Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - MD gazcılarının çorlu resimleri ...........

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

MD gazcılarının çorlu resimleri ...........

MD gazcılarının çorlu resimleri ...........
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
EXUP
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 17.09.2007 - 12:35    Mesaj konusu: MD gazcılarının çorlu resimleri ........... Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sabah saat 8:00 civarı mahmutbey gişesi toplanıyoruz
Gebze nin gazçıları EXUP ve DELİEMİN den başlayalım

Yavaş yavaş herkez toplanmaya başladı.

Hala toplanmaya devam ediyoruz..

Toplan ma olayı bitti ve çorluya dogru herkez gaz açtı...şimdi çorlu ya yakın biyerde
mola veril di ve herkez yakıt ikmali yaparak kendini yolda kalmaktan kurtardı Delirdim

Ve çorlu saolsun arkadaşlar bizi karşıladı ve agırladı hepsine teşekkür ediyorum..

Evet güzel bir hafta sonu daha geride kaldı saat epey ilerledi ve iftar vakti
geldi son olarak motor yıkanacak ve garaja.. Bravo

ahmet@sumernakliyat.com.tr
Başa dön
EXUP Çevrimdışı EXUP Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
designserhat
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ist/ gop/ baglarbasi/zngldk/alapli

MesajTarih: 17.09.2007 - 12:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

EXUPpaylaşım için tşler bu arada makinan çok güzelmiş Bravo
designserhat Çevrimdışı designserhat Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
nofeaRR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çanakkale

MesajTarih: 17.09.2007 - 12:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ya süpppeerrr süüüppeeerr süüüpeerr yani.. bayıldım.. motorlar çok güzel Çoook seviyorum Çoook seviyorum Çoook seviyorum acaba benim olsun muuuuuu Çok gülüyorum
bu hafta sonu organizasyonumuz olmasaydı kesinlikle Çorlu'daydımm.. orda bulunamamak büyük kayıp doğrusu..devamını bekleriiiiizzz...
pinar@motordelisi.com
Başa dön
nofeaRR Çevrimdışı nofeaRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kaancoleman
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Büyükçekmece/İstanbul

MesajTarih: 17.09.2007 - 12:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aaaaaahhh ÇORLU aaahhh!!!!! (ömrümü çürüttün)

edy1 bensiz gidersin hee Sinirlendim
sorucam bunun hesabını sana Dil çıkarıyorum

www.motokolik.com

Başa dön
kaancoleman Çevrimdışı kaancoleman Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
society
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 17.09.2007 - 12:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Güzel geçmişe benziyor..
Eğlenceniz daim olsun..
society Çevrimdışı society Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
deliemin
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 17.09.2007 - 12:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

EXUP Ahmetciğim resimler için sağol

Diğer topicde Arctura ahmethan kardeşim resimler eklemişti buraya taşıyorum

Arctura demiş ki:
yeni topic başlığı "eray'ın uyku problemleri Vol:1" Gülümsüyorum

Son Mesajdan 17 dakika sonra eklendi:

çay da dem md de kıdem, fotoğraflara delieminle başlıyorum Gülümsüyorum

eray uyuya kaldı, geç kaldı ama sonra asrın virajını yaparak kendini afettirdi Gülümsüyorum

eminatar@hotmail.com
Başa dön
deliemin Çevrimdışı deliemin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
EkremSen
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 17.09.2007 - 12:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Güzel fotoğraflar ahmet eline sağlık Bravo
demgah
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 17.09.2007 - 12:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ellerinize sağlık Alkışlıyorum
demgah Çevrimdışı demgah Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
oskyy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 17.09.2007 - 12:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

süper. keşke video çekseydiniz Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
oskyy Çevrimdışı oskyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
deliemin
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 17.09.2007 - 12:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çorlu Tarafına ilk kez gittim inanılmaz güzel yollar var ama tek kötü tarafı rüzgarın çok şiddetli olması Üzgünüm

motorcuman035, video olmazmı

Arctura demiş ki:
Tekteker Kafacı (fast_joyful)

Link

Drag, fast_joyful üzgünüm benden bu kadar Gülümsüyorum

Link

Viraj (fast_joyful)

Link

Son Mesajdan 50 dakika sonra eklendi:

fast_joyful demiş ki:
evet resımler harıka cıkmıs ahmet cok begendım acılen movılerı beklıom bakalım onlar nası cıkmıs bu arada baskı balatalar kacırmaya basladı draglrdan sora malum motor 20 bın oldu zaten:D

senin debriyaj kaçırmasında benimki mi kaçırsın Gülümsüyorum

eminatar@hotmail.com
Başa dön
deliemin Çevrimdışı deliemin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
alpiser
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 17.09.2007 - 13:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

EXUP, Ahmetcim ellerine sağlık Bravo Bravo
deliemin, eminim bu nasıl fotograf?? bu nasıl bi poz? bu nasıl bi bakışÇok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Allah iyiliğini versin senin diliii Çok gülüyorum Çok gülüyorum

CBR 1000RR
Başa dön
alpiser Çevrimdışı alpiser Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
EkremSen
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 17.09.2007 - 13:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

alpiser, sen çok yaşa emi Delirdim baktıkça güldüm, söyleyecektim ayıp olur diye yazmadım, sen yazmışssın Çok gülüyorum
yahu emin o ne poz öyle Çok gülüyorum
tubiksuperisi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İSTANBUL/ZİVERBEY

MesajTarih: 17.09.2007 - 13:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ya bayıldım arkadslar ben bayılırım boyle grup gezılerıne Alkışlıyorum Alkışlıyorum gorursunuz Öfkeliyim sız bırdahakı sezon motorumu alıyım hepınızın tozunu atdırıcam Delirdim Delirdim
Başa dön
tubiksuperisi Çevrimdışı tubiksuperisi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
alpiser
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 17.09.2007 - 13:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

eko_r1, ekrem ayıp olacak ne var bunda kardeş Çok gülüyorum Çok gülüyorum emin bizim ciğerimiz onunla uğraşmayalımda kiminle uğraşalım Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum

CBR 1000RR
Başa dön
alpiser Çevrimdışı alpiser Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
EkremSen
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 17.09.2007 - 13:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

alpiser demiş ki:
eko_r1, ekrem ayıp olacak ne var bunda kardeş Çok gülüyorum Çok gülüyorum emin bizim ciğerimiz onunla uğraşmayalımda kiminle uğraşalım Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum

Haklısın aslında Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
ama hiç abartmıyorum yarım saat fotoya baktım güldüm Çok gülüyorum
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki
1. sayfa (Toplam 8 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.32 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal