş yavaş bu teker işini de çözdüm gibi ama stopie yapamıorum hala Üzgünüm

abisine kan verdiğimiz Konyalı Şahin abi de geldi ama bak foto almayı unutmuşuz ne aptallık İstemiyorum
çam sakızı çoban armağanı dediği güzelim tatlıları götürdü oruç tutmayanlar Sinirlendim

oradan Eymir e geçiyorduk ki Oran yolunda kaza ile karşılaştık.
gerçekten çok üzücü bi o kadarda hayret uyandıran bi kazaydı.
sürücü biyerde, motorun ön teker 100mt ilerde ondan 200mt ilerde de motorun arka kısmı duruyodu.
bir geldiğimizde ilkyardım ekibi kalp masajı ve suni solunum yapıyordu.
bacakları 8 olmuştu ve kemikler dışardaydı Üzgünüm
herhangi bi yaşam belirtisi sezemedim ama sedyeye koymalarına ve ambulansa yüklemelerine yardım ettim.
nefes alıyor falan dediler ama sanırım oradaki arkadaşlarını olaya yavaştan alıştırmak için öyle dediler Ağlıyorum
gazi hastanesine götürdüler, mustafa abi de oraya gitti. ailesi gelmiş yıkılmışlar.
inanın çok kötü üzücü bir durum. Allah kimsenin başına böyle olaylar getirmesin Üzgünüm

O moral bozukluğu ile dağılıp eve mi gidelim dedik, sonra iftara daha vakit olduğunu düşündük.
evde kafayı yememek için Eymir e gittik ama öle ruh gibi oturuyoduk birbirimize bakarak.
Hala kazanın etkisindeydik hepimiz. iftarlarımızı evde açmamızın uygun olacağını düşünerek oradan dağıldık.
gece de çok zor geçti benim, gördüklerimi unutmam imkansız gibi.
Allah ailesine sabır versin, lütfen dikkatli olalım uygun olmayan yollarda sürat yapmayalım!!!
Başa dön
canerdemir79 Çevrimdışı canerdemir79 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
nofeaRR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çanakkale

MesajTarih: 17.09.2007 - 10:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gerçketende ilk fotoğraflara bakarken içim heycanlandı.. şahane motorlar güler yüzlü insanlar.. bende klavye arkaası gazcıları gibi hemen pozumu yapıp orda olsam alırdım kesin anahtarlarınızı demek istiyorum Çok gülüyorum
kaza haberi gerçekten çok üzücü olmuş.. artık söyleyecek bişey bile bulamıyorum.. Allah yardımcıları olsun..
sizin gittiğiniz yol gayet güzel olmasına rağmen çk dikkat edin.. hiç birinize bişey olmasın lütfen.. Üzgünüm
pinar@motordelisi.com
Başa dön
nofeaRR Çevrimdışı nofeaRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
MEMOCAN
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: YOLDAKİ GÖLGESİZLERDEN

MesajTarih: 17.09.2007 - 10:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok güzel kareler kaza haberi olmasaydi daha keyfli olacaği kesin.Yinede paylaşimin için teşekürler.ALLAH hepimizi KAZADAN BELADAN KORUSUN İNŞALLAH .
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 17.09.2007 - 10:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

TayDen, canerdemir79, Kardeşlerim süpersiniz. Maşallah.
Ama Taylan niyeyse hep mazlum mazlum bakmış. Nedeni ne acaba. Aşık filan mı Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
NighteXpresS Çevrimdışı NighteXpresS Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Kal-El
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Angara-Gonya

MesajTarih: 17.09.2007 - 10:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Valla dün öyle bi uğrayım dedim uzun zamandır uğrayamıyodum. Sizleri gördüm neşem yerine geldi ne diim ama iyiki gelmeyip eve gitmişim de görmemişim kazayı moralim bu görüntülere bile bozuldu ki görseydim ne olurdu tahmin bile edemiyorum yani İstemiyorum
Başa dön
Kal-El Çevrimdışı Kal-El Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
2move
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 17.09.2007 - 10:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

herşey güzel olmuşda o kaza tüm morallleri sıfırlamış,, allah rahmet eylesin tekrar,ailesine sabır versin.
Başa dön
2move Çevrimdışı 2move Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
TayDen
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 17.09.2007 - 11:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ankara MD tek vücut tek yürek.
Çarşamba günü tüm kadro orda olalım... http://www.motordelisi.com/ftopicp-1035767.html#1035767

En son TayDen tarafından 17.09.2007 - 11:14 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
TayDen Çevrimdışı TayDen Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
caglar23
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ELAZIĞ

MesajTarih: 17.09.2007 - 11:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

TayDen, Taylan abi çok güzel devam etmiş fakat sonu biraz hüzün olmuş ALLAH rahmet eylesin ölen arkadaşada mekanı cennet olsun.
PAYLAŞIM İÇİN TEŞEKKÜRLER.
leopoldo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara-Nazilli

MesajTarih: 17.09.2007 - 11:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok güzel bi hafta sonu oluyor iken kaza herşeyi berbat etmiş.aranızda işlerim nedeniyle olamadığım için çok üzgünüm.inşallah çarşambaya görüşürüz.bi daha 200 ün üzerine cıkarsam tutun len beni,kulagımı cekin bişiler yapın ,kimsede sürat yapmasın.
leopoldo Çevrimdışı leopoldo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
DeM@NDe
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: iZmiЯ MD

MesajTarih: 17.09.2007 - 11:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

TayDen,fotolar gerçekten güzel görünüyor.Ta ki kaza anına kadar Üzgünüm Bu tür şeylerle bu aralar sık karşılaşıyoruz ne yazıkki.Sizlerinde böyle bir kazaya şahit olmanız gerçekten kötü.Hele ki bir motorcu olarak...Lütfen çok dikkatli olalım arkadaşlar...Artık bu kazalar son bulsun...
_KAPTAN_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 17.09.2007 - 11:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hevesle bilgisayarı açtım yine döktürmüşsünüzdür diye.....ama hevesim kursağımda kaldı.....hay allah ya ,çok kötü olmuş....
Başa dön
_KAPTAN_ Çevrimdışı _KAPTAN_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
proracing
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: Kawasakistan

MesajTarih: 17.09.2007 - 11:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

TayDen, ALLAH neşenizi ve keyfinizi bozmasın inşallah.erkanlardamı m.d ANKARA üyesi oldu çok sevindirici Delirdim
paylaşım için teşekkürler Gülümsüyorum

özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
Başa dön
proracing Çevrimdışı proracing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
ali_42
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 17.09.2007 - 12:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

TayDen, canerdemir79,güzel bir hafta sonu geçirmişsiniz Bravo kaza haberi hepimizin moralini bozdu birdaha yaşanması dileğiyle
paylaşım için teşekkürler Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
bu arada deniz fena yakalanmış ama yerleşim alanı dışında olduğu için problem olmaz rahat olsun Dil çıkarıyorum Çok gülüyorum
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki
1. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal