Tarih: 17.09.2007 - 17:29 Mesaj konusu: Racing Sürüş Denemesi
merhabalar ben uzun zamandır md deyim ,sayenizde motor hakkında çok şey öğrendim , şimdi aklıma takılan ve çok yapmak istediğim bişey var . ben çok kısa bi racing sürüşü yapmak istiyorum.. istanbuldayım bunu yapabileceğim biyer varmı? ve bana yardımcı olmak isteyen bi abim varmı .. herşeyi yapabilirim maddi veya sorumluluk . umarım saçmalamadım , tşk ederim herkese .. _________________ 2 Tür Binici Vardyr , Kaza Yapanlar Ve Kaza Yapacak Olanlar ..
abi ehliyetim var ama b yani motor değil , kapalı alan olur kısa bi sürüş yapmak istiyorum. abilerimden rica sadece .. _________________ 2 Tür Binici Vardyr , Kaza Yapanlar Ve Kaza Yapacak Olanlar ..
Kayıt: Nov 12, 2006 Mesajlar: 2208 Nereden: kARşıYAKA (azcıkta ÇAnakkaLe)
Tarih: 17.09.2007 - 17:55 Mesaj konusu:
valla kimsenin motorunu paylaşmak isteyeceğini sanmam ancak ehliyeti olan bir arkadaşına motor kiralatıp trafiğe bkapalı bi alanda gözetim altında turlayabilirsin. _________________ dünyada ROMA türkiyede SOMA
NAaş oMuzLayıp GÖmünCE sanKi ders mi ALIYORUz? ÖLeni aNIyoruz BİrbiRİmizi taNIyoruZ...
Kayıt: May 22, 2006 Mesajlar: 4954 Nereden: İzmir - Diyarbakır
Tarih: 17.09.2007 - 19:15 Mesaj konusu:
Alıntı:
ancak ehliyeti olan bir arkadaşına
bence ehliyetsiz trafikte sakın haaa böyle bişey yapmaya kalkma .!!!
Maazallah olası bi durumda direk cinayetten yargılanacağını biliyor musun? Lütfen dikkat et kendine olur mu KARDEŞİM _________________ ZZR Hayranı olmak bi başka...
Tarih: 17.09.2007 - 19:17 Mesaj konusu:
Eskişehirde olsan yardımcı olmaya çalışırdım,gerçi şu an benimde motorum yok ama.hiç racing motoru olan arkadaşın yokmu?umarım yardımcı olcak bi arkadaş çıkar.İstanbul büyük şehir çıkar elbet.
STIHL, senin imzan durumunu çok iyi tanımlıyor bence... _________________ HeRKeS RoSSi!! DoKuNMa BaBa TıRT!!!
I dont ride fast, I fly low!
www.istanbulracingteam.org / TüySiKLeT TeaM
kαγα™
kardeşim deneyip ne yapacan boş ver bu hastalık kötü bi vürüs ben bir arkadaşa örettim pişman oldum hayatı alt üst oldu nerdeyse motor üstünde uyuyacak
Kayıt: Feb 22, 2006 Mesajlar: 1014 Nereden: Yst_Avr ARh(+)
Tarih: 17.09.2007 - 21:08 Mesaj konusu:
STIHL, A2 ehliyetinin olmasını bırak tecrübeli bile olsan hiç bir motorcu kendi motorunu senin ellerine öylece teslim etmez üzgünüm ama bu böyle motor kullanmayı biliyormusun bilmiyorum ama ileri sürüş eğitimi al derim böylece bol bol pratik yapabilir ve eğitimin sonunda deneme sürüşü yapabilirsin aynı zamanda motor kiralamak zorunda kalmaz, aynı zaman da güvenli bir eğitimin almış olursun.
Honda ileri sürüş eğitimini tavsiye ederim kendi sitesinden kayıt tarihlerini takip edebilirsin... _________________
valla ehliyetin olsada kimse motorunu vermeyebilir,birde racing motor olduğu için senin için tehlikeli olabilir..... _________________ motorcu_haso2146@hotmail.com
motor: cbr125r repsol(SATILIKTIR)
galiba haklısınız ama hiç racingi olan tanıdığım yok olsaydı bi şekilde deneyebilirdim. napalım kısmet bigün denk gelir o fırsat. trafikte asla denemem çünkü herşeyin farkındayım zira korkarım . kapalı bi alanda bikaç tur sürmek isterdim çünkü scooter kullandım az çok vitesli bilgim var yani yapabilirim ama dediğiniz gibi kısmet , tşkler arkadaşlar .. _________________ 2 Tür Binici Vardyr , Kaza Yapanlar Ve Kaza Yapacak Olanlar ..
dostum sen bayabii sacmalamıssın.ehliyetin yok.racing hiç kullanmamıssın ve baskasının motorunu alıp surmek ıstıyorsun.artcı olarak belkı bınersın bı hayır severın arkasına ama hıc bı motorcu motorunu sana yada senın gıbı bırısıne vermez.bence bu sevdayı unut.haa şu olur.ehliyetini al sonra kendıne ıdareten bı motor al.motorcu arkadasların olsun.onlarla takıl bıraz.kendınıde bu konuda gelıstır.bı rıca et belkı ama belkı dıyorum(zor ama)bı tur atabılırsın.yada uzerıne oturmana ızın verebılır resım cekınırsın sende
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız