Evet arkadaşlar,
Bir çoğumuz SuperSport makinaları tanıttı ve onlara olan özlemini dile getirdi.. Ama her Motorcunun içinde bir Aslan yatar, şimdiye kadar kimse tanıtmayı düşünmemiş.. Benim içimdeki Aslan'da bu başlıkta.. Hayallerime her daim ulaştım ve biliyorum bir gün benim olacak..
Tarih: 17.09.2007 - 14:10 Mesaj konusu:
bigün kendime bi racing alabilirsem inşallah.. ondan sonrada çok çalışıp çok para biriktirip bi tanede bunlardan isterim _________________ nofeaRR*pınaRR*hondaRR*pınişk*
pın isk
Im still afraid, but Im stronger than my fear
pinar@motordelisi.com
1980 ve 1988 den sonra inanılmaz değişiklikler yapılmış..
Zaten 2000 den sonrası malum o bir efsane _________________ s''O''ciety şimdi asker Şırnak Akdizgin-Komando
Kayıt: Mar 05, 2004 Mesajlar: 3854 Nereden: Toronto-Canada
Tarih: 17.09.2007 - 14:26 Mesaj konusu:
Benim de en sevdigim motosiklet. Ve benim de hayalimde var. Tabii ki AIRBAG'li versiyon ve bordo renk. Ve alabildigine aksesuar.
FcPro. Ben de hep senin dedigin lafi soylerim. Bugune kadar tum amaclarima ulastim. Er ya da gec bunu da alacagim. Ama 35 yasimda, ama 55 yasimda binerim. Ben bu makinaya binmeden gitmem bu diyardan... _________________ R1 Hedef
Tarih: 17.09.2007 - 14:59 Mesaj konusu:
hehe 1980 den sonra bir şeye benzemeye başlamış güzel paylaşım aydınlandım birden _________________ Sağlam şoför kalmaz rampada, Müslüm Baba sığmaz i-poda
gerçekten harika bir makinadır gold wing ler bunlara kısaca motorların limuzinide diye biliriz... paylaşım için teşekkürler bazen böyle farklı modellere bakmak gerçekten iyi oluyor _________________ Ben deli değil Zı,rr deliyim... 0 rh (+)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız