Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Racing Sürüş Denemesi

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Racing Sürüş Denemesi

Racing Sürüş Denemesi
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
STIHL
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul - Gültepe

MesajTarih: 17.09.2007 - 17:29    Mesaj konusu: Racing Sürüş Denemesi Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

merhabalar ben uzun zamandır md deyim ,sayenizde motor hakkında çok şey öğrendim , şimdi aklıma takılan ve çok yapmak istediğim bişey var . ben çok kısa bi racing sürüşü yapmak istiyorum.. istanbuldayım bunu yapabileceğim biyer varmı? ve bana yardımcı olmak isteyen bi abim varmı .. herşeyi yapabilirim maddi veya sorumluluk . umarım saçmalamadım , tşk ederim herkese ..

Blood : A(RH)+
Başa dön
STIHL Çevrimdışı STIHL Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
canerdemir79
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AnGara

MesajTarih: 17.09.2007 - 17:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

öncelike ehliyet varmı diye sormak lazım. ehliyet yoksa trafiğe kapalı alan bulmak lazım.

birde bikaç boş senede imza atman lazım Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

Son Mesajdan 37 saniye:

bence motor kiralamayı denemelisin, tabi ehliyet soruyolar Göz kırpıyorum
Başa dön
canerdemir79 Çevrimdışı canerdemir79 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
STIHL
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 17.09.2007 - 17:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abi ehliyetim var ama b yani motor değil , kapalı alan olur kısa bi sürüş yapmak istiyorum. abilerimden rica sadece ..

Başa dön
mdonurr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: kARşıYAKA (azcıkta ÇAnakkaLe)

MesajTarih: 17.09.2007 - 17:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valla kimsenin motorunu paylaşmak isteyeceğini sanmam Gülümsüyorum ancak ehliyeti olan bir arkadaşına motor kiralatıp trafiğe bkapalı bi alanda gözetim altında turlayabilirsin.

NAaş oMuzLayıp GÖmünCE sanKi ders mi ALIYORUz? ÖLeni aNIyoruz BİrbiRİmizi taNIyoruZ...
Başa dön
mdonurr Çevrimdışı mdonurr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ironman666
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir - Diyarbakır

MesajTarih: 17.09.2007 - 19:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

ancak ehliyeti olan bir arkadaşına

bence ehliyetsiz trafikte sakın haaa böyle bişey yapmaya kalkma .!!!
Maazallah olası bi durumda direk cinayetten yargılanacağını biliyor musun? Lütfen dikkat et kendine olur mu KARDEŞİM Gülümsüyorum

ZZR Hayranı olmak bi başka...
Başa dön
ironman666 Çevrimdışı ironman666 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
slayer2694
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: eskişehir

MesajTarih: 17.09.2007 - 19:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Eskişehirde olsan yardımcı olmaya çalışırdım,gerçi şu an benimde motorum yok ama.hiç racing motoru olan arkadaşın yokmu?umarım yardımcı olcak bi arkadaş çıkar.İstanbul büyük şehir çıkar elbet.
Başa dön
slayer2694 Çevrimdışı slayer2694 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
aspuzu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: E5&TEM sol şeritten

MesajTarih: 17.09.2007 - 19:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

benim motorum sevgilim aşkım kusura bakma ama kimseyle paylaşamamam Bravo
Başa dön
aspuzu Çevrimdışı aspuzu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
KaraRR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: IsTaNBooL

MesajTarih: 17.09.2007 - 19:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

STIHL, senin imzan durumunu çok iyi tanımlıyor bence... Bravo
kαγα™
Başa dön
KaraRR Çevrimdışı KaraRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
sessizz
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 17.09.2007 - 20:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

[senin imzan durumunu çok iyi tanımlıyor bence... Bravo Bravo Alkışlıyorum
Başa dön
sessizz Çevrimdışı sessizz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
devil_
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 17.09.2007 - 20:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kardeşim deneyip ne yapacan boş ver bu hastalık kötü bi vürüs ben bir arkadaşa örettim pişman oldum hayatı alt üst oldu nerdeyse motor üstünde uyuyacak Delirdim
Başa dön
devil_ Çevrimdışı devil_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
themostfast
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Yst_Avr ARh(+)

MesajTarih: 17.09.2007 - 21:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

STIHL, A2 ehliyetinin olmasını bırak tecrübeli bile olsan hiç bir motorcu kendi motorunu senin ellerine öylece teslim etmez üzgünüm ama bu böyle motor kullanmayı biliyormusun bilmiyorum ama ileri sürüş eğitimi al derim böylece bol bol pratik yapabilir ve eğitimin sonunda deneme sürüşü yapabilirsin aynı zamanda motor kiralamak zorunda kalmaz, aynı zaman da güvenli bir eğitimin almış olursun.
Honda ileri sürüş eğitimini tavsiye ederim kendi sitesinden kayıt tarihlerini takip edebilirsin...

http://www.youtube.com/watch?v=NxIgeze7peU

En son themostfast tarafından 17.09.2007 - 21:17 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Başa dön
themostfast Çevrimdışı themostfast Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
turist
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Dikili

MesajTarih: 17.09.2007 - 21:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

KaraRR demiş ki:
STIHL, senin imzan durumunu çok iyi tanımlıyor bence... Bravo

çok güzel yaa Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
turist Çevrimdışı turist Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
racingdelisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: İZMİR/çeşme

MesajTarih: 17.09.2007 - 21:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valla ehliyetin olsada kimse motorunu vermeyebilir,birde racing motor olduğu için senin için tehlikeli olabilir.....
racingdelisi Çevrimdışı racingdelisi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
STIHL
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 17.09.2007 - 22:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

galiba haklısınız ama hiç racingi olan tanıdığım yok olsaydı bi şekilde deneyebilirdim. napalım kısmet bigün denk gelir o fırsat. trafikte asla denemem çünkü herşeyin farkındayım zira korkarım . kapalı bi alanda bikaç tur sürmek isterdim çünkü scooter kullandım az çok vitesli bilgim var yani yapabilirim ama dediğiniz gibi kısmet , tşkler arkadaşlar ..

Başa dön
_RoMeO_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 42-KNY

MesajTarih: 17.09.2007 - 22:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dostum sen bayabii sacmalamıssın.ehliyetin yok.racing hiç kullanmamıssın ve baskasının motorunu alıp surmek ıstıyorsun.artcı olarak belkı bınersın bı hayır severın arkasına ama hıc bı motorcu motorunu sana yada senın gıbı bırısıne vermez.bence bu sevdayı unut.haa şu olur.ehliyetini al sonra kendıne ıdareten bı motor al.motorcu arkadasların olsun.onlarla takıl bıraz.kendınıde bu konuda gelıstır.bı rıca et belkı ama belkı dıyorum(zor ama)bı tur atabılırsın.yada uzerıne oturmana ızın verebılır resım cekınırsın sende Gülümsüyorum Gülümsüyorum
Başa dön
_RoMeO_ Çevrimdışı _RoMeO_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki
1. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal