Kesssssssssssssinlikle Ducati ama ona yetcek param param olmadığı için bu aralar gixer çok hoşuma gidiyo. Turuncu siyah olanı var, hatta Çorlu gezisindeki arkadaşların birinde gördüm. Varsa resimleri buraya koyarsa bakarız ağzımızın suyu akarrrrrrrr... _________________ Öyle ufak tefek rüzgarlar seni eğerse
Bir dağ kadar olsan bir ota değmezsin
1000RR ve R1 bence _________________ Gecelerin Gecesi Dolunayli_Gecem
Çıktığı ini bilmeyen,kaç asırlık kini bilmez.Soyunu,dinini bilmeyen,gün gelir haddini bilmez
Kayıt: Mar 20, 2007 Mesajlar: 683 Nereden: »»»»»»izmiRR««««««
Tarih: 18.09.2007 - 10:36 Mesaj konusu:
sadece yakışıklılıksa söyle sıralıyım;
çünkü hepsi güzel sadece sıralandırma yapabılırım
ducati
yamaha
honda
agusta
suzuki
kawasaki (suzukıyle kawasaki egsozdan kaybediyo ) _________________ onur_zigbog@hotmail.comzigbog-@hotmail.com
En son zigbog tarafından 18.09.2007 - 10:38 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
valla kawasaki hastasıyım ama yakışıklılık açısından yamaha r1 tek geçerim bu aralar sempati duymaya başladım neden acaba bilinmez... _________________ Ben deli değil Zı,rr deliyim... 0 rh (+)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız