Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Sizce VİETNAM'da kaç kişi motosiklet kullanıyor? sayalım:)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Sizce VİETNAM'da kaç kişi motosiklet kullanıyor? sayalım:)

Sizce VİETNAM'da kaç kişi motosiklet kullanıyor? sayalım:)
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
_Zagor_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 18.09.2007 - 13:54    Mesaj konusu: Sizce VİETNAM'da kaç kişi motosiklet kullanıyor? sayalım:) Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Link

"Doğruların gözle görülmeyen orduları vardır"..
Başa dön
_Zagor_ Çevrimdışı _Zagor_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Yahoo Messenger MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
candost
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 18.09.2007 - 13:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

süper Alkışlıyorum Alkışlıyorum Bravo Bravo Bravo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 18.09.2007 - 14:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben tam 5 tane saydım valla bizim matematik derslerine müzik öğr. giriyordu anca o kadar sayabildim Ağlıyorum

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

keşke bizdede böyle olsa eminim o zaman herşey çok daha güzelolurdu
ninja
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: _42_ KONYA_42

MesajTarih: 18.09.2007 - 14:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

keşke bizdede böyle olsa eminim o zaman herşey çok daha güzelolurdu
evet aynen katılıyorum çoook harika olurdu...

paylaşım için tşk
-----------
ninja
__Efsane _KaWaSaKi__
Başa dön
ninja Çevrimdışı ninja Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
alpiser
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 18.09.2007 - 15:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Tamam çok 2 teker var süperde, çok karmaşık bi trafik tam bi keşmekeş be abi.!!
düşünsenize istanbulda bu denli 2 teker kalabalığı..! amanın ne kavgalar olur Çok gülüyorum Çok gülüyorum

CBR 1000RR
Başa dön
alpiser Çevrimdışı alpiser Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
motopirate
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 18.09.2007 - 15:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ortalıkta scooter ve 100 cub dan başka pek araç yok.vızır vızır kaynıyo yollar motorla.(bu cümle devrik oldu ama olsun)iyide vietmanda kask takmak mecburi değil galiba.gerçi trafik polisi bunlara kask yüzünden ceza yazmaya kalksa kafayı yerdi.istifa eder giderdi sanırım. Delirdim Delirdim
Başa dön
motopirate Çevrimdışı motopirate Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
cycloneKsK
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 19.09.2007 - 06:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Walla insan işi değil bu trafik heryer commuter tarzı motor kaynıyo.Karınca sürüsü gibiler. Çok gülüyorum Sadece commuter motor yapsak Vietnam a yollasak köşe oluruz walla. Çok gülüyorum Kasvet getirdi bu video. Delirdim
Başa dön
cycloneKsK Çevrimdışı cycloneKsK Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
SRAD-HAN
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..

MesajTarih: 19.09.2007 - 08:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu nick beni üzdü yaw!! ZAGOR abimizi hatırlattı bianda. Üzgünüm güzel video hatta komik..

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

bu arada kimsede kask ve aksesuar yok!! numunelik arasak bulamıcaz demekki..
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: »»»»»»izmiRR««««««

MesajTarih: 19.09.2007 - 09:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok kalabalık ve ne kask nede düzen var kardaşa halınde sürüyolar Şok oldum

onur_zigbog@hotmail.com zigbog-@hotmail.com
Başa dön
zigbog Çevrimdışı zigbog Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
APOLLO_37
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: KASTAMONU-TOSYA

MesajTarih: 19.09.2007 - 09:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

adam geçmedik motor bırakmamış ama genede bitirememiş. Çok gülüyorum
Başa dön
APOLLO_37 Çevrimdışı APOLLO_37 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
didimli
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: aydın

MesajTarih: 19.09.2007 - 10:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ehlıyet sorunuda yoktur orda
Başa dön
didimli Çevrimdışı didimli Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Furkan07
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Karşıyaka ve Antalya

MesajTarih: 19.09.2007 - 10:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

biri düşse domino taşı gibi inecek hepsi. devlet kasksızlara ceza yazsa dış borçlarını kapatırÇok gülüyorum
Başa dön
Furkan07 Çevrimdışı Furkan07 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
meLanchoLie
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: UsaK M.D.

MesajTarih: 19.09.2007 - 10:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

spiderzx6r, arkadaşım , zaten çin malı motosikletler çıkalı aileler bisiklet yerine motosiklet alıyorlar çocuklarına ki şu durumda bile piyasa bir sürü bilinçsiz gerek kendi hayatına gerek karşısındakinin hayatına zarar verebilecek seviyede sürücü var. Daha onların piyasadan temizlenmesi gerekiyor bence ki bunun için emniyet kalıcı sağlam bir uygulama yapmalı. Bi de Vietnam gibi olsaydık zincirleme kazalarla guiness rekorlar kitabına girerdik eminim Gülümsüyorum
Başa dön
meLanchoLie Çevrimdışı meLanchoLie Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
beyazs
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul - Maltepe

MesajTarih: 19.09.2007 - 10:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

2 ay once Vietnamdaydım.. Bu kadar motoru trafikte, başka bir ülkede görmek neredeyse imkansız...

http://www.burdayiz.biz
Başa dön
beyazs Çevrimdışı beyazs Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
drag_king
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: hatay

MesajTarih: 19.09.2007 - 12:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

orda yaşayan dostlar trafiği kolaylaştırmak için böyle bir yola gitmiş bence zorlaştırmışlar sayı çok fazla.Birde bu kask olayına giren arkadaşlar HATAY'da yaşıyorum burada kask takmamaktan dolayı ceza alan birini görmedim. Osizin dediğiniz her yerde geçerli değil.
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.18 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal