Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 10 numara R1 videosu- yok böyle komedi

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

10 numara R1 videosu- yok böyle komedi

10 numara R1 videosu- yok böyle komedi
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
dinmeyen
Üye
Üye

Nereden: üsküdar

MesajTarih: 17.09.2007 - 21:44    Mesaj konusu: 10 numara R1 videosu- yok böyle komedi Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sağolsun başka forumdan bi arkadaş bulmuş linki
galeriden R1 almadan önce deneme sürüşü yaoıyo, satıcı sigorta kapsamında olsun diye denem sürüşü boyunca artçı oluyo.

beni kopardı

Link

Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Canakkaleli
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Balıkesir/Akçay

MesajTarih: 17.09.2007 - 21:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

adamın ömründen 20 yıl gitti yaa Dil çıkarıyorum

––––•[Çanakkaleli]•–––
canakkaleli1903@hotmail.com
Başa dön
Canakkaleli Çevrimdışı Canakkaleli Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
racingdelisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: İZMİR/çeşme

MesajTarih: 17.09.2007 - 21:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hehehe camera şakasımıydı bu yaa..adama bak neler yaptı bee.....
racingdelisi Çevrimdışı racingdelisi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
skp
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us

MesajTarih: 17.09.2007 - 22:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

süppeeeeeeeer bence kamera şakası gibi bişi nan ön kaldırdıgında herif nası baırıyoo Delirdim
Başa dön
skp Çevrimdışı skp Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ironman666
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir - Diyarbakır

MesajTarih: 17.09.2007 - 22:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Türkiyede böyle birşey olsa adamın dünyasını değiştirir bizim galericiler vallaa koptum gece gece yaa eyvallah sağolasın güldürdün bizi Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Delirdim Delirdim Çok gülüyorum Çok gülüyorum

ZZR Hayranı olmak bi başka...
Başa dön
ironman666 Çevrimdışı ironman666 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
KIZGINJAPON
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul/İzmir

MesajTarih: 17.09.2007 - 22:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Abi kitlendim yazamıyom ehuehuehuehuehueu Delirdim Delirdim Delirdim Delirdim Delirdim Delirdim Delirdim
KIZGINJAPON Çevrimdışı KIZGINJAPON Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
YAHOO
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Johannesburg

MesajTarih: 17.09.2007 - 22:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Superbi setup ama harika olmus.. Benimle gezmek isteyenlere once bunu seyrettiricem Gülümsüyorum
ciplak_Artci
Üye
Üye

Nereden: İSt/kızıltoprak

MesajTarih: 17.09.2007 - 22:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum adam motorun hakkını fazlasıyla vermiş..Ama bariz kurmaca bu olay..
Başa dön
ciplak_Artci Çevrimdışı ciplak_Artci Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
highbrow
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AVCILAR / İSTANBUL

MesajTarih: 17.09.2007 - 22:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

harbi süper olmuş
Başa dön
highbrow Çevrimdışı highbrow Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
motodrift_54
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us

Nereden: düzce merkez(motorum mobilet).com

MesajTarih: 17.09.2007 - 22:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

adam süper sürüyo arkadaki gidiyodu az kalsın Dil çıkarıyorum
Başa dön
motodrift_54 Çevrimdışı motodrift_54 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
crazy6
Üye
Üye

Nereden: Ystanbul-Ye?ilköy

MesajTarih: 17.09.2007 - 22:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tek kelime ile siper bi deneme sürüşü...bizim türkiye de bu yüzden yok galiba test için motorlar.çnkü türkiye de böyle deliler çoookk. Gülümsüyorum Gülümsüyorum Gülümsüyorum
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 17.09.2007 - 22:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

oy oy oy geberdim. O neydi öyle ya. Süper kullanıyo da arkadaki bi ara gidiyodu Çok gülüyorum Geberdim gülmekten.
Başa dön
Arcan Çevrimdışı Arcan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
shadowmania
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: BatIdan1yERden

MesajTarih: 17.09.2007 - 22:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

zuhahuhhahahuhehehahaaaa yamuldum gülmekten Delirdim Delirdim Delirdim Delirdim

adamın aazı yırtılcaktı yaa yok bole bişey

paylaşım için teşekkürler Alkışlıyorum

En son shadowmania tarafından 17.09.2007 - 22:46 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
shadowmania Çevrimdışı shadowmania Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
iso600f
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İst/Büyükçekmece

MesajTarih: 17.09.2007 - 22:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

videonun yarısına gelmeden gülmekten midem ağırdı bu ne böyle ya super paylaşım için teşekürler
Başa dön
iso600f Çevrimdışı iso600f Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
leventse
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: kyrykkale ankara/bilkent

MesajTarih: 17.09.2007 - 22:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cok guzel ya ama hakıkı olmadıgı bellı film nıyetıne cekmısler
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki
1. sayfa (Toplam 7 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal