Arkadaşlar bir kısmınızın bildiği, belkide bir kısmınızın daha bilmediği yakın zamanda üzücü bir olay yaşadık.
Bunu yazmak bile bana şuanda çok zor geliyor.
tuncerhan nick'li Erhan arkadaşımızın Ablası'nı malesef bir trafik kazasında kaybettik.
Allah rahmet eylesin diyorum ve yakınlarına Allahtan sabır diliyorum.
Gelen gidenin çok olması ve yoğun olabileceklerini düşünerek bu ziyaretimizi biraz erteleme kararı almıştık.
19.09.2007 Çarşamba günü Erhan arkadaşımıza ve ailesine başsağlığı dilemek ve yanlarında olmak için ziyaretlerine gideceğiz.
Tüm Dostlarımızı orda görmek istiyoruz.
Ramazan olmasından dolayı buluşma saatimizi iftardan sonraya bırakmaya karar verdik.
Tarih: 17.09.2007 - 11:23 Mesaj konusu:
salı veya carsamba ankarada olucam, buyuk ıhtımal gelıccem,, allah rahmet eylesin _________________ E. OBAKAN
ya istiklal ya ölüm...
alemin kralı carsı herkeze jarsı
Tarih: 17.09.2007 - 11:24 Mesaj konusu:
çok zor bişey.. Allah yardımcıları olsun..
sizide tebrik ederim.. böyle zor zamanlarda belli oluyor zaten insanlık..gerçek dostluk.. _________________ nofeaRR*pınaRR*hondaRR*pınişk*
pın isk
Im still afraid, but Im stronger than my fear
pinar@motordelisi.com
TayDen, Erhan kardeşimize bizler adınada başsağlığı diler misiniz lütfen?Allah rahmet eylesin,geride kalanlarına sabırlar versin..Gerçekten çok acı _________________ MD ZEYBEK TEAM Meleği ...A True Friend is like Another Me...
Tarih: 17.09.2007 - 11:39 Mesaj konusu:
TayDen, çok yerinde bi karar
arkadaşımızın ablasına ALLAH rahmet eylesin kalanlara sabır versin yüce yaradan _________________ özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
Tuncerhan kardeşim Allah sabır versin , Allah rahmet eylesin _________________ enjoy your drive,do not violate speed limitation
rules and not drive under influence Aşıksan vur saza ,Şöförsen bas gaza
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız