Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Benelli TNT Cafe Racer

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Benelli TNT Cafe Racer

Benelli TNT Cafe Racer

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
hadoken
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 18.09.2007 - 15:37    Mesaj konusu: Benelli TNT Cafe Racer Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

2008'e yaklaşırken 2008 kasalarla ilgili topic açmak gerekirdi ama bunu görünce kendimi tutamadım.Fiyatı ise sadece $15,999.00'cık..2007 model olarak 0 KM'sini bir siteyi gezerken rastladım sizlerle paylaşayım dedim.
Başa dön
hadoken Çevrimdışı hadoken Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
conan81
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: miami

MesajTarih: 18.09.2007 - 15:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gerçek olamayacak kadar güzel........
MEMOCAN
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: YOLDAKİ GÖLGESİZLERDEN

MesajTarih: 18.09.2007 - 15:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

paylaşimin için saol güzel makina Bravo Bravo Bravo
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Angara-Gonya

MesajTarih: 18.09.2007 - 15:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yafff harbi tasarım süper ama 3 silindirli mi bu onu anlayamadım
Başa dön
Kal-El Çevrimdışı Kal-El Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
_Zagor_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 18.09.2007 - 15:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hadoken, Müthiş estetik ve vahşi bir görüntüsü var,spesifikasyonları'da en az kendi kadar vahşi'dir bu canavarın,paylaşım için teşekkür ederim dostum Bravo ,naked bike lügatımıza yeni bir model daha girmiş oldu sayende Gülümsüyorum

"Doğruların gözle görülmeyen orduları vardır"..
Başa dön
_Zagor_ Çevrimdışı _Zagor_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Yahoo Messenger MSN Messenger
armyy
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: -34-

MesajTarih: 18.09.2007 - 15:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ayna koymayada gerek duymamıslar zaten.. ? ?
armyy Çevrimdışı armyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
DJ-RAMON
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 18.09.2007 - 15:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu ne be harbi bir yaratık çok hırçın binmeye bile insan korkar... Şok oldum herşey biyana süper bir makina daha diyecek söz yok... Bravo
ahmet232
Üye
Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 18.09.2007 - 15:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Güzel MAkina Alkışlıyorum
Başa dön
ahmet232 Çevrimdışı ahmet232 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
hadoken
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 18.09.2007 - 16:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

_Zagor_, estağfurullah abi ne haddime 2005 senesinde 2006 kasayı ZXRosman topic açarak belirtmiş bu 2007 kasasıydı herhalde 2008'dede uzay kasa olarak bişi çıkar çıkmasına bile gerek yok bence Gülümsüyorum
armyy, onu bende araştırdım hatta 2005 ZXRosman'ın açtığı Benelli TNT adlı topicte kendisi belirtmiş fotoğraf çekiminde çıkartılmış aynalar yoksa normalde varmış.
Başa dön
hadoken Çevrimdışı hadoken Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
korhankursat
Üye
Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 18.09.2007 - 16:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Harbiden harika tasarım. Transformer gibi. Bu yine bişeye dönüşecek ama hayırlısı dedirtiyor:)
Başa dön
korhankursat Çevrimdışı korhankursat Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
skp
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us

MesajTarih: 18.09.2007 - 16:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kafa grenajı başta olmak üzere iğ-renç herkesn kendi dşüncesi Beğenmedim
Başa dön
skp Çevrimdışı skp Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar Tüm saatler GMT +2 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.13 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal