Tamam çok 2 teker var süperde, çok karmaşık bi trafik tam bi keşmekeş be abi.!!
düşünsenize istanbulda bu denli 2 teker kalabalığı..! amanın ne kavgalar olur _________________ şaka gibi...
ortalıkta scooter ve 100 cub dan başka pek araç yok.vızır vızır kaynıyo yollar motorla.(bu cümle devrik oldu ama olsun)iyide vietmanda kask takmak mecburi değil galiba.gerçi trafik polisi bunlara kask yüzünden ceza yazmaya kalksa kafayı yerdi.istifa eder giderdi sanırım.
Walla insan işi değil bu trafik heryer commuter tarzı motor kaynıyo.Karınca sürüsü gibiler. Sadece commuter motor yapsak Vietnam a yollasak köşe oluruz walla. Kasvet getirdi bu video.
Tarih: 19.09.2007 - 10:07 Mesaj konusu:
spiderzx6r, arkadaşım , zaten çin malı motosikletler çıkalı aileler bisiklet yerine motosiklet alıyorlar çocuklarına ki şu durumda bile piyasa bir sürü bilinçsiz gerek kendi hayatına gerek karşısındakinin hayatına zarar verebilecek seviyede sürücü var. Daha onların piyasadan temizlenmesi gerekiyor bence ki bunun için emniyet kalıcı sağlam bir uygulama yapmalı. Bi de Vietnam gibi olsaydık zincirleme kazalarla guiness rekorlar kitabına girerdik eminim
orda yaşayan dostlar trafiği kolaylaştırmak için böyle bir yola gitmiş bence zorlaştırmışlar sayı çok fazla.Birde bu kask olayına giren arkadaşlar HATAY'da yaşıyorum burada kask takmamaktan dolayı ceza alan birini görmedim. Osizin dediğiniz her yerde geçerli değil. _________________ KİM DEMİŞ SARHOŞLUK KÖTÜ DİYE BEN HERŞEYİMİ AYIKKEN KAYIP ETTİM......
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız