2008'e yaklaşırken 2008 kasalarla ilgili topic açmak gerekirdi ama bunu görünce kendimi tutamadım.Fiyatı ise sadece $15,999.00'cık..2007 model olarak 0 KM'sini bir siteyi gezerken rastladım sizlerle paylaşayım dedim.
Tarih: 18.09.2007 - 15:46 Mesaj konusu:
hadoken, Müthiş estetik ve vahşi bir görüntüsü var,spesifikasyonları'da en az kendi kadar vahşi'dir bu canavarın,paylaşım için teşekkür ederim dostum ,naked bike lügatımıza yeni bir model daha girmiş oldu sayende _________________ Mesuliyet yükü herşeyden,ölümdende ağırdır.(Mustafa Kemal ATATÜRK)
bu ne be harbi bir yaratık çok hırçın binmeye bile insan korkar... herşey biyana süper bir makina daha diyecek söz yok... _________________ Ben deli değil Zı,rr deliyim... 0 rh (+)
_Zagor_, estağfurullah abi ne haddime 2005 senesinde 2006 kasayı ZXRosman topic açarak belirtmiş bu 2007 kasasıydı herhalde 2008'dede uzay kasa olarak bişi çıkar çıkmasına bile gerek yok bence armyy, onu bende araştırdım hatta 2005 ZXRosman'ın açtığı Benelli TNT adlı topicte kendisi belirtmiş fotoğraf çekiminde çıkartılmış aynalar yoksa normalde varmış.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız