Tarih: 17.09.2007 - 15:27 Mesaj konusu: motorla ilgili herşey !!!
arkadaslar motorla ilgili aradıgınız,bilmek isteiğiniz ve merak ettiğiniz herşeyi www.uzmantv.com adresinde bulabilirsiniz.görüntülü paylaşım olan adreste rahmi barutçu faydalı bilgiler veriyo herkese tavsiye ederim iyi seyirler.
Kayıt: May 22, 2006 Mesajlar: 4954 Nereden: İzmir - Diyarbakır
Tarih: 17.09.2007 - 19:20 Mesaj konusu:
Tabii işte böyle yaaa.
Burda bulunmamızın asıl amacı bu olmalı bence.
Anlamsız sürtüşmeler tartışmalar değil. Birbirimize yardımcı olmalıyız. Zaten kaç kişiyiz ki. Birbirimizin kıymetini bilelim arkadaşlar _________________ ZZR Hayranı olmak bi başka...
Kayıt: Jan 27, 2007 Mesajlar: 1363 Nereden: E5&TEM sol şeritten
Tarih: 17.09.2007 - 19:52 Mesaj konusu:
istanbul nette link i çıkıyor paylaşım için teşkkürler _________________ Hamit Canbay 0 rh (+) O Şimdi Tatilde (Asker)
116.Jandarma Eğitim Alayı 5. Bölük ÇANAKKALE
aspuzu44@msn.com
Tarih: 17.09.2007 - 20:02 Mesaj konusu:
tesekkürler bu siteden ve sizden gercekten cook şey öğrendim ... _________________ KADER BİR ŞANS OYUNU DEĞİL SEÇİM SORUNUDUR , BEKLENECEK DEĞİL ELDE EDİLECEK BİRR ŞEYDİRR...
Tabii işte böyle yaaa.
Burda bulunmamızın asıl amacı bu olmalı bence.
Anlamsız sürtüşmeler tartışmalar değil. Birbirimize yardımcı olmalıyız. Zaten kaç kişiyiz ki. Birbirimizin kıymetini bilelim arkadaşlar
evet bende böyle bir sitenin olduğunu geçenlerde öğrendim..çok güzel..paylaşım için sağol... _________________ motorcu_haso2146@hotmail.com
motor: cbr125r repsol(SATILIKTIR)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız